Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Nebutina pirkti š.., galim pirkti gera lietuvišką prekę. Lenkiški baldai, kurie stovi
LT prekybos vietose, tikrai atrodo baisiai. Tokios kokybes plokščių ir popierinių kantuočių jau senai LT baldininkai nebenaudoja savo gaminamuose balduose g.gif
Atsakyti
tikrai taip, kokias veza lenku kad ir vonios spintutes kokiom kainom doh.gif , tai lietuviu baldininkai pagamina perpus pigiau ir is dar geresniu medziagu ax.gif Nepatikeciau,jei pati nebuciau su tuo susidurus.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 19:20)
O šiaip kiekvienam savo 4u.gif Kaip supratau jūs esat lenkiškų baldų gerbėja, tai ką.... nu vuolia tada 4u.gif

Nei aš gerbėja nei ką, paprasčiausiai tiek nenusivylę,niekas dar nesulūžo ir pan. kaina atitinka kokybę ir valio mirksiukas.gif galiu gale po kelių metų galima pasikeisti kitus dabar sumokėjus mažiau.O žinau atvejų sumokėjo už nelenkiškus baldus tikrai nemaža sumą, o kokybė buvo tragiška, o pinigai sumokėti dideli.
Matysim šitie vaikų kambariui gal neatitiks mano lūkesčių, dar jie nesutverti aš nežianu ir neteigiu kategoriškai kad geri ir t.t.Paprasčiausiai turim namuose lenkiškų baldų jie tikrai mums pasitaikė neblogi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rug_gele: 04 kovo 2013 - 14:19
QUOTE(rug_gele @ 2013 03 04, 14:12)
  galiu gale po kelių metų galima pasikeisti kitus dabar sumokėjus mažiau.O žinau atvejų sumokėjo už nelenkiškus baldus tikrai nemaža sumą, o kokybė buvo tragiška, o pinigai sumokėti dideli.
Matysim šitie vaikų kambariui gal neatitiks mano lūkesčių, dar jie nesutverti aš nežianu ir neteigiu kategoriškai kad geri ir t.t.Paprasčiausiai turim namuose lenkiškų baldų jie tikrai mums pasitaikė neblogi g.gif

Teisingai drinks_cheers.gif Tik dažniausiai tas "imsiu ir pasikeisiu" tai = "nėra nieko amžiniau už laikiną" biggrin.gif

Ir neimkit į galvą mirksiukas.gif

Va pvz nupirkom tuo pat metu ir LIETUVIŠKĄ kampinę sofą, nu tikrai kokybiška, ir kaina nemenka buvo, bet... ar tai rūpėjo mano katinui? doh.gif A jam gi pofik, "made in Poland" ar "made in Pabrade", ėmė ir taip išdrąskė visus kampus, kad baisiau nė būt negali gun_bandana.gif
Kalta gi tik aš pati, kad to pinduko niekaip neišauklėju, aij... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 04 kovo 2013 - 15:29
QUOTE(Mindija @ 2013 03 04, 16:28)
Teisingai drinks_cheers.gif Tik dažniausiai tas "imsiu ir pasikeisiu" tai = "nėra nieko amžiniau už laikiną" biggrin.gif

Ir neimkit į galvą mirksiukas.gif

Va pvz nupirkom tuo pat metu ir LIETUVIŠKĄ kampinę sofą, nu tikrai kokybiška, ir kaina nemenka buvo, bet... ar tai rūpėjo mano katinui? doh.gif A jam gi pofik, "made in Poland" ar "made in Pabrade", ėmė ir taip išdrąskė visus kampus, kad baisiau nė būt negali gun_bandana.gif
Kalta gi tik aš pati, kad to pinduko niekaip neišauklėju, aij... irnesakyk.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif eina sau tas jūsų katinėlis doh.gif
Ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiklausti, gal kam teko susidurti su siais baldu gamintojais? http://www.ivairusbaldai.lt/ kokie butu atsiliepimai? kokybe ir pan? 4u.gif aciu! aciuks.gif
Atsakyti
Gal pravers.
Mano mažosios lova tokia,ąžuolas, išmatavimai 90x200
user posted image
spinta
user posted image
komoda,tik didesnė
user posted image
ir knygų lentyna
user posted image
stalas
user posted image
pirkom čia
http://tch.lt/collec...&product=BON401
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 07 kovo 2013 - 12:12
user posted image

gal kas nors turite tokio tipo lovas? Ar patogios? Ar verta tokias turėti? Reikia dviems berniukams, į vieną kambarį, kuris ne labai didelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 07 kovo 2013 - 13:53
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 03 07, 14:49)
user posted image

gal kas nors turite tokio tipo lovas? Ar patogios? Ar verta tokias turėti? Reikia dviems berniukams, į vieną kambarį, kuris ne labai didelis  ax.gif

Labai grazi lova wub.gif As tik jei gaminciausi tokia, tai nedaryciau tos atviros lentynos.
O kodel ji neturetu buti patogi, gal tik galvugalio noretusi aukstesnio arba istisinio, na kad su pagalve poto sienu neramstytu mirksiukas.gif
Atsakyti
O man ta atvira lentyna atrodo kaip tik patogu, kaip suprantu ją galima išsitraukti ir panaudoti kaip spintele prie lovos thumbup.gif
Dukra turi toką, sakyčiau panašaus tipo, nusiskundimų nėra
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 07 kovo 2013 - 15:36
Ar kas yra savo vaiko kambaryje sienas papuose vadinamais lipdukais?
Ar nepigiai atrodo?
Nes kai paziuri internetines foto, tai labai papuosia kambari jei nepersudyta, bet kelis variantus maciau parduotuveje, tai kazkaip itarimas kilo ar nebus kicas g.gif
Gal kas galetumet imesti ir realia foto, buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Lauksiu is jusu nuomoniu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ostė @ 2013 03 07, 16:31)
O man ta atvira lentyna atrodo kaip tik patogu, kaip suprantu ją galima išsitraukti ir panaudoti kaip spintele prie lovos  thumbup.gif
Dukra turi toką, sakyčiau panašaus tipo, nusiskundimų nėra
user posted image

Apie tai ne nepagalvojau, labai gera jusu ideja thumbup.gif Ypac jei kambaryje reikia taupyti vieta.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 03 07, 13:49)

tos visos spinteles ant ratuku ir gylio tik per puse lovos doh.gif aisku, menka cia problema, bet pastumi toliau ir tikrai ne lygiai su krastu buna cool.gif
Atsakyti