Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 03, 23:44)
drinks_cheers.gif 
Nezinau, kiek tai imanoma, bet dar keisciau darbo kambari su katiline. Daryciau praejima kairej pusej(mazinant dabartini darbo kambari, drabuzine ir siek tiek wc su vonia), kad nereiktu pro svetaine ir virtuve vaiksciot, kaip kokiam labirinte ir butinai duris i tulika is holo puses. Ir jei atstumai imanomi, tai is garazo pasidaryciau iejima i katiline(jei ji butu sukeista su darbo kambariu). Aisku, kad man visai neaisku ar tokie sprendimai galimi, bet butu biski padoriau, o tai dabar man tas projektas panasus i vaiko piesini, kuris mazai logika gristas.

mazai tiketina ar beeitu iskelti katiline i kita viena, tikriausiai kad jau bus kaminas nulipdytas, bet jei dar ne, tai tavo pastebejimai sutapo su manaisiai. smile.gif
Jei jau nebeina patalpu keisti vietomis, tai kaip minimum reiketu pasidaryti praejima is darbo kambario i drabuzine, su tikslu kad greiciau i wc papulti ar i miegamaji pareiti, nesukant garbes rato aplink tuoleta, apeinant visa nama. Tik tada gautusi visas namas pereinamoje sistemoje. biggrin.gif
Jei dar pasidaryti duris is holo i wc, tai vonios kambaryje trijose sienose gauni duris, isilginiu sienu nelabai turi, tai vel, normaliai issidesti vonios iranga nelabai lieka sansu. g.gif Ir kas taip sugalvojo didelio ploto name (sakytum mazame nebeisipaise kitaip) kaip koki altoriu tuoleta ikurdinti namo centre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2013 03 03, 22:44)
drinks_cheers.gif 
Nezinau, kiek tai imanoma, bet dar keisciau darbo kambari su katiline. Daryciau praejima kairej pusej(mazinant dabartini darbo kambari, drabuzine ir siek tiek wc su vonia), kad nereiktu pro svetaine ir virtuve vaiksciot, kaip kokiam labirinte ir butinai duris i tulika is holo puses. Ir jei atstumai imanomi, tai is garazo pasidaryciau iejima i katiline(jei ji butu sukeista su darbo kambariu). Dar virtuve su svetaine apkeisciau. Aisku, kad man visai neaisku ar tokie sprendimai galimi, bet butu biski padoriau, o tai dabar man tas projektas panasus i vaiko piesini, kuris mazai logika gristas.

Naikinciau wc duris is katilines puses, jei atsirastu durys is holo puses. O jei darytu koridoriu is kaires puses, tai neliktu ir duru is drabuzines.. Is vis tulika sgaletu but ten, kur dabar drabuzine... Aisku, tada holas belekokios kvadraturos gautusi... bet ka as zinau, nu negaliu as tuo projektu asistebet. doh.gif
Atsakyti
Valpurgija, o neimanoma kokio mazo mazo wc kur padaryt atskiro sveciams, kad i jusu neitu.
Kuom sildysit?
Atsakyti
o tai dabar man tas projektas panasus i vaiko piesini, kuris mazai logika gristas.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 08:33)
Kuom sildysit?

rase kad turbut geoterminis ir malkinis 4u.gif ar kazkas panasaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurčik: 04 kovo 2013 - 09:01
Labadienis 4u.gif

QUOTE(palang-mamyte @ 2013 03 01, 10:36)
As tai tik klausyma PAMASTYMUI: O architektas kartu su jumis tame name gyvens- ilgai ir laimingai???
Cia daug tokiu istoriju statybininkes gali papasakoti kaip architektai bando savo nuomone primest.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 01, 10:48)
Kaip idomiai  blink.gif . Jums gal geriau zinoti, ko norite
Rodyk planus visus

QUOTE(vilmameilute @ 2013 03 01, 11:04)
Labas rytelis visiems

Keistas tas architektas, juk skirtingu zmoniu skirtingi poreikiai. Man musu namas galetu buti ir didesnis nors jis pas mus 230kv/m. Kitam uztenka ir 100 kvadratu. Jei jus norit, tai ir arykit didesni, ne architektas jusu name gyvens mirksiukas.gif O Kam statyti nama ir paskui gailetis, kad buvo galimybe, k ad jis butu didesnis, o jus ja nepasinaudijot. Neprivalot jus priimti visu architekto sprendimu, jis turi sokti pagal jusu dudele.

reikalas tas, kad šitas architektas mūsų geras pažįstamas, tai leido sau pamoralizuoti biggrin.gif palan-mamyte, taip parasei, kad atrodo imsiu dabar ir keisiu viską, nes architektas pasakė, kad galėtų būti mažesnis biggrin.gif tikrai ne, norėjom, kad jis projektuotų, nes pažįstam, teko ir darbe susidurti, jis gerai dirba ir patikimas, bet turi savo principus ir sunku su juo susikalbėti biggrin.gif šią savaitę vyras važiuos susitikti su juo, paaiškins apie mūsų gyvenimo būdą, t.y. kad daug keliaujam, dviračiais važinėjam, todėl prisikaupia visokių tam reikalingų daiktų, todėl vyras ir pamąstė apie pagalbines patalpas, kad viskam vietos užteiktų rolleyes.gif be to, nusimatėm darbo/svečių kambarį, nes dažnai turim svečių, bus smagu turėti vietos jiems patogiai pernakvoti biggrin.gif

įdedu mūsų preliminarų išplanavimą - komentuokit, būtų gerai išgirsti nuomonių, kai žmonės jau praktiškai susidūrę:

user posted image

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 01, 20:20)
dabar ir mes turim 23 kv miegamąjį.. gi jame tik miegi :)tai naujam name susiprojektavom 17.. manau bus per akis smile.gif manau tokių patalpų kaip miegamasis, darbo kambarys dideli plotai tik papildomi statybos ir šildymo kaštai .. aš geriau to sąskaita gerą gražią virtuvę įsirengčiau  blush2.gif

manau labai optimalus miegamojo dydis drinks_cheers.gif

QUOTE(Požiūris @ 2013 03 02, 22:31)
swoon.gif  As pabusiu nemandagi. Jus man atleiskit ir neisizeiskit, bet tokio projekto nei uz dyka neimciau.  schmoll.gif  O jei MB be mano zinios toki suprojektuotu as jam leta ir skausminga mirti suprojektuociau aggressive.gif
Pvz susuks vidurius griztant is darbo, kol apibegsi garbes rata iki tuliko, tai gali ir pakeliui t.y. svetainej prikraut doh.gif  lotuliukas.gif

labai pritariu, man taip pat pasirodė labai nepraktiškas ir neapgalvotas variantas, katilinė per vidurį g.gif na, merginos jau viską pasakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 03 03, 21:11)
o tai viduj pertvaru dar nera? kaip suprantu dabar tik laukines sienos yra ir dabar galvojat kaip geriau vidu suplanuoti?

yra tik kapitalines sienos, kitu nera 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 03, 22:20)
Valpurgija, o langai jau yra? Jei ne, didinciau  ax.gif .

dar nera, bet is esmes padidinimas ne ka isspres, nes juk ten terasa isejus per visa ilgi namo, tad vis tiek uzstoja sviesa rolleyes.gif
del ketvirto wc, vien tik del sveciu, as pries kategoriskai schmoll.gif juk normalius zmones isileidi i svecius , tai argi negali ieit i musu ar vaiku wc? g.gif bute ir seimos ir sveciai i 1 wc sutelpa biggrin.gif

Nezinau, kiek tai imanoma, bet dar keisciau darbo kambari su katiline. Daryciau praejima kairej pusej(mazinant dabartini darbo kambari, drabuzine ir siek tiek wc su vonia), kad nereiktu pro svetaine ir virtuve vaiksciot, kaip kokiam labirinte ir butinai duris i tulika is holo puses. Ir jei atstumai imanomi, tai is garazo pasidaryciau iejima i katiline(jei ji butu sukeista su darbo kambariu). Dar virtuve su svetaine apkeisciau. Aisku, kad man visai neaisku ar tokie sprendimai galimi, bet butu biski padoriau, o tai dabar man tas projektas panasus i vaiko piesini, kuris mazai logika gristas.

jei sukeist, tai kaip tada didelis darbo kambario langas?o is isores juk namas klasikinis, reikia islaikyt sinchronija ax.gif be to paradinej namo pusej vaiksciot i katiline, manau labaiu tinkama ukine kita namo puse g.gif

na savotiskas tas musu projektukas pripazistu, rezultate manau bus grazu, dabar darem kaip mums atrodo grazu, del patogumo tai bus matyt , nematau lyg labai dideliu minusu...laikas parodis... smile.gif

aciu uz patarimus, dideliu pakeitimu padaryt nebegaliu, bet smulkus tinka, kartais buna, kad isgirsti perliuka minti ir prisitaikai.... thumbup.gif
kai suformuosiu virtuvinio minti , paprasysiu vel uzmest zvilgsni ax.gif mirksiukas.gif

ikelciau namo isore, vidu...bet nenoriu cia beviesint, galkai gausiu teise i albumiuka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2013 03 04, 11:58)
yra tik kapitalines sienos, kitu nera  4u.gif
dar nera, bet is esmes padidinimas ne ka isspres, nes juk ten terasa isejus  per visa ilgi namo, tad vis tiek uzstoja sviesa  rolleyes.gif
del ketvirto wc, vien  tik del sveciu, as pries kategoriskai  schmoll.gif juk normalius zmones isileidi i svecius , tai argi negali ieit i musu ar vaiku wc? g.gif  bute ir seimos ir sveciai i 1 wc sutelpa  biggrin.gif
jei sukeist, tai kaip tada  didelis darbo kambario langas?o is isores juk namas  klasikinis, reikia islaikyt sinchronija  ax.gif be to paradinej namo pusej vaiksciot i katiline, manau labaiu tinkama ukine kita namo puse  g.gif

na savotiskas tas musu projektukas pripazistu, rezultate  manau bus grazu, dabar darem kaip mums atrodo grazu, del patogumo tai bus matyt , nematau lyg labai dideliu minusu...laikas parodis... smile.gif 

aciu uz patarimus, dideliu pakeitimu padaryt nebegaliu, bet smulkus tinka, kartais buna, kad isgirsti perliuka minti ir prisitaikai.... thumbup.gif
kai suformuosiu virtuvinio minti , paprasysiu vel uzmest zvilgsni  ax.gif  mirksiukas.gif

ikelciau namo isore, vidu...bet nenoriu cia beviesint, galkai gausiu teise i albumiuka  cool.gif

Realiai man katlinei logiskiausia vieta atrodytu ten, kur dabar miegamasis. Bet visas sienas reiktu "stumdyti", nes katilinei tokio ploto gi nereik. Miegamaji tada daryciau, kur darbo kambarys nu aisku sienas perstumdant i dabartinio miegamojo puse. O is dabartines katilines darbo kambari daryt. Nu, zodziu, man noretus viska kitaip perplanuot, nes dabar atrodo labai nepatogus ir nepraktiskas projektas. Bet jei jums gerai, tai man neskauda biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įsiterpsiu į diskusijas, skubiai reik patarimų blush2.gif
Nusipirkau plyteles į virtuvę, bet neapsisprendžiu ar jos tinka g.gif gal šviesios geriau būtų ?

p.s. foto albumuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2013 03 04, 12:58)
Sveikos  4u.gif

Įsiterpsiu į diskusijas, skubiai reik patarimų  blush2.gif
  Nusipirkau plyteles į virtuvę, bet neapsisprendžiu ar jos tinka  g.gif  gal šviesios geriau būtų ?

p.s. foto albumuke  ax.gif

Kristal, o nenori sviesiu plyteliu, fasado spalvos?
Mano akim sitos per margos, maza to, kad mazos, daug siuliu, o dar ir piesinukas margas, salia margo stalvirsio jau gali buti labai marga finale 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2013 03 04, 12:20)

įdedu mūsų preliminarų išplanavimą - komentuokit, būtų gerai išgirsti nuomonių, kai žmonės jau praktiškai susidūrę:

user posted image

Kazka panasaus ir mes pasibraizem. Sia savaite jau greiciausiai baigsim viska derinti su architektu. Turejom labai panasu varianta i jusu, tik as norejau, kad svetaine butu nepraeinama. Ko pasekoje gausis kazkiek daugiau kvadratu, bet turesiu ka noresiu doh.gif Bandziau planeli (architekto braizyta) ikelt i fotki, bet meta, kad netinkamas formatas(ar kazkas panasaus) g.gif

QUOTE(*Kristal* @ 2013 03 04, 14:58)
Sveikos  4u.gif

Įsiterpsiu į diskusijas, skubiai reik patarimų  blush2.gif
  Nusipirkau plyteles į virtuvę, bet neapsisprendžiu ar jos tinka  g.gif  gal šviesios geriau būtų ?

p.s. foto albumuke  ax.gif

Man jusu pasirinktos plyteles visiskai netinka schmoll.gif Ieskociau, kazko kito.
As daryciau kazka panasaus i si, arba rinkciausi kuo sviesesnes lygesnes plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2013 03 04, 13:46)

As daryciau kazka panasaus i si, arba rinkciausi kuo sviesesnes lygesnes plyteles g.gif

drinks_cheers.gif toks variantas butu labai grazus, ir labai tiktu Kristal virtuveje.
Papildyta:
QUOTE(Kriaka @ 2013 03 04, 13:48)
drinks_cheers.gif  toks variantas butu labai grazus, ir labai tiktu Kristal virtuveje.

Kristal, maciau sviesias, beveik baltas plyteles su tokiu alia reljefu, kaip baldus klasikinius daro, Herimejaus pastate 1 aukste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2013 03 04, 11:20)

user posted image

Cia jusu ar architekto kur mazino?
Issimatuokit savo masinas ir nusipieskit jas ant languoto lapo ir paziurekit kiek lieka cm. aplink jas tame garaze. Pagalvokit ar noresite ka ant sienu kabint, palei siena pastatyt.
Idubimai spintoms vaiku kambariuose labai protingai taip, tik pasitikslinkit kiek cm. yra idube! Reik apie 60cm man atrodo.
O nebutu patogiau vonia su drabuzine vienoj pusej, na tipo pereinama, galim pirma vonia, o is jos drabuzine. Maudais, prausies ir salia rengies, nereik per miegamaji lakstyt, o jei dar kazkuris miega rolleyes.gif . As taip pasidariusi.
Tarkim vonia sukeist su darbo kambariu, busima darbo kambari truputi padidint, o kur jis buvo, isedeliot vonia su drabuzine, na cia pamastymui.
Vaiku kambario uz svetaines sienos niekad nedaryciau, nors neaiskus vaiku amzius ir ar megstat pavakarot, garsiau muzikos pasiklausyt ir panasiai. Galim su dabartiniu darbo kambariu keisti vietomis g.gif .
Terasa labai maza. Pagalvokit kokio dydzio noresit ten stalo, baldu ar tik seima ten busite, ar tilpsite su bureliu draugu rolleyes.gif .
I skalbykla eiti per tambura ir garaza? Jei taip, man labai nepatiktu, galim duris det is holo g.gif .
Ten kur sofa ir priesais tv ant sienos kaip suprantu, tai tas tarpas tik 3.5m., nezinau gal jums i valias, tik siaip parasiau.
Valgomas stalas nupiestas 2m. x 60cm., atrodo oi kaip graziai telpa projekte, bet stalai buna deja ne 60cm. plocio (musu 103cm.). Kedes kaip graziai telpa 3 ir dar su kokias tarpais. TIK NORIU PASAKYTI, KAD ARCHITEKTAI TUOS DAIKTUS SUPIESIA PAMAZINTUS PROJEKTUOSE IR ATRODO OI KIEK VIETOS VISUR. Masinos nupiestos pagal masteli mazos. Kaip rasiau pamatuokit savo ir paziurekit kiek cm. lieka aplink jas.
Vat ir ziuriu i vaiku kambariu lovas. Ta vieta lovai 2 metrai palikta, lova nupiesta 170cm.. Nuejau pamatavau savo vaiko lova 210cm.
Kur jusu vonia, ta siena 235cm kazkur. Apie kokia vonia mastot? Tiesia, kampine? Jei tiesia, gal ji bus 2 metru ir liks keisti 35cm., cia tik pamastymui biggrin.gif .
Kiek vaiku, koks amzius? O jiems uzteks duso ???
Atsakyti