Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 04 05, 22:00)
Na situo klausimu verta gerai pagalvoti. Nes kai noresit dasidaryti lentynu, klausimas ar rasit identiska plokste? Jos keiciasi ir po keletos metu tikrai maza tikimybe bus rasti identiska, nebent tiks panasi..? Tai arba daryti viska is karto, arba laukti kol vaikas paaugs. Butent del sios priezasties nieko nedarau pas sunu kambary, lauksiu dar kokius 4 metus, pries mokykla, tada ir padarysim viska, nes jau ir rasomo stalo reiks ir lovos didesnes. O dabar turi balta spinta, balta komoda ir lova. Ir gana smile.gif
Del plokstes: siuo metu darom komoda svetaineje, issirinkom plokste, pasirodo nebegamina tokios sad.gif issirinkom kita. Sako yra likutis, paskutine, o daugiau irgi nebegamins. Nu oki, pradejo gamint is jos, brokuota  doh.gif  teko rinktis trecia karta  blink.gif Taigis, identiska plokste ar rasit po keletos metu, didelis klausimas smile.gif

Su plokšte tai bėdos gali būti ir greičiau negu po dviejų metų. Net ir po savaitės nuėjus "dagaminti" kažką jau gali būti bėda. Net jeigu ir gamina tokią plokštę, bet skirtingos partijos bus, jau gali nesueiti linijos, raštas ir pan.
Atsakyti
[quote=Raganaa999,2013 04 05, 21:00]
Is www.fashiondays.lt,bet dabar tu kilimu jau ten nera,nors gal po kurio laiko vel ismes akcija jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienas is keliu spintos duris pakeisti, tai gali buti problema del atspalvio, rasto nesutapimo ar pan., bet del atskiros lentynos nedaryciau tragedijos - is keliu simtu ploksciu pvz tikrai bus galima issirinkti tinkama. Tuo labiau, kai neaisku siai dienai ar tos lentynos reikalingos, man atrodo aptariamo kambario savininke kol kas ir pati neapsisprendus ar jiems jos butinos. As ir pati kol kas jokiu lentynu virs rasomojo ant sienu nekabinau, nes neisitikinusi ar jos butinos, o uzgriozdinti kambari skubotais sprendimais nesinori - apsikrausi baldais, isgreziosi sienas ir tiek to grozio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 05 balandžio 2013 - 22:22
QUOTE(eufrozina @ 2013 04 05, 18:24)
Lipdukus siunčiausi iš http://www.mytoys.de , gavosi apie 144 Lt. Siunčia tiesiai į LT, bet siuntimas 13,95 euro. Aš susiradau internete -10 eurų koduką, tai siuntimas beveik nekainavo.

Kitai dukrytei tokius pirkau, tai apie 74 Lt gavosi.
user posted image

Lovytės lietuviškos, pušinės iš http://www.gindera.lt , bet ten pagrinde 70x140 cm lovytės, bet mano 119 cm mergaitė dar telpa. Prieš mokyklą pakeisim į didesnę.

Na visgi grazus lipdukai ziuriu ir kainuoja. As savo mergaitei tokius lipdukus palei lovele uzsakiau
user posted image
Kazkaip truputi gaila buvo 80lt, tad laukiu rezultato kaip atrodys ant sienos.
O sakykit neiskrenta jusu mergaite is lovos del trumpu soniniu apsaugu?
Labai aciu uz info aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 04 05, 18:52)
Labai panašių lovelių,o gal net tokių pat yra "Baldų rojuje" 3 a. link čiužinių.Yra ir joms skirti čiužinukai-kokosiniai ir lateksiniai.

Visai jau primirsusi buvau baldu roju, reiks apsilankyti
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 04 05, 19:35)
Ar prie Eufrozinos lipdukų medžio tiktų toks kilimukas?
user posted image

Galima surizikuoti atsisiųsti lipdukus ir iš iš ebay:
http://www.ebay.com/...kw=wallstickers

O kodel netiktu, taigi tame medyje tiek rozines spalvos yra. O beto dar kokia detale inestumet rozine i kambari , nors manau ir be jos deretu.
Man tas kilimas toks grazus, jau net buvau pradejusi galvoti perkelti dukrytes kilima i sunaus kambari, bet turbut taip nedarysiu, nes vyras vel burnos, "kad dukrai viskas nauja, o sunui tai ir padevetas tiks" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 04 05, 23:10)
Na visgi grazus lipdukai ziuriu ir kainuoja. As savo mergaitei tokius lipdukus palei lovele uzsakiau
user posted image
Kazkaip truputi gaila buvo 80lt, tad laukiu rezultato kaip atrodys ant sienos.
O sakykit neiskrenta jusu mergaite is lovos del trumpu soniniu apsaugu?
Labai aciu uz info aciuks.gif
Papildyta:

Visai jau primirsusi buvau baldu roju, reiks apsilankyti

Šitie irgi gražūs lipdukai, rinkausi tarp jų ir to namelio į mažosios kambarį. Parodykit rezultatą, kai jau užklijuosit. Vis dar galvoju apie juos, virš komodos man jie tiktų smile.gif

Iš lovų nekrenta. Miega nuo 2 metukų. O ir mažoji galvą deda kažkodėl į tą pusę, kur jokių apsaugėlių nėra, sakė, jai toj pusėj geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 04 05, 23:22)
Vienas is keliu spintos duris pakeisti, tai gali buti problema del atspalvio, rasto nesutapimo ar pan., bet del atskiros lentynos nedaryciau tragedijos - is keliu simtu ploksciu pvz tikrai bus galima issirinkti tinkama.

Na tai dabar tikriausiai ir rasomas stalas vaikui nereikalingas. Ir spinta iki lubu tikrai nereikalinga.. tai gal geriau tada ir negamint baldu kol praktiskai niekas nereikalinga? smile.gif Prades eiti i mokykla ir pasigaminsi viskas kas reikalinga smile.gif o dabar uztektu zaislu lentynos ir komodos ar nedideles spintos rubams.
Nes jei puse baldu gamint dabar, o kita puse po 3 metu.. tai ir skirsis puse..
Na, bet cia tik mano nuomone smile.gif arba viska, arba nieko smile.gif
Atsakyti
Kaip kam, mums pvz ir stalas ir spinta iki lubu ir lovos reikalingos. Neisivaizduoju kaip mazesneje spintoje reikia sutalpint vaiku rubus. Butu vietos ir didesne butume dare. Piesti, karpyti vaikams ir nemokykliniams reikia, o mazi staliukai dviems metams nepraktiska ir neekonomiska. Jei finansai leidzia protingiau imti auganti stala su reguliuojama kede. Knygas mes sudejom i uzdara spintos dali, mokykliniai reikmenys stalciuose telpa, kam dar sienas apkarstyti. Kitas klausimas jei kambariai dideli...
O kiek apsikrauti baldais i ateiti mazuose kambariukuose - a vdrug prireiks - kiekvienas sprendzia pagal turima gyvenama plota ir savo suvokima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 06 balandžio 2013 - 11:11
Sveikos. Bandysim gamintis baldus vaiko kambariui, prasiau baldininku kad pabraizytu mazdaug projekteli kaip jiems atrodo kas galetu buti, bet likau nelabai patenkinta,kazko ryskiai truksta. Gal kuri ka patarsit,ar kokiu puslapiu zinot, kur galima rasti kaip graziai ta siena ispildyti... Nes reiks ir zaidimu kompiuterius kazkur susideti ir diskus ir dvd , ir noretusi kad viskas suslepta butu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2013 04 05, 09:02)
Sveiki, isirenginejame mes 4 m. suneliui kambari, tapetai bus su futbolo kamuoliais, mat jam kamuoliai silpnybe, taciau baldu vaikisku daryti nesiruosiame, kambarys nera didelis, taciau noretusi ji patogiai ir talpiai susiplanuoti, dizainere pabraize musu mazdaug baldelius, bet man kazkas ne taip, gal jums kiltu kokiu minciu, ideju 

Man visai gerai kambariukas atrodo ax.gif

Galima bus pasikabinti vaiko piešinių, nuotraukų. Ir spinta man tinka. Mano vaikų kambariuose irgi yra didelės spintos iki lubų. Labai patogu. Daug visko telpa. Prikrovus dežių esu su išaugtais drabužėliais, žaislais ir pan. Nereikia sukti galvos, kur dėti.

Šiame kambary man spinta irgi netrukdo. Jeigu dar ji būtų ne tamsi, o šviesi, tai erdvės neužgožtų.

Atsakyti
Grelita, manau pasitarę su vaikų pasėdėję internete rastumėt gerų sprendimų. Nes jūsiškis jau didelis.
Mes kambarį 4-tumečiui įrenginėjom, tai pilnai visame procese vaikinas dalyvavo. Tiek tapetus renkant, tiek prie jų grindis "derinant". Šviestuvai man nelabai.... bet vaikui tiko... blush2.gif

nes taip jau su vyru sutarė, kad įrenginėsim ne savo vaikystės svajonių kambarius,o tokį kokio nori mūsų vaikas. Kad jam būtų gera ir jauku jame
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 06 balandžio 2013 - 12:24
Na kad nelabai jis manau man patarejes butu sitam reikale ax.gif Ieskau tam intrnete, bet nieko tokio panasaus kas tiktu mano isplanavimui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 04 06, 12:10)
Kaip kam, mums pvz ir stalas ir spinta iki lubu ir lovos reikalingos. Neisivaizduoju kaip mazesneje spintoje reikia sutalpint vaiku rubus.  Butu vietos ir didesne butume dare. Piesti, karpyti vaikams ir nemokykliniams reikia, o mazi staliukai dviems metams nepraktiska ir neekonomiska. 

Na taip, viskas nuo situacijos.. ir finansu..
Maniskiai kadangi atskiruose kambariuose, tai spinta iki lubu sunui tikrai nereikalinga, bent kol kas. Va dukrai tai gal ir reikalinga biggrin.gif Lova pas sunu iki 7 metu tinkama bus tai irgi dideles dar nedarysim (viska darysim pries mokykla). O rasomi stalai musu atveju irgi nereikalingi. Yra vienas darbo kambary jei labai jau reiktu. Bet siaip maniskiai piesiai ant svetaines stiklinio stalo, atsinesa plastmasines kedutes ir gerai jiems. Nors turi ir medini staliuka su kedutem ir dar viena turi plastikini ale kaip mokyklos stalas su suolu, bet kazkaip svetaines stalas jiems tiko smile.gif o dar medinis antram aukste, tai is vis ten net nebuna jie, tik miegot nueina, retai kada zaidzia ten, nors ir zaislai visi ten ir kambariai ju doh.gif Ir apskritai kiek tepiesia, savaitgali nebent, nes visa diena darzelyje abu praleidzia smile.gif
Atsakyti