Sveikutes
o as miegamajam nedaryciau grindinio sildymo, turim mes viena kambari toki, tai negaliu ten miegoti, man oro truksta, na kazkaip gaiviau norisi.
Jurcik va su ta prieziura ir as mastau, gerai kol namie sedziu, galiu pazaisti, o kaip po to kai nebeturesiu tiek laiko, na ziuresim.
QUOTE(sania @ 2013 02 27, 21:46)
Del sildymo. Cia is tos operos niekada nesakyk niekada
Nes visada sakiau, kad niekada nedaryciau grindinio sildymo. Siai dienai planuojam daryt grindini sildyma
, bet vis dar mastom ka daryt su miegamaisiais kambariais. Galvojam gal issivest sistema ir radiatoriams, jei kas nepatiks, tai tada su jais sildyt
Gal kas turit kokiu pastebejim apie sildomas grindis miegamuosiuose...

Mes vaiku kambariuose darem abu variantus, nes neapsisprendem, o savo miegamajam radiatoriai, kurie beveik visada uzsukti, nes miegot norisi vesiau, o ir is kolidoriaus ir vonios ieina ten silumos, tai pats tas.
Dar prasivedem radiatorius i garaza, bet nuo katilines prisyla kokiu 17 tai tikrai.
Kristal arbuzą auginau šiltnamyje ir tik 2 užaugo.
Dėl tvoros tai mums kažkur su mediena išėjo apie 150 beginis metras (tvoros foto albume yra).
Dėl tvoros tai mums kažkur su mediena išėjo apie 150 beginis metras (tvoros foto albume yra).
QUOTE(salamandra07 @ 2013 02 28, 00:22)
Kristal arbuzą auginau šiltnamyje ir tik 2 užaugo.
cia tvora su viskuo, su pamatais ir metalu ?

Labas rytas
mūsų namas bus 1 a., planuojam tik grindininį šildymą
ok
o, kaip skirtingai pas visas
labai norėčiau albumą pažiūrėti, esu čia jau daugiau nei 2 temos, tik bėda, kad neturėčiau foto ką parodyt
tai jau spręskit pačios

QUOTE(rbkl @ 2013 02 27, 20:08)
Turiu klausimuką: ar pasiteisino gindinis šildymas? Kokias patalpas šildėte pirmam aukšte?
mūsų namas bus 1 a., planuojam tik grindininį šildymą

QUOTE(jurčik @ 2013 02 27, 20:57)
ok

QUOTE(salamandra07 @ 2013 02 27, 23:22)
o, kaip skirtingai pas visas

QUOTE(Reniss @ 2013 02 27, 21:15)
Sveikutes
o as miegamajam nedaryciau grindinio sildymo, turim mes viena kambari toki, tai negaliu ten miegoti, man oro truksta, na kazkaip gaiviau norisi.
del miegamuju as dar abejoju nes nzn koki tiksliai sildyma darysim

QUOTE(Pravelli @ 2013 02 28, 09:26)
viska ka bepaimsi statybose vienodu kainu nebus

QUOTE(Reniss @ 2013 02 27, 22:15)
Mes 1 aukste visur grindini sildyma darysim, isskyrus sveciu kambari.
Del sildomu grindu miegamajame, musu draugai pasidare, tai gailisi labai, nes neissimiega

QUOTE(jurčik @ 2013 02 28, 10:28)
net neabejoju

merginos, del sildymo, o nera galimybes darant grindinini visame name padaryti, kad atskirai pagal patalpas butu galimybe reguliuoti norima temperatura?
labukas
As dabar galvoju kad grindinini darysim virtuvej, vonios kambariuose ir prie iejimo koridoriuke...
kambariuose sake labai sauseja oras ir dulkiu ziauriai daug buna, nespeji valyt viskas sedasi ant grindu

As dabar galvoju kad grindinini darysim virtuvej, vonios kambariuose ir prie iejimo koridoriuke...

kambariuose sake labai sauseja oras ir dulkiu ziauriai daug buna, nespeji valyt viskas sedasi ant grindu

QUOTE(Pravelli @ 2013 02 28, 13:18)
net neabejoju
merginos, del sildymo, o nera galimybes darant grindinini visame name padaryti, kad atskirai pagal patalpas butu galimybe reguliuoti norima temperatura?

Kiek zinau tokia galimybe yra ir mes ja darysim. Reikia kekvienam kambary po silumos davikli susidet ir nusustatyt norima temperatura. Pas mus dabar tik vienas daviklis. Dabar buna sunaus kambary. Bet kai pas ji prisirenka draugu, tai temperatura sukyla kambary ir issijungia sildymas, ko pasekoje kituose kambariuose -salta

Sveiki,
Ziuriu po truputi temele juda, pavasaris veikia matyt ir apie statybas daugiau norisi galvoti
Turiu klausimuką: ar pasiteisino gindinis šildymas? Kokias patalpas šildėte pirmam aukšte?
Mes planuojame 1a grindinį daryti tik WC, virtuvėje. Svetainėje ir darbo kambaryje radiatorius. 2a radiatoriai.
Mes dareme visame name grindini sildyma, tik garaze pakabbinom radiatoriu. Siaip dar negyvenam tai pliusu ir minusu nepasakysiu. Nors kaip ir Ade pradzioje buvome kategoriskai nusistate pries grindini sildyma visame name, bet kai atejo tam laikas tai ir persigalvojom.
Siaip tai viska galima padaryti. Mes tai pasidarem, kad butu galima reguliuoti temperatura atskirose patalpose. Jei jau nenoresime tos silumos miegamajame, tai ir prisuksime
Siaip tai, man graziau, kai ant sienu nekaba jokie radiatoriai
Ziuriu po truputi temele juda, pavasaris veikia matyt ir apie statybas daugiau norisi galvoti

QUOTE(rbkl @ 2013 02 27, 20:08)

Mes planuojame 1a grindinį daryti tik WC, virtuvėje. Svetainėje ir darbo kambaryje radiatorius. 2a radiatoriai.

Mes dareme visame name grindini sildyma, tik garaze pakabbinom radiatoriu. Siaip dar negyvenam tai pliusu ir minusu nepasakysiu. Nors kaip ir Ade pradzioje buvome kategoriskai nusistate pries grindini sildyma visame name, bet kai atejo tam laikas tai ir persigalvojom.
QUOTE(Pravelli @ 2013 02 28, 11:18)
Siaip tai viska galima padaryti. Mes tai pasidarem, kad butu galima reguliuoti temperatura atskirose patalpose. Jei jau nenoresime tos silumos miegamajame, tai ir prisuksime

Siaip tai, man graziau, kai ant sienu nekaba jokie radiatoriai

Na, įdėjau į fotki virtuvinio galvą (stalviršį) ir laiptų turėklus.
Vis dėlto pasidariau tamsius, iš toli fotkinta, tai spalva nelabai matosi.
Dėl stalviršio bijojau savo pasirinkimo, bet esu patenkinta. Atrodo gražiai ir solidžiai.
Vis dėlto pasidariau tamsius, iš toli fotkinta, tai spalva nelabai matosi.
Dėl stalviršio bijojau savo pasirinkimo, bet esu patenkinta. Atrodo gražiai ir solidžiai.