Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 13:02)
Musu grazuolytes kambariukas.. Truksta dar detaliu ir smulkmeneliu..

Labai dailus kambariukas wub.gif sakykit, iš kur pirkot tą komodėlę-spintutę, ar kaip ją pavadint smile.gif žvalgausi ir aš savo dukrytės kambariui panašios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2013 04 25, 12:09)
Labai dailus kambariukas wub.gif sakykit, iš kur pirkot tą komodėlę-spintutę, ar kaip ją pavadint smile.gif žvalgausi ir aš savo dukrytės kambariui panašios smile.gif

4u.gif

Cia
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 14:10)

ačiūūūūū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 11:02)

labai grazus jusu kambarys wub.gif thumbup.gif
Pas mus tai ne visai isbaigtas dar,bet imesiu foto. truksta kilimuko nediduko,uzuolaidu,sviestuvo,vienoje sienoje dar paveiksla kabinsim. ir siaip dar brolio zaislu deze gadina vaizda biggrin.gif
Pas mus kambarys yra ikejinis biggrin.gif zodziu nieko ypatingo smile.gif
user posted image
user posted image
cia tas lipdukas is arciau,kaip uz 20 lt tai man jis suuuper thumbup.gif
user posted image
ir zaislam jauciu nieko ner patogiau,nei tokie stalciai-dezes
user posted image

Dabar po truputi jau pradedu galvoti apie sunaus kambari,tai kol kas tik romanetes isrinkau doh.gif

o ebay adreso nerandu niekaip,bet pasistengsiu surasti.nes nemeluoja tas lipdukas kainavo 20 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2013 04 25, 12:48)
Sveikos,

labai grazus jusu kambarys  wub.gif  thumbup.gif
Pas mus tai ne visai isbaigtas dar,bet imesiu foto. truksta kilimuko nediduko,uzuolaidu,sviestuvo,vienoje sienoje dar paveiksla kabinsim. ir siaip dar brolio zaislu deze gadina vaizda  biggrin.gif

4u.gif

fainas kambariukas.. damutei skirtas.. faina lovyte ir lipdukas ciotkas thumbup.gif

jo ir mums kilimuko reik ..
Atsakyti
Ericute, kambariukas labai grazus, mergaitiskas, o ir lipdukas tikrai super atrodo smile.gif o sakykit, ar patenkinti Ikejine drabuziu spinta, ar patvari atrodo?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 12:02)

user posted image

Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
ericute, ar patys į Ikea važiavot ar sakėtės internetu? mane irgi keletas daiktelių iš ten domina, bet nežinau kaip gauti ax.gif
Atsakyti
ericute, bent jau nuotraukoj tai tikrai graziai lipdukas atrodo, nes as ji irgi LT maciau uz 250lt, tai man jau per brangus malonumas pasirode uz tokia kaina.
Pas mus kambary irgi nemazai kas is Ikejos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ellaja @ 2013 04 25, 15:56)
ericute, ar patys į Ikea važiavot ar sakėtės internetu? mane irgi keletas daiktelių iš ten domina, bet nežinau kaip gauti ax.gif

Va cia viskas surasyta, zumi isbandyta thumbup.gif
http://www.supermama...howtopic=914968
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 12:02)

user posted image

Labai grazu! Noriu pakklausti, kokias grindis cia dejot?
As apie tokios spalvos savo namuose mastau... Ar praktiska sviesios?

QUOTE(ericute @ 2013 04 25, 13:48)
Sveikos,

Pas mus tai ne visai isbaigtas dar,bet imesiu foto. truksta kilimuko nediduko,uzuolaidu,sviestuvo,vienoje sienoje dar paveiksla kabinsim. ir siaip dar brolio zaislu deze gadina vaizda  biggrin.gif
Pas mus kambarys yra ikejinis  biggrin.gif zodziu nieko ypatingo smile.gif
user posted image

Labai patiko ideja piesinukams pasikabinti! thumbup.gif Issisaugosiu ir gal ateity nusiziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 04 22, 18:01)
Eufrozina, (atsiprasau jei ne taip nika pamenu) siunciu zadeta foto su sienu lipdukais. Bent jau man lipduku kokybe thumbup.gif , bet kai suklijavau tai pagalvojau, kad visgi brangus malonumas.

Labai gražūs bigsmile.gif Noriu mažajai virš žemos lentynos jų bigsmile.gif

Va tokais lentynas iš Ikejos sustatėm. Ant žemos lentynos sėdi abi, tai ant jos žaislų nededam, tai tokia tuštoka ta vieta atrodo, galvoju, kad nors tada lipdukais sieną papuošiu.

user posted image

QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 11:02)

Labai dailus, spalvingas wub.gif

QUOTE(ericute @ 2013 04 25, 12:48)
Pas mus kambarys yra ikejinis  biggrin.gif zodziu nieko ypatingo smile.gif

Kambarys labai dailus wub.gif Man patinka IKEA thumbup.gif

O lipdukai matosi, kad neoriginalūs blush2.gif Žveriukai tokie bandyti kopijuoti biggrin.gif O voverė ko pasislėpusi? Ir gėlės taip įdomiai po medžiu palindusios unsure.gif Pas mus tai taip pagal numeriukus atskirai viskas buvo, realiai galėjom kaip norim suklijuot. Pas mus jis didesnis, į plotį pas mus 175 cm, į aukštį 157 cm. Lengvai nusilupa, nepalieka jokių dėmių ant sienų.
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2013 04 25, 16:21)
Va tokais lentynas iš Ikejos sustatėm. Ant žemos lentynos sėdi abi, tai ant jos žaislų nededam, tai tokia tuštoka ta vieta atrodo, galvoju, kad nors tada lipdukais sieną papuošiu.

http://i290.photobuc...01/DSC_1936.jpg[/img][/url]

Eufrozina, bet kaip taip sugalvojot graziai dvi lentynas Expedit sudet thumbup.gif Labai graziai atrodo. Bet stalciukus, rankeneles uzsakinejot panasu ne is Ikejos, nes irgi labai originaliai atrodo?
Labai tiktu tie lipdukai virs zemos lentynos ir jie realiai tokie spalvingi, tik man kazkaip foto nelabai gavosi.
O musu tokia lentyna, dabar jau prikrauta daugiau nei foto. Tad galvoju po truputi ka berniukui daryti, tad gal is jusu pasiskolinsiu ideja del stalciuku mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti