Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Pingvinukas @ 2013 04 05, 14:59)
O kas gamintojas?

kaip ir Meblolux
Atsakyti
user posted image

http://www.gaudre.lt...udre-vindo.html
Pagrindiniam kambario apšvietimui jei tik leidžia techninės galimybės rekomenduoju tokio tipo šviestuvus, geresnių kol kas nesu atradusi 4u.gif Nenorint jokių papildomų šviestuvų tinkamai parinkus jų kiekį apšvietimo pilnai užtenka, renkantis papildomus prie šių galima derinti bet kokius šviestuvus, nes jie tarsi išnyksta lubose ir nediktuoja kambario tematikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 05 balandžio 2013 - 15:32
QUOTE(eufrozina @ 2013 04 05, 14:19)

Labai gražus kambarys wub.gif
Kur rasti tokius lipdukus?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 05, 17:26)
Labai gražus kambarys wub.gif
Kur rasti tokius lipdukus?

As ir to paties norejau paklausti. Maciau si lipduka Artidea, bet kaina 250lt. doh.gif isprotejimas sakyciau. Jei ne paslaptis kur pirkot ir kiek mokejot?
Papildyta:
Horna ir Eufrozina labai dailus jusu kambariukai, tokie skoningi ir neperkrauti wub.gif
Eufrozina is kur lovyte pirkot, nes Ikejoj tokiu nemaciau?
Horna pas mane irgi tokios daiktadezes yra, labai super jos thumbup.gif Buvau uzknisusi SBA baldus del tu deziu, nes man is Kauno veze gan ilgokai, tai vis bijojau kad neatkeliaus jos iki manes.
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 04 05, 17:02)
As ir to paties norejau paklausti. Maciau si lipduka Artidea, bet kaina 250lt. doh.gif isprotejimas sakyciau. Jei ne paslaptis kur pirkot ir kiek mokejot?
Papildyta:
Horna ir Eufrozina labai dailus jusu kambariukai, tokie skoningi ir neperkrauti wub.gif
Horna pas mane irgi tokios daiktadezes yra, labai super jos  thumbup.gif Buvau uzknisusi SBA baldus del tu deziu, nes man is Kauno veze gan ilgokai, tai vis bijojau kad neatkeliaus jos iki manes.

Aha,labai fainos jos,tokios tvirtos.Mes tai Kaune Sba balduose pirkom,bet ju gal ir internetiniame Sba baldu puslapyje buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 04 05, 17:02)
Papildyta:
Horna pas mane irgi tokios daiktadezes yra, labai super jos  thumbup.gif Buvau uzknisusi SBA baldus del tu deziu, nes man is Kauno veze gan ilgokai, tai vis bijojau kad neatkeliaus jos iki manes.

Lipdukus siunčiausi iš http://www.mytoys.de , gavosi apie 144 Lt. Siunčia tiesiai į LT, bet siuntimas 13,95 euro. Aš susiradau internete -10 eurų koduką, tai siuntimas beveik nekainavo.

Kitai dukrytei tokius pirkau, tai apie 74 Lt gavosi.
user posted image

Lovytės lietuviškos, pušinės iš http://www.gindera.lt , bet ten pagrinde 70x140 cm lovytės, bet mano 119 cm mergaitė dar telpa. Prieš mokyklą pakeisim į didesnę.
Atsakyti
Labai panašių lovelių,o gal net tokių pat yra "Baldų rojuje" 3 a. link čiužinių.Yra ir joms skirti čiužinukai-kokosiniai ir lateksiniai.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 05, 17:52)
Labai panašių lovelių,o gal net tokių pat yra "Baldų rojuje" 3 a. link čiužinių.Yra ir joms skirti čiužinukai-kokosiniai ir lateksiniai.

Gali būti, kad ir prekiauja jomis kažkur. Aš internetu pirkau, buvo akcija, tai po 200 Lt kainavo, plius iš jų kokosinį su spyruoklėm čiužinuką pirkau.
Atsakyti
Lipukų sienoms galite pasižvalgyti etsyje. Visokių gražių galima rasti.

user posted image pati parduotuvėlė https://www.etsy.com...ref=seller_info

Gerai paieškojus galima rasti parduotuvėlių, kurios nebrangiai siunčia arba net nemokamai siunčia. Pvz https://www.etsy.com...hop_home_active
user posted image

ir t.t.
Papildyta:
Oi užsikabliavau pati su tais lipukais. Va kokios fainos katytės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ar prie Eufrozinos lipdukų medžio tiktų toks kilimukas?
user posted image

Galima surizikuoti atsisiųsti lipdukus ir iš iš ebay:
http://www.ebay.com/...kw=wallstickers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 05 balandžio 2013 - 18:39
Mano vaikas labai domisi kelio ženklais. Vis dairausi į šiuos, bet pasidairau ir apsiraminu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Horna @ 2013 04 05, 14:22)
Taciau kolkas labai patenkinti siuo sprendimu wub.gif

user posted image

Labai idomus kilimukas. Is kur pirkote?

QUOTE(slyva @ 2013 04 05, 14:52)
eufrozina, labai grazus kambarys  thumbup.gif as ir vel su savo klausimu - kiek kokio apsvietimo daret? Tik centrinis lubu sviestuvas?

Jau geriau apsvietimo daugiau, nei kad jo truks mirksiukas.gif gi nebutina visu lempu sujungt vienu metu smile.gif Pas mus pas sunu kambariukas mazas, 10 kv, tai yra vidury lempa (su lektuveliais) ir plius 8 led lemputes lubose. Kai paaugs bus ir ant rasomo stalo. Pas dukra 15 kv kambary, viso 10 kaitriniu lempuciu rolleyes.gif gi nebutina visko sujungt smile.gif As labai nepakenciu prieblandos pati, jei tik prieblanda man tuoj galva skauda, akis. Tai man sviesos turi buti daug smile.gif miegamam ir tame dariau 5 kaitrines ir 5 ledines biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 04 05, 14:55)
Jusu kambarys ir lentynos kitokios, diskutuojamu atveju kalba eina apie lentynas virs stalo, kuriu vaikutis net nepasieks. Jos tikrai siam etape nebutinos, o darant baldus is plokstes ir po keleto metu jei prireiks bus galima dadaryti, o kol vaikas mazas, galima ju atsisakyti erdvesnio kambario saskaita  mirksiukas.gif

Na situo klausimu verta gerai pagalvoti. Nes kai noresit dasidaryti lentynu, klausimas ar rasit identiska plokste? Jos keiciasi ir po keletos metu tikrai maza tikimybe bus rasti identiska, nebent tiks panasi..? Tai arba daryti viska is karto, arba laukti kol vaikas paaugs. Butent del sios priezasties nieko nedarau pas sunu kambary, lauksiu dar kokius 4 metus, pries mokykla, tada ir padarysim viska, nes jau ir rasomo stalo reiks ir lovos didesnes. O dabar turi balta spinta, balta komoda ir lova. Ir gana smile.gif
Del plokstes: siuo metu darom komoda svetaineje, issirinkom plokste, pasirodo nebegamina tokios sad.gif issirinkom kita. Sako yra likutis, paskutine, o daugiau irgi nebegamins. Nu oki, pradejo gamint is jos, brokuota doh.gif teko rinktis trecia karta blink.gif Taigis, identiska plokste ar rasit po keletos metu, didelis klausimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 05 balandžio 2013 - 21:03