Gal kas pamenat kiek kainvo priesgaisriniu lizdu montavimas su viskuo ir kas tokius dalykus montuoja?

valpurgija aš keisčiau svetainę ir virtuvę vietom.. ir kvardratūra pas jus ,,prabangi"
26 kv miegamajam ir beveik 17 darbo kambariui..
palang -mamyte mes antrą namą uošviam statom
mūsų bus trečias

palang -mamyte mes antrą namą uošviam statom

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 01, 18:48)
valpurgija aš keisčiau svetainę ir virtuvę vietom.. ir kvardratūra pas jus ,,prabangi"
26 kv miegamajam ir beveik 17 darbo kambariui..

Tikriausiai jau nebera sansu pakeisti ka nors...
Sutinku su miegamojo kvadratura

Ir automobiliams labai daug vietos skirta.
QUOTE(Ritaram @ 2013 03 01, 21:14)
Tikriausiai jau nebera sansu pakeisti ka nors...
musu miegamasis 22 kv.m. ir tikrai per didelis mums

dabar ir mes turim 23 kv miegamąjį.. gi jame tik miegi :)tai naujam name susiprojektavom 17.. manau bus per akis

QUOTE(valpurgija @ 2013 03 01, 16:30)
aciu uz nuomone del salos
sandeliukai buna pacioj virtuvej ivairiai ikomponuoti, atsargom susidet...
yra is garazu durys i terasa ir tada per katiline i nama

sandeliukai buna pacioj virtuvej ivairiai ikomponuoti, atsargom susidet...

yra is garazu durys i terasa ir tada per katiline i nama

tai su batais is katilines eisit per svetaine iki tamburo

QUOTE(valpurgija @ 2013 03 01, 15:40)
laba
reikia susidelioti virtuve, nes uz puses menesio MB nori prasivest santechnik joje....neapsisprendziu ar gali pas mane isitalpint sala ir sandeliukas, neuzgoziant lango sviesos....gal patartumet, aciu ?

reikia susidelioti virtuve, nes uz puses menesio MB nori prasivest santechnik joje....neapsisprendziu ar gali pas mane isitalpint sala ir sandeliukas, neuzgoziant lango sviesos....gal patartumet, aciu ?

pagal jusu plotus cia ka tik nori galima italpinti.

Idomu butu antro auksto plana pamatyti.
QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 01, 21:20)
dabar ir mes turim 23 kv miegamąjį.. gi jame tik miegi :)tai naujam name susiprojektavom 17.. manau bus per akis
manau tokių patalpų kaip miegamasis, darbo kambarys dideli plotai tik papildomi statybos ir šildymo kaštai .. aš geriau to sąskaita gerą gražią virtuvę įsirengčiau 

pas mus bute dabar 18 tai man irgi daugoka, jei skaiciuoti kad jame butu tik miegama. kadangi pas mus tik 2 kambariu butas, be jokiu holu ir tame miegamajame plius zuja aplinkui 2 vaikai tai kaip ir normaliai, bet jei reiketu jame vien dviese miegoti, tai toks plotas man nereikalingas.

QUOTE(valpurgija @ 2013 03 01, 15:40)
laba

Tu kokiam stadione issipiesk su kreida virtuve ir saliona, supiesk kur ko nori, tada labai gerai viska isivaizduot del to tilps netilps.
Pas mus sala nemaza 1mx1.5m, aplink ja apie 90cm praejimui, tarp salos ir valgomojo stalo aisku daugiau.
Kai atvaziuosi menesio gale, pamatysi, bus aiskiau.
O virtuvinis bus U formos? O kur valgomasis stalas bus? Didelis pailgas ar koks apvalus?
Sala manau tikrai tilps siaip aplamai.
O kaip tas sandeliukas atrodys, atmurys patalpa tiesiog? Arba viena dali virtuvinio daryk tiesiog didele kaip spinta. Kazkuri is musu pasidariusi buvo tokia lyg

Bet langu tai mazai virtuvej/svetainej ........... I kurias pasaulio salis jie iseina? Kokio plocio tie langai?
Kriaukle prie lango?
O kodel i miegamaji per svetaine/vituve pasidaret eiti? Miegamasis toli nuo laiptu, vaiku isvis negirdesit 2 aukste...
O kaip is garazo i nama, per lauka? Ir dar tolokai.
Miegamajam langas sakyciau mazas kaip tokiai kvadraturai...
Kur isejimas i terasa, kur ji pati?
Cia ant smugio ka uzmaciau

MERGINOS, nieko pries jei duosiu Valpurgijai prisijungimo duomenis albumelio, pazistu as ja

QUOTE(Kriaka @ 2013 03 01, 13:24)
Pas mus 17 val. Siandien mum tik toks laikas tiko, tai ta pati laika ir pirmadieniui paliko.
Kabliukus parisimui geriausia rinktis is tos pacios serijos kaip karnizai. Ju ivairiu yra, jei nori akcento, tada gali buti ilgesni ir stambesni, jeigu nori, kad tik funkcija atliktu, tai aisku paprastus, mazesnius.
Kabliukus parisimui geriausia rinktis is tos pacios serijos kaip karnizai. Ju ivairiu yra, jei nori akcento, tada gali buti ilgesni ir stambesni, jeigu nori, kad tik funkcija atliktu, tai aisku paprastus, mazesnius.
cia jums zaliuzes atvazios montuoti? nes man irgi atvazios pirmadieni montuoti zaliuzes 11 val

QUOTE(Ritaram @ 2013 03 01, 16:20)
Sveiki
O tai netinka tokie užuolaidų laikikliai kaip pas mane svetainėje, jei pameni? Jie atsikišę beveik per 10 cm, neprispaudžia užuolaidos prie sienos ir gražiai atrodo

O tai netinka tokie užuolaidų laikikliai kaip pas mane svetainėje, jei pameni? Jie atsikišę beveik per 10 cm, neprispaudžia užuolaidos prie sienos ir gražiai atrodo

Paziurejau albume ir siandien nusipirkau senukuose viena, bet nusprendem su MB det mazus kabliukus, o ir kilputes butu reikeje persiuti.
Veliau idesiu (o gal ir rytoj) parisimus, esu labai patenkinta kaip pasiuvo, o ir kaina vieno 8lt., pas mane dar abi puses is skirtingu medziagu, nes nebeuzteko, tai labai dailiai pasiuta ir pagalvele su uztrauktuku irgi 8lt. (uztrauktukas atskirai).
Niu veliau apsirodysiu

Ir dusine baigta, MB privargo su plytelem juodai

pirmiausiai turiu paaiskint kas yra is tikro minusai - langu ne perdaugiausiai , sviesos irgi, tad teks sviesint interjera, neuzgrust langu baldais ir t.t. Del pacio projekto ilga istorija...siandien yra jis koks yra, kai kas musu sprendimai, galbut ir nestandartiniai, bet mums patinkantis (aisku praktika dar parodis ar taip ir bus
), kai kur salygos priverte ir nebebuvo kitaip issprest
kaip sakant ziurim ka turim dabar
dar vienas jusu pastebejimas - dideles kvadraturos...va cia tai man mistika, nuvaziuoju i nama ir man ten taip viskas mazai atrodo...MB juokias kad cia beveik visos moterys ta pati sako iejusios i dezute, kad irengiant vidu pasimato realus dydis
virtuve ten todel, kad terasa...apkeitus tada is foje reiktu eit per virtuve, santechnika vestis i kita gala ...
musu miegamasis 22 kv.m. ir tikrai per didelis mums
as kai deliojau baldus,zidinys... atrodo visai nedidelis tas miegamasis
na galuose ties terasa ten atsiskirs vietos sandeliukams, nes nu kur kitur kist ukio rakandus, ukinio pas mus todel ir nera atskiro pastato
na jei parvyksti vakare sakykim is darbo, tai iseini per garazo vartus ir eini i foje, o jei vietoj ukij darbuojies tai gali ieit is terasos i katiline, nusimaut batus, ten ir kriaukle bus ir spintele darbiniams rubams, tai tokiu atveju ir nereikia foje
sakykit viska
ikelsiu antro auksto planeli
Rytine kava, sekancioj zinutej atsakysiu, nes itariu neleis atsakyt bus per daug sypseneliu
Papildyta:
del virtuvinio va dabar ir sedziu kuryboj , koks jis bus
stala viena turim bet dar nezinau ar ji pasiliksiu ar kito ieskosim , bet noreciau ji kelt i svetaines puse, ne virtuvej, virtuvej noreciau saleles
irgi masciau kaip ale spinta ukine...jei kas jau pasidare butu idomu pamatyt
virtuves langas 1.30m ir yra i rytus, svetaines 2.20m i vakarus
del kriaukles dar nezinau, nes neisivaizduoju dar kaip virtuvini daryt
bet is kitos puses, tai langas iki zemes ir prie jo nieko negali but
miegamojo ir norejom nuosaliau...o kam laiptai arciau miegamojo?
vaikus specialiai ikurdinom 2a., tegu bus ju ten karalyste,kodel ju reiketu klausytis is miegamojo?
is garazo yra du varinatai, arba isejus per vartus i foje, arba isejus per terasa i katiline
terasa yra per visa namo siena, kur miegamasis, katiline,virtuve (is ju visu galima iseit i terasa), terasa susiformuoja uzdengus 2a.balkona taip pat per visa siena...todel is garazu ir patenkama i terasa.Iskarto pripzistu, kad sis variantas sumazina sviesa per langus...todel ir minejau sviesos trukuma.

dar vienas jusu pastebejimas - dideles kvadraturos...va cia tai man mistika, nuvaziuoju i nama ir man ten taip viskas mazai atrodo...MB juokias kad cia beveik visos moterys ta pati sako iejusios i dezute, kad irengiant vidu pasimato realus dydis

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 01, 18:48)
virtuve ten todel, kad terasa...apkeitus tada is foje reiktu eit per virtuve, santechnika vestis i kita gala ...

QUOTE(Ritaram @ 2013 03 01, 20:14)

na galuose ties terasa ten atsiskirs vietos sandeliukams, nes nu kur kitur kist ukio rakandus, ukinio pas mus todel ir nera atskiro pastato

QUOTE(asaraa @ 2013 03 01, 20:49)
na jei parvyksti vakare sakykim is darbo, tai iseini per garazo vartus ir eini i foje, o jei vietoj ukij darbuojies tai gali ieit is terasos i katiline, nusimaut batus, ten ir kriaukle bus ir spintele darbiniams rubams, tai tokiu atveju ir nereikia foje

QUOTE(Ade @ 2013 03 01, 22:38)
pagal jusu plotus cia ka tik nori galima italpinti. Bet man tiek daug kitko niezetu nagai pakeisti, tiek daug labirintu pas jus.
Idomu butu antro auksto plana pamatyti.

sakykit viska

ikelsiu antro auksto planeli

Rytine kava, sekancioj zinutej atsakysiu, nes itariu neleis atsakyt bus per daug sypseneliu

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 02, 10:26)
O virtuvinis bus U formos? O kur valgomasis stalas bus? Didelis pailgas ar koks apvalus?
Arba viena dali virtuvinio daryk tiesiog didele kaip spinta. Kazkuri is musu pasidariusi buvo tokia lyg
.
Bet langu tai mazai virtuvej/svetainej ........... I kurias pasaulio salis jie iseina? Kokio plocio tie langai?
Kriaukle prie lango?
O kodel i miegamaji per svetaine/vituve pasidaret eiti? Miegamasis toli nuo laiptu, vaiku isvis negirdesit 2 aukste...
...
MERGINOS, nieko pries jei duosiu Valpurgijai prisijungimo duomenis albumelio, pazistu as ja
.
Arba viena dali virtuvinio daryk tiesiog didele kaip spinta. Kazkuri is musu pasidariusi buvo tokia lyg

Kriaukle prie lango?

del virtuvinio va dabar ir sedziu kuryboj , koks jis bus

irgi masciau kaip ale spinta ukine...jei kas jau pasidare butu idomu pamatyt

virtuves langas 1.30m ir yra i rytus, svetaines 2.20m i vakarus

del kriaukles dar nezinau, nes neisivaizduoju dar kaip virtuvini daryt

miegamojo ir norejom nuosaliau...o kam laiptai arciau miegamojo?

is garazo yra du varinatai, arba isejus per vartus i foje, arba isejus per terasa i katiline

terasa yra per visa namo siena, kur miegamasis, katiline,virtuve (is ju visu galima iseit i terasa), terasa susiformuoja uzdengus 2a.balkona taip pat per visa siena...todel is garazu ir patenkama i terasa.Iskarto pripzistu, kad sis variantas sumazina sviesa per langus...todel ir minejau sviesos trukuma.

Sveikos
Valpurgija, pamiršot paminėti, kad namas jau stovi su langais (jei nemaišau
) todėl dalis pasiūlymų atkrenta
- na tikrai nemažai nestandartinių sprendimų. Tai du židinius turėsit
ar svetainėj nebus ?
-- kaip šildysitės, nes katilinė su skalbykla
- man asmeniškai trūkstą įėjimo į WC iš holo, labai jau nepatogu tiek sukti vingių iki įėjimo į jį

QUOTE(valpurgija @ 2013 03 02, 14:15)
pirmiausiai turiu paaiskint kas yra is tikro minusai - langu ne perdaugiausiai ,

Valpurgija, pamiršot paminėti, kad namas jau stovi su langais (jei nemaišau

- na tikrai nemažai nestandartinių sprendimų. Tai du židinius turėsit

-- kaip šildysitės, nes katilinė su skalbykla

- man asmeniškai trūkstą įėjimo į WC iš holo, labai jau nepatogu tiek sukti vingių iki įėjimo į jį

man tas isplanavimas,kuris parodymas,tai labai nepatogus,visur reikes klaidzioti,kaskaip niekas po ranka nebus,bus kaip labirintas,bent jau man tai tikrai nepatogus isplanavimas,jau kaip pastatysit,bus matyt,bet is to ka dabar rodai,tai tikrai daug nestandartiniu sprendimu,kurie paskui gali nusibisti-taip klaidzioti po nama
nu bet aisku kiekvienam savo,galiesit slepyniu zaisti-bus idomiau
O kas liecia miegamaji,tai pas mane jis irgi 27 beveik kvadratai ir mazesnio tikrai nenoreciau,vel kaip dezuteje gyventi,namas jis ir yra namas,kad butu biski erdviau gyventi kaip sakant,o ne is buto dezutes,vel kraustitys i dezute,bet aisku cia tik mano asmenine nuomone

O kas liecia miegamaji,tai pas mane jis irgi 27 beveik kvadratai ir mazesnio tikrai nenoreciau,vel kaip dezuteje gyventi,namas jis ir yra namas,kad butu biski erdviau gyventi kaip sakant,o ne is buto dezutes,vel kraustitys i dezute,bet aisku cia tik mano asmenine nuomone