Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Ingosa @ 2013 06 03, 12:01)
sveikos mamytes,
Norejau pasiteirauti tu, kurios naudoja ir turi savo vaikuciams stai tokias lovytes

http://www.skelbiu.l...s-15882747.html
kokia kokybe? ar patenkintos tokia lovyte? noreciau pirkt tokio tipo lovytes savo vaikam-berniukui ir mergaitei ax.gif

turime tokia lovyte, su kitty , kokybe pakankamai gera, priekaistu nera, tik , kad nemiega dukra joje, pas tevus i lova ropsciasi nakti prabudus.
Atsakyti
Gal kas uzmatet pigiau nei 120lt?

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, na ka lekiu su foto , siandien baige tapetuoti mistrai vaiku kambari, nenorejau nieko vaikisko , nes turiu jau pirmoka, antras vaikas kitais mtais tap pat bus pirmokas tai nieko vaikisko jau neziurejom, musu issrinti tapetai zali ir dryzuoti, aisku foto nekokybiskos dariausi telefonu , bet jos labiau realiau atrodo kaip 1 foto

user posted image
user posted image
user posted image

rytoj vyras suks baldus - lovas vaikams , dar reikia rasomaji stala pirkti bei lentynas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2013 06 27, 15:19)
Sveikutes, na ka lekiu su foto , siandien baige tapetuoti mistrai vaiku kambari, nenorejau nieko vaikisko , nes turiu jau pirmoka, antras vaikas kitais mtais tap pat bus pirmokas tai nieko vaikisko jau neziurejom, musu issrinti tapetai zali ir dryzuoti, aisku foto nekokybiskos dariausi telefonu , bet jos labiau realiau atrodo kaip 1 foto

user posted image

rytoj vyras suks baldus - lovas vaikams , dar reikia rasomaji stala pirkti bei lentynas smile.gif

idomiai atrodo kad patapetuota dalis sienos prie lango smile.gif taip neiprastai

ikelkit foto su baldais mirksiukas.gif matysis kaip kambarys atrodo
Atsakyti
Mamaulka, man lb grazus tapetai thumbup.gif lauksim foto su baldais 4u.gif
Atsakyti
[quote=rug_gele,2013 06 13, 21:55]
Na ir mes galime parodyti savo berniukų kambarį, ilgai lauktas, svajotas pagaliau tapęs realybe.Kambarys nestandartinis įrengtas antrame namo aukšte, pabandysiu perteikti vaizdą sukant kairėn nuo pirmos nuotraukos ir taip bus matyti visas kambario apstatymas.
Pirma nuotrauka vaiku lovos ir lentyna-komoda tarp jų
user posted image

Labai gražus ir simpatiškas kambarys, man labai patinka salotinė berniukų kambariui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 06 27, 19:54)

Labai gražus ir simpatiškas kambarys, man labai patinka salotinė berniukų kambariui  thumbup.gif

pas mus, kad ir mergaite, bet irgi salotine derinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 06 28, 08:44)
pas mus, kad ir mergaite, bet irgi salotine derinta  ax.gif

ir pas mane mergaitė ir salotinės sienos smile.gif

mamulka10 patiko jusu tapetai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 28 birželio 2013 - 08:41
Man grazu paziuret i spalvotus vaiku kambarius bet savo namuose nedrisciau taip daryt. Na nebent remonta darytumem kas pora metu smile.gif kazkaip baisu kad tos spalvos gali pabosti labai jau greit, As planuoju kokia sviesia spalva dazyt ir pagyvint detalem.
Atsakyti

Smagu smile.gif kad ir jums tapetai patiko, butinai su baldais foto padarysiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2013 06 27, 15:19)

user posted image
user posted image

idomu bus paziureti su baldais, bet siaip nesu maciusi, kad tapetus "uzsuktu" trecdaliui sienos, keistai ir neisbaigtai atrodo, tas dryzuotumas toks rekiantis, man nelabai, savo vaikui tokiu tapetu neklijuociau, nebent pertapetuot kas keli metai, as labiau uz dazytas siena ir kokius lipdukus, kurie keiciami arba viena tapetuota "normalia" siena rolleyes.gif bet cia mano nuomone, jei ka, kad nepradetumet akmenimis metytis uz neigiama nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 28, 14:40)
idomu bus paziureti su baldais, bet siaip nesu maciusi, kad tapetus "uzsuktu" trecdaliui sienos, keistai ir neisbaigtai atrodo, tas dryzuotumas toks rekiantis, man nelabai, savo vaikui tokiu tapetu neklijuociau, nebent pertapetuot kas keli metai, as labiau uz dazytas siena ir kokius lipdukus, kurie keiciami arba viena tapetuota "normalia" siena  rolleyes.gif bet cia mano nuomone, jei ka, kad nepradetumet akmenimis metytis uz neigiama nuomone smile.gif

taip tapetuota buvo specialiai nes ten stoves kampe vaikiska lova su isstumiama kita lova, bijojau kad vaikai vinspalv grit isterlios tai nusprendm ja dryzuotai nutapetuoti, dabar kaip lova ten jau stovi tai net i akis nekrenta kad dvi sienos istapetuotos smile.gif
dl dryzuotumo man butent ju ten ir reikejo kad istempti sienos auksti vizualiai smile.gif nes nera aukstos sienos tik 2,50 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 29 birželio 2013 - 14:59