Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 04 25, 15:39)
Eufrozina, bet kaip taip sugalvojot graziai dvi lentynas Expedit sudet thumbup.gif Labai graziai atrodo. Bet stalciukus, rankeneles uzsakinejot panasu ne is Ikejos, nes irgi labai originaliai atrodo?
Labai tiktu tie lipdukai virs zemos lentynos ir jie realiai tokie spalvingi, tik man kazkaip foto nelabai gavosi.
O musu tokia lentyna, dabar jau prikrauta daugiau nei foto. Tad galvoju po truputi ka berniukui daryti, tad gal is jusu pasiskolinsiu ideja del stalciuku mirksiukas.gif
http://www.fotofabri...3/136073475.jpg[/img]

Stalčiukai iš Ikejos. Įvesk Ikea puslapy į paiešką Expedit ir suras viską. Ir dureles, ir stalčiukus galima nusipirkti. Tik man jų rankenėlės labai ofisinės atrodo, tai siunčiausi iš UK keramikines.

Žemoji lentyna kaip suoliukas tarnauja, labai vaikams patinka.
Atsakyti
dekui uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2013 04 25, 15:21)

O lipdukai matosi, kad neoriginalūs blush2.gif Žveriukai tokie bandyti kopijuoti biggrin.gif  O voverė ko pasislėpusi? Ir gėlės taip įdomiai po medžiu palindusios unsure.gif Pas mus tai taip pagal numeriukus atskirai viskas buvo, realiai galėjom kaip norim suklijuot. Pas mus jis didesnis, į plotį pas mus 175 cm, į aukštį 157 cm. Lengvai nusilupa, nepalieka jokių dėmių ant sienų.

drinks_cheers.gif as pritariu,kad originalus lipdukas grazesnis,bet kaip ir minejau ankstesniuose postuose,kad kainu skirtumas tai atperka biggrin.gif tuo labiau,kad mazius vis krapsto gelytes apacioje.tai jei butu originalas,tai nusisauciau biggrin.gif
Jovani mes ne tik spinta,bet ir visais baldais esame patenkinti.tikrai tvirti ir graziai padaryti. visas kambarys su lova,ciuziniu,pataliukais,baldais gavosi apie 2000 lt .tai manau puiki kaina yra thumbup.gif
Atsakyti
Ir uz tiek pigiai pirkta lipduka bus negaila pakeisti kai tik nusibos, ar vaikas kazko special uzsimanys thumbup.gif arba kai nukrapstys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 26 balandžio 2013 - 06:30
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 04 26, 06:29)
Ir uz tiek pigiai pirkta lipduka bus negaila pakeisti kai tik nusibos, ar vaikas kazko special uzsimanys  thumbup.gif  arba kai nukrapstys biggrin.gif

drinks_cheers.gif butent.
o ta ideja su expedit lentynom ir man labai patinka.reik gal sunui kaip nors pritaikyti.
kazkaip mergaitem paprasciau kambari irengti.su sunum vargstu smile.gif zinau tik marinistiniai motyvai bus.turim toki pati piesinuku laikikli su laivu ir svyrturiu,raomanetes su laiveliais nuzejau ir viskas toliau 0 minciu doh.gif
eufrozina o kur jus kilima pirkote? panasu,kad labai mielas ir jaukus
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 04 25, 15:19)
Labai grazu! Noriu pakklausti, kokias grindis cia dejot?

laminatas balinto azuolo.. visame name ji turime.. siaip man labai patinka... dulkiu nesimato ir pan.. o jei dar juodo suns neturite, tai isvis super! Mes turime.. tai siek tiek sunkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 11:02)
Musu grazuolytes kambariukas.. Truksta dar detaliu ir smulkmeneliu..

gražu...tokius tapetus žiūrinėjau pardėj, galvoju kažin kaip jie perspektyvoj atrodys...štai ir parodei smile.gif
Atsakyti
eufrozina, ziuriu ir pas jus Ikea Hampen kilimo kampai rieciasi unsure.gif Nu kaip besukiociau as ta kilima is visu pusiu, vis tiek vienas kampas(dabar jau du), pro kuri daugiausiai vaikai vaiksto, uzsirietes i virsu doh.gif
Atsakyti
va tas lipdukas is ebay
http://www.ebay.com/.....181124118398
gal yra ir pigiau cia tiesiog netycia uztaikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2013 04 28, 17:56)
va tas lipdukas is ebay
gal yra ir pigiau cia tiesiog netycia uztaikiau  4u.gif

Man labai sitas lipdukas patiko ir bandziau ieskoti dar kitu kanalu, kaip ji gauti smile.gif Mano mergyte nori tik lipduku su princesem, tai beieskant ju, radau ir peledziukus smile.gif
va sitam internetiniam psl. pardavineja, galbut ir neorginalus, bet kaina nebloga mirksiukas.gif
cia
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2013 04 28, 18:56)
va tas lipdukas is ebay
gal yra ir pigiau cia tiesiog netycia uztaikiau  4u.gif

gražus šitas lipdukas, ir man jis į akis krito, bet aš pirksiu iš kito puslapio užsienietiško aliexpress.com, ten didelio formato toks lipdukas (170x100) berods apie 20 dolerių ir siuntimas nemokamas, gal nenusivilsiu, nes mums reikia didelio, pas mus labai lubos aukštos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellaja: 28 balandžio 2013 - 19:40
QUOTE(ellaja @ 2013 04 28, 19:39)
gražus šitas lipdukas, ir man jis į akis krito, bet aš pirksiu iš kito puslapio užsienietiško aliexpress.com, ten didelio formato toks lipdukas (170x100) berods apie 20 dolerių ir siuntimas nemokamas, gal nenusivilsiu, nes mums reikia didelio, pas mus labai lubos aukštos smile.gif

as irgi is ten siandien uzsisakiau tik ne vaikiska, tik siuncia labai jau ilgai jie, is ebay man kazkaip greiciau ateina biggrin.gif
bet kainas reikia lyginti drinks_cheers.gif
Atsakyti