Cia jusu ar architekto kur mazino? - MUSU
Issimatuokit savo masinas ir nusipieskit jas ant languoto lapo ir paziurekit kiek lieka cm. aplink jas tame garaze. Pagalvokit ar noresite ka ant sienu kabint, palei siena pastatyt.- OK, REIKS ATSIZVELGT, KAD NEBUTUME PRISIDIRBE

Idubimai spintoms vaiku kambariuose labai protingai taip, tik pasitikslinkit kiek cm. yra idube! Reik apie 60cm man atrodo. - TAIP IR PLANAVOM, 60CM
O nebutu patogiau vonia su drabuzine vienoj pusej, na tipo pereinama, galim pirma vonia, o is jos drabuzine. Maudais, prausies ir salia rengies, nereik per miegamaji lakstyt, o jei dar kazkuris miega

Tarkim vonia sukeist su darbo kambariu, busima darbo kambari truputi padidint, o kur jis buvo, isedeliot vonia su drabuzine, na cia pamastymui.-AHA, APIE SITA IR MES GALVOJAM, BUTU ZYMIAI PATOGIAU, KOREGUOSIM
Vaiku kambario uz svetaines sienos niekad nedaryciau, nors neaiskus vaiku amzius ir ar megstat pavakarot, garsiau muzikos pasiklausyt ir panasiai. Galim su dabartiniu darbo kambariu keisti vietomis

Terasa labai maza. Pagalvokit kokio dydzio noresit ten stalo, baldu ar tik seima ten busite, ar tilpsite su bureliu draugu

I skalbykla eiti per tambura ir garaza? Jei taip, man labai nepatiktu, galim duris det is holo

Ten kur sofa ir priesais tv ant sienos kaip suprantu, tai tas tarpas tik 3.5m., nezinau gal jums i valias, tik siaip parasiau. - JUOA, PANASIAI, IR MAN ATRODO NEDAUG, DAR ZIURESIM DEL SITOS VIETOS
Valgomas stalas nupiestas 2m. x 60cm., atrodo oi kaip graziai telpa projekte, bet stalai buna deja ne 60cm. plocio (musu 103cm.). Kedes kaip graziai telpa 3 ir dar su kokias tarpais. TIK NORIU PASAKYTI, KAD ARCHITEKTAI TUOS DAIKTUS SUPIESIA PAMAZINTUS PROJEKTUOSE IR ATRODO OI KIEK VIETOS VISUR. Masinos nupiestos pagal masteli mazos. Kaip rasiau pamatuokit savo ir paziurekit kiek cm. lieka aplink jas. - DEKUI, REIKS ATSIZVELGT
Vat ir ziuriu i vaiku kambariu lovas. Ta vieta lovai 2 metrai palikta, lova nupiesta 170cm.. Nuejau pamatavau savo vaiko lova 210cm. - REIKS PERZIURET
Kur jusu vonia, ta siena 235cm kazkur. Apie kokia vonia mastot? Tiesia, kampine? Jei tiesia, gal ji bus 2 metru ir liks keisti 35cm., cia tik pamastymui

Kiek vaiku, koks amzius? O jiems uzteks duso ???-TURES UZTEKTI

aciu liabai uz pastabas