Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 20:42)
Tai tik siaip ismatavo, be jokio uzstato? Ir bus veliau su nuolaida kazkadaise?

Balta medine radau tik vienoj vietoj Klaipedoj, tai Ardenoj, 300 kazkur kvadratas, o cia ta spalva tokia kremine su pilkumu, sendinta, net su skilutem tokiom sendinimo, nu man ziauriai patiko, MB sake irgi patiko, bet rytoj dar uzsuks i Dextera paziureti i didesni plota tos zaliuzes, nes jam labai kaina nepatinka cool.gif , bet kad ner is ko rinktis kai norim medines placios zaliuzes. Aisku ten bus uzuolaidos, bet as ju noriu tik del jaukumo, suimtu sonuose su tais konkolais biggrin.gif .

Ismatavo be uzstato ir pirma aukta taip pat ismatavo ax.gif Kadangi as uzsakiau meistro atvaziavima dar 28 vasario, tai yra paskutines akcijos diena, tai uzsakymui kada be darysiu bus nuolaida ax.gif

O neperkrausi lango medinem zaliuzem plius uzuolaidom su kutosais? g.gif

QUOTE(bambakliukas @ 2013 03 04, 20:42)

Mes dar name negyvenam, tai apie sanaudas negaliu pasakyti, sildom zinoma, bet pirma ziema, garaze duru dar nera ir pan.
Kas ten Dubysos g. tai nezinau. Mes kur pirkom katila-tai labai zmogus fainas, rinko, patarnejo mum kaip sau. Aisku gal galejom ir pigesni varianta rinktis, bet patys norus iskelem kas kaip butu 4u.gif O jis ir atvaziuodavo, jei reikedavo ir siaip ir meistrus mum pats ieskojo, na toks rupestingas.
Turejo vyro kolega beda-jam bunant uzsienyje kazkas ten atsitiko su ju katilu,skylo branduolis, zmonai sokas, skambina-niekas negali padeti, visi tik po savaites. Tai daviau to zmogaus tel.nr., surado laiko, organizavo meistru ir nuvyko. Tai irgi pasidziauge, dekojo uz kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 03 04, 21:57)
O neperkrausi lango medinem zaliuzem plius uzuolaidom su kutosais?  g.gif

Ne biggrin.gif . Cia mano vizija daugelio metu ir kitaip nebeisivaizduoju ax.gif .
Va ant tu duru balkono norejau roleto, dienine kabo ir sonuose naktines parist su kunkolais, cia gal jau perdaug but buve.
Rytoj imesiu pora foto vaizdui susidaryt.
Einu dovanu pakuot, ryt MB gimtadienis rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 21:12)
Ne biggrin.gif . Cia mano vizija daugelio metu ir kitaip nebeisivaizduoju  ax.gif .
Va ant tu duru balkono norejau roleto, dienine kabo ir sonuose naktines parist su kunkolais, cia gal jau perdaug but buve.
Rytoj imesiu pora foto vaizdui susidaryt.
Einu dovanu pakuot, ryt MB gimtadienis rolleyes.gif .

Bus idomu paziureti i tavo daugelio metu vizija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 03 04, 22:22)
Bus idomu paziureti i tavo daugelio metu vizija  biggrin.gif

Pas mane visas namas daugelio metu vizija ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 21:46)
Pas mane visas namas daugelio metu vizija  ax.gif .

AS supratau biggrin.gif Tai puiku, kai iseina igyvendinti.

Man siuo atveju langas idomu kaip atrodo su medinem zaliuzem ir uzuolaidom su kutosais biggrin.gif
Atsakyti
Laba, gal kas parduodat jurini konteineri, garaza ar statybini vagoneli klaipedoje ar salia jos. gal atliko nuo statybu ir jau nebereikia. Jei turit pasiulymu rasykit i az
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 19:24)
Bet jei drabuzinej durys, langas, sakai neuztektu ax.gif ?
Su dusais, voniom visiems skirtingai vat kaip merginos parase, jums geriau zinoti ko reikia jusu seimai.

drabuzinej lango nebuvom numate, nes daug vietos suvalgo...vakar MV pradejo kitoki varianta daryti, kai pabaigs - ikelsiu parodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2013 03 05, 10:36)
Labas rytas  4u.gif
drabuzinej lango nebuvom numate, nes daug vietos suvalgo...vakar MV pradejo kitoki varianta daryti, kai pabaigs - ikelsiu parodyti biggrin.gif

Mes darem virsuj pailga, kad vietos neestu, tik kodel padarem ji neatidaroma, niekaip nesuprantu blink.gif doh.gif (tik ale kazkokia ventiliacija mini pasidaro).
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 03 04, 22:58)

Man siuo atveju langas idomu kaip atrodo su medinem zaliuzem ir uzuolaidom su kutosais  biggrin.gif

As kai jau matau vaizda priesaky savo galvoje, tai man jau dabar grazu biggrin.gif .
Aisku galima butu tas uzuolaidas nakciai uzleist ant lango, bet tada diena viskas kiaurai matysis atidengus. O zaliuzes dievinu, kai jas biski pasuki ir privatu ir dar kazkas matosi, saules spinduleliai patenka i patalpa ax.gif .

QUOTE(mazasta @ 2013 03 05, 00:13)
Laba, gal kas parduodat jurini konteineri, garaza ar statybini vagoneli klaipedoje ar salia jos. gal atliko nuo statybu ir jau nebereikia. Jei turit pasiulymu rasykit i az

Seniau Dier pardavinejo g.gif .
Atsakyti
RK perduok linkejimus MB gimtadienio proga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kazaip kai prakalbom vakar apie nama, tai uzmirsau "pasigirti" uzuolaidas pirmam aukste pasikabinau pries Kaleda, reikes kada foto imesti smile.gif
O dabar vel laukiu pavasario alpinariumas laukia, takeliai ir visa kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2013 03 05, 11:36)
RK perduok linkejimus MB gimtadienio proga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kazaip kai prakalbom vakar apie nama, tai uzmirsau "pasigirti" uzuolaidas pirmam aukste pasikabinau pries Kaleda, reikes kada foto imesti smile.gif
O dabar vel laukiu pavasario alpinariumas laukia, takeliai ir visa kita doh.gif

Aha, o tu saviskiui rytoj ta pacia proga perduok linkejimus biggrin.gif .
Parodyk uzuolaidas. As irgi pries Kaledas pasikabinau rolleyes.gif .

Niu va, MB Dexteroj paziurejo tu zaliuziu spalva ir uzsake, nors kaina jam labai jau nepatiko, bet sakau, o ka daryt jei norim medines placios g.gif .Padarys per savaite, kazkaip labai jau greit. Dabar galva reik sukt koks cia karnyzas tiktu mano uzuolaidoms cool.gif .
Atsakyti
RK, su vyro gimtadieniu tave! mirksiukas.gif 4u.gif

Mergaites, reikia pagalbos skubiai 4u.gif

Gal pas ka nors albume yra foto duso trapo, kad matytusi kaip apklijuotos plyteles aplink? Bandau ieskoti, bet nerandu. Mum taip negraziai padare ta apdirbima, ir aiskina, kad kad taip ir turi buti, noriu pakisti po nosim foto, kaip padaro normalus meistrai, kad perdarytu neatsikalbinedami doh.gif
Atsakyti