Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Ingosa @ 2013 06 03, 12:01)
sveikos mamytes,
Norejau pasiteirauti tu, kurios naudoja ir turi savo vaikuciams stai tokias lovytes

http://www.skelbiu.l...s-15882747.html
kokia kokybe? ar patenkintos tokia lovyte? noreciau pirkt tokio tipo lovytes savo vaikam-berniukui ir mergaitei ax.gif

Mane taip pat domintų šios lovytės, bet šitos man asmeniškai gražesnės http://www.skelbiu.lt/14763129.html bet kažin ar jos praktiškos nes vaikas turės visada per kojųgalį lipti, pakomentuokit jei kas naudojat. Kaip lovyčių tie paveikslėliai ar nenusilupa
Atsakyti
O as nebepirkciau vaikui pusaukstes ar dviaukstes lovos. Aisku jei nereikia vietos taupyti. Dabar kaip tik dukros pusaukste medine pardavineju smile.gif Gal kam reikia? biggrin.gif
Nepatinka man kai negaliu prigulti vakarais salia vaiko, turiu stovedama su ja kalbet.
Atsakyti
Na ir mes galime parodyti savo berniukų kambarį, ilgai lauktas, svajotas pagaliau tapęs realybe.Kambarys nestandartinis įrengtas antrame namo aukšte, pabandysiu perteikti vaizdą sukant kairėn nuo pirmos nuotraukos ir taip bus matyti visas kambario apstatymas.
Pirma nuotrauka vaiku lovos ir lentyna-komoda tarp jų
user posted image
Vyresnėlio pusaukštė lova
user posted image
lentyna-komoda tarp lovyčių
user posted image
Mažesniojo lova (miegama dalis išsiskleidzia, kolkas jam užtenka tokios)
user posted image
sukant kairen, prie sienos matyti spinta, rasomas stalas ir lentyna
user posted image
matyti durys į kolidoriu ir prie sienos komoda
user posted image
na ir vaizdas pro duris, kur kairiau matosi vyresnelio lova
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 13 birželio 2013 - 21:19
QUOTE(rug_gele @ 2013 06 13, 21:55)
Na ir mes galime parodyti savo berniukų kambarį, ilgai lauktas, svajotas pagaliau tapęs realybe.Kambarys nestandartinis įrengtas antrame namo aukšte, pabandysiu perteikti vaizdą sukant kairėn nuo pirmos nuotraukos ir taip bus matyti visas kambario apstatymas.

Labai simpatiškas kambariukas thumbup.gif
Atsakyti
P.S Tiesa dar truksta kedes prie rašomo stalo ir dar keliu smulkmenu mirksiukas.gif
dar kilimas iš arčiau, kuris patiestas tarp lovų
user posted image
ir dar čia buvo išpeikti šie solo baldai, na nezinau turbut kaip kam, aš nieko prieš juos neturiu, esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal patartumet smile.gif kur ieskoti dukrytes kambariui provanso stiliaus baldu?
Ir dar g.gif neteko susidurti, bet ar visi provanso stiliaus baldu stalciai tokie be begeliu, ta prasme sunkiai atsidaro ir uzsidaro stalciukai. Ziurejau vienus baldu parduotuvej, bet nepatiko kaip stalciukai darinejas.
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 14 birželio 2013 - 19:35
QUOTE(Agneškė @ 2013 06 03, 12:59)
Mane taip pat domintų šios lovytės, bet šitos man asmeniškai gražesnės http://www.skelbiu.lt/14763129.html  bet kažin ar jos praktiškos nes vaikas turės visada per kojųgalį lipti, pakomentuokit jei kas naudojat. Kaip lovyčių tie paveikslėliai ar nenusilupa

mano sūnus miega tokioj rolleyes.gif
user posted image

tai labai petenkintas ir man ramu kad naktį neišriedės ant žemės lotuliukas.gif
o ir įlipimas ne visai tik per kojūgalį gaunasi rolleyes.gif

mūsų lova labai kokybiška (rimtos užsienio gamyklos), tai nesilupa jokie lipdukai ar kiti "aksesuarai" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 26, 22:24)

Pasidalinkit kur galima isigyti kokybiska dviaukste lova arba gamintis  4u.gif

Man asmeniškai graži šita, tik tiek, kad vyresniems kiek vaikams tinkama nei tau reikai spėju g.gif:
http://tch.lt/collec...product=COL812S

O kokybė man patiko, mūsų miegamojo lova ąžuolo masyvo šito gamintojo. Kol kas super smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 06 16, 22:25)
Man asmeniškai graži šita, tik tiek, kad vyresniems kiek vaikams tinkama nei tau reikai spėju g.gif:
http://tch.lt/collec...product=COL812S

O kokybė man patiko, mūsų miegamojo lova ąžuolo masyvo šito gamintojo. Kol kas super smile.gif

Man netinka bei nepatinka sitas modelis, per daug klasikinis smile.gif mes jau radom manoideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 16, 22:42)
Man netinka bei nepatinka sitas modelis, per daug klasikinis  smile.gif mes jau radom manoideja  drinks_cheers.gif

4u.gif
Aš esu mačiusi šitą lovą klasikiniame interjere, tai man fainai atrodė smile.gif

Nors aš bent jau kol kas neplanuoju vaiko kambaryje dviaukštės lovos. Nežinau kodėl joms turiu antipatiją. Suprantu, kad kai trūksta erdvės ji statoma, bet va man asociacija su traukiniu smile.gif

O mažajai tai žadam daryti baldus pagal užsakymą: Noriu, kad stalas būtų vietoj palangės, lova irgi būtų patogi ir galiausiai pritaikyta spinta.

Kol kas vaiko kambaryje vaikiški tapetai (neryškūs), lovytė, komoda ir žalias kilimas (ala žolytė), bet va keisti žadam kai jau reiks lovą keisti: tai manau bus už kokių pusantrų metų.
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2013 06 13, 22:24)
Labai simpatiškas kambariukas  thumbup.gif

ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur perkate nuplaunamus, kokybiskus tapetus vaiku kambariui?
Atsakyti