Sania, kaip noresi taip ir padarys, esu visokiu variantu macius, bet man graziau jei remas baltas ir suskirstymas toks pats, pas mus viduj balti is lauko rudi, bet be suskirstymu

QUOTE(grazyte @ 2013 02 28, 11:34)
Del sildomu grindu miegamajame, musu draugai pasidare, tai gailisi labai, nes neissimiega
sako, dar nors kur lova stovi butu nedare ... bet dabar ka jau padarysi, turi kentet

o tai maziau kurenti, prisukti, langa prasiverti, vedintis jei jau neina miegot, tipo neina jiems ?

Merginos, ar nesusikraipo roletas, betraukiojant ant balkoniniu duru
?
Rytoj atvaziuoja ismatuot, o dabar balamutinuos (nieko naujo
).
Dextera turi tokia grazia spalva mediniu placiu zaliuziu (mums tinkancia, sendinta), tik musu vonios langui ji 800lt.
, siandien paskutine diena 17% buvo, bet iki rytojaus dar mastau, MB sake OHO KAINA!

Dextera turi tokia grazia spalva mediniu placiu zaliuziu (mums tinkancia, sendinta), tik musu vonios langui ji 800lt.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 28, 20:05)
Merginos, ar nesusikraipo roletas, betraukiojant ant balkoniniu duru
?
).
, siandien paskutine diena 17% buvo, bet iki rytojaus dar mastau, MB sake OHO KAINA!

As siandien vaziavau avansa sumoketi uz 1 a. roletus i suzinojau, kad paskutine diena akciine, tai uzregistravom meistro atvaziavimo rytojui, kad akcija pasinaudoti, o uzsakyma darysim veliau

QUOTE(Reniss @ 2013 02 28, 21:13)
Sania, kaip noresi taip ir padarys, esu visokiu variantu macius, bet man graziau jei remas baltas ir suskirstymas toks pats, pas mus viduj balti is lauko rudi, bet be suskirstymu 

Tai jo as tik uz viena spalva remo ir suskirstymu. Na siaip esu maciusi tamsius remus ir auksini suskirstyma. Neblogai. Bet man reik kito varianto. Linkstu link baltu viduje. Ziuresim kaip cia gausis.
QUOTE(braske24 @ 2013 02 27, 10:59)
preitais metais kokejom po 25 lt uz m2 - jei yra virs metro, o jei iki metro uz begini(bet pas mus tokiu beveik nebuvo)
Papildyta:
Reikia rinktis duris, idomu gal kas turite geru meistu kontaktus, kas dirbtu duris is uosio arba pusies
Papildyta:
Reikia rinktis duris, idomu gal kas turite geru meistu kontaktus, kas dirbtu duris is uosio arba pusies

ačiū braske už atsakyma

QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 27, 20:18)
dabar 1 a. name visur daryčiau gyvenamose patalpose grindinį šildymą.. na nebent kokiam svečių kambaryje ne, jei toks būtų
QUOTE(Ade @ 2013 02 27, 20:25)
anksciau mes irgi taip planavom, bet dabar jau persigalvojom, visa nama darysim tik grindini 
Papildyta:
del kurios priezasties?
Mes ir neturim kol kas nieko, jorksyro ir neplanuociau, bet siaip idomu, koldel nebepirktumete, kurie turite jorksyra butent ?

Papildyta:
del kurios priezasties?

QUOTE(sania @ 2013 02 27, 20:46)
Del sildymo. Cia is tos operos niekada nesakyk niekada
Nes visada sakiau, kad niekada nedaryciau grindinio sildymo. Siai dienai planuojam daryt grindini sildyma
, bet vis dar mastom ka daryt su miegamaisiais kambariais. Galvojam gal issivest sistema ir radiatoriams, jei kas nepatiks, tai tada su jais sildyt
Gal kas turit kokiu pastebejim apie sildomas grindis miegamuosiuose...

QUOTE(Pravelli @ 2013 02 28, 09:26)
mūsų namas bus 1 a., planuojam tik grindininį šildymą

QUOTE(grazyte @ 2013 02 28, 10:34)
Mes 1 aukste visur grindini sildyma darysim, isskyrus sveciu kambari.
QUOTE(kažkada @ 2013 02 28, 11:37)
As dabar galvoju kad grindinini darysim virtuvej, vonios kambariuose ir prie iejimo koridoriuke...

QUOTE(vilmameilute @ 2013 02 28, 11:38)
Mes dareme visame name grindini sildyma, tik garaze pakabbinom radiatoriu. Siaip dar negyvenam tai pliusu ir minusu nepasakysiu. Nors kaip ir Ade pradzioje buvome kategoriskai nusistate pries grindini sildyma visame name, bet kai atejo tam laikas tai ir persigalvojom.
Siaip tai viska galima padaryti. Mes tai pasidarem, kad butu galima reguliuoti temperatura atskirose patalpose. Jei jau nenoresime tos silumos miegamajame, tai ir prisuksime
Siaip tai, man graziau, kai ant sienu nekaba jokie radiatoriai
Siaip tai viska galima padaryti. Mes tai pasidarem, kad butu galima reguliuoti temperatura atskirose patalpose. Jei jau nenoresime tos silumos miegamajame, tai ir prisuksime

Siaip tai, man graziau, kai ant sienu nekaba jokie radiatoriai

Jurčik, Rytinei Kvavai 10 (citatos išsitrynė

Ačiū visoms, visoms, kad pasidalinote savo patirtimi.

QUOTE(palang-mamyte @ 2013 02 28, 12:30)
bandot abi su jurciku tobulint savo namus, tai pagal tendencija teks statyt trecia nama, kad butu sau
1mas-nugriovimui, 2as pardavimui, nu o jau 3 sau .

gal ir 3 kada teks

QUOTE(sania @ 2013 02 28, 16:45)
Kadangi dar niekaip pas langinius neissiruosiam, tai man neaisku vienas dalykas...Gal is merginu zino...Jei skirtinogs spalvos:lauke ruda, viduj balta, ar suskirstymus daro ir skirtingus:ruda-balta
Esu macius, kai viduj rudi suskirstymai....man grazu....Balta zinoma ir grazu
Viskas priklausys ka pasakys langiniai....kokia kaina ir pan.

pas mus is lauko auksinis azuolas,viduje balti,ir suskirstymai

QUOTE(Kriaka @ 2013 02 28, 20:23)
As siandien vaziavau avansa sumoketi uz 1 a. roletus i suzinojau, kad paskutine diena akciine, tai uzregistravom meistro atvaziavimo rytojui, kad akcija pasinaudoti, o uzsakyma darysim veliau 

pas mus ir snd turi issimatuot vienam langui roleta

Labas rytas
esu susibalamutinus juodai
MV buvo pabraizes plana, architektas sako, kad per dideli susiplanavom
maniskis praktiskas zmogenas, numate normaliai vietos pagalbinese patalpose, kad butu kur visokius rakandus sandeliuoti, dviraciai, roges vaiko galu gale ir t.t. atsiunte architektas mums kaip pavyzdi 70 kv.m. mazesni varianta...jaukus, nedidelis - viskas ok, bet matau, kad pritruksim vietos sandeliavimui...susinervinau zodziu
ai, bet to, architekto pavyzdi nera darbo/sveciu kambario...nu zodziu....
as irgi tokios pat nuomones
su augalais visokiu cirku nutinka
paskui kiemas kiaurai matomas, man irgi norisi aklinos tvoros, kad niekas neziopsotu 
ok

QUOTE(sania @ 2013 02 28, 13:58)
O as tik uz tvoras ir kuo aukstesnes
Nesvarbu kur gyvenciau miske tarp medziu, ar paciam centre vis tiek tvora deciau. Jei butu galima pasidaryciau ir murine
Dabar turim medine. Sia vasara dazem...Kai turedavom laiko iseidavom visa seimyna (o vaikam kiek dziaugsmo) padazydavom... asmeniskai man jokio vargo
O su augalinem tvorelem ir yra vargo:karpyt, plius apeina daznai jos vabalais, tai reik purkst(nes kitaip karpant krenta tie vabalai i akis ir pan.
). O didziausia beda su jom, kad atsitiks jiems kokia "nelaime" ir nudzius. Tai ir vel nei sis nei tas tusti tarpai, kurie uzsipildo negreit
Na cia mano nuomone

O su augalinem tvorelem ir yra vargo:karpyt, plius apeina daznai jos vabalais, tai reik purkst(nes kitaip karpant krenta tie vabalai i akis ir pan.

Na cia mano nuomone

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 28, 14:44)
ok

QUOTE(Pravelli @ 2013 03 01, 11:44)
Labas rytas
maniskis praktiskas zmogenas, numate normaliai vietos pagalbinese patalpose, kad butu kur visokius rakandus sandeliuoti, dviraciai, roges vaiko galu gale ir t.t. atsiunte architektas mums kaip pavyzdi 70 kv.m. mazesni varianta...jaukus, nedidelis - viskas ok, bet matau, kad pritruksim vietos sandeliavimui...susinervinau zodziu
su augalais visokiu cirku nutinka
paskui kiemas kiaurai matomas, man irgi norisi aklinos tvoros, kad niekas neziopsotu 
ok

ok

As tai tik klausyma PAMASTYMUI: O architektas kartu su jumis tame name gyvens- ilgai ir laimingai???
Cia daug tokiu istoriju statybininkes gali papasakoti kaip architektai bando savo nuomone primest.
QUOTE(Kriaka @ 2013 02 28, 21:23)

Man skambino, kad meistro vaikai apsirgo, atvaziuos pirmadieni.
QUOTE(jurčik @ 2013 03 01, 10:14)

QUOTE(Pravelli @ 2013 03 01, 10:44)
Labas rytas

Kaip idomiai

Rodyk planus visus

Labas rytelis visiems
Keistas tas architektas, juk skirtingu zmoniu skirtingi poreikiai. Man musu namas galetu buti ir didesnis nors jis pas mus 230kv/m. Kitam uztenka ir 100 kvadratu. Jei jus norit, tai ir arykit didesni, ne architektas jusu name gyvens
O Kam statyti nama ir paskui gailetis, kad buvo galimybe, k ad jis butu didesnis, o jus ja nepasinaudijot. Neprivalot jus priimti visu architekto sprendimu, jis turi sokti pagal jusu dudele. Zinoma, galbut jam daugiau darbo prie jusu projekto, bet juk uz tai pinigus gauna.
Prisimenu, kai mes tik viena siena norejom sumazinti namo viduje, tai irgi sake, kad negalima, paskui buvo, kad sudetinga. Bet nieko viska padare kaip mes norejom, tik teko jam kazkokiu paskaiciavimus padaryti.
Vienu zodziu, apsisarvuokit kantrybe ir reikalaukit to, ko jus norit.

QUOTE(Pravelli @ 2013 03 01, 09:44)
Labas rytas

Keistas tas architektas, juk skirtingu zmoniu skirtingi poreikiai. Man musu namas galetu buti ir didesnis nors jis pas mus 230kv/m. Kitam uztenka ir 100 kvadratu. Jei jus norit, tai ir arykit didesni, ne architektas jusu name gyvens

Prisimenu, kai mes tik viena siena norejom sumazinti namo viduje, tai irgi sake, kad negalima, paskui buvo, kad sudetinga. Bet nieko viska padare kaip mes norejom, tik teko jam kazkokiu paskaiciavimus padaryti.
Vienu zodziu, apsisarvuokit kantrybe ir reikalaukit to, ko jus norit.