QUOTE(Dixiii @ 2013 03 09, 13:04)
Atėjau su rūpimu klausimu, dėl kurio reikia apsispręsti per savaitgalį ir matau, kad kaip tik jis aptarinėjamas (na, tik pradėtas aptarinėti

).
Auginu du bernaičiokus. Labai sunku buvo kurti kambario interjerą, nes vis linkau prie mergaitiškų ir leliukiškų detalių

Bet vis gi suėmiau save į rankas ir nuo jų apsiribojau. Dabar iškilo klausimas dėl lovos, nes jos mums jau būtinai reikia. Visada buvau prieš visokius McQueen'us ir kitus laikinus dalykus, bet pamačiau štai tokią lovą, tinkančią dviems vaikams.
Kambarys nedidelis, dviaukštės lovos netinka (nes "apsunkina" kambarį ir dėl miegojimo gali kilti bėdų). Dvi atskiros lovytės lyg ir nelabai tilps. Lieka ištraukiamos (mąsčiau gamintis pusaukštę - apačioje lentynos + lovytė + gana aukšta lovytė (bet ne dviaukštė)). Ar tokia - lova-automobilis?
Argumentai už:
1. Noriu, kad vaikams patiktų - svarbiausias argumentas.
2. Klausiau pardavėjų ar tai ne "popierinė" lovytė - atsakymas buvo, kad dar nė vieno skundo nesulaukė iš buvusių pirkėjų, o lovytė gana paklausi.
3. Vis gi tai ne McQueen'as, o tiesiog automobilis
Argumentai prieš:
1. Turime štai tokį šviestuvą, kuris ir buvo parinktas kaip berniukiško kambario "kabliukas"

Dabar prisidėtų dar vienas ir dar ryškesnis akcentas
2. Ar ilgam toks baldas būtų patrauklus (gal kas turite didesnių vaikų ir galite patarti iš savo patirties). Paauglystėje šią lovą planuojame keisti jaunuoliškomis sofkutėmis.
3. Gal kas jau turite įsigiję šią lovą? Ar labai ji "užgriozdina" kambarį (ar tinkama tik dideliems kambariams), ar tikrai gana patvari ir ar nebraižo grindų?
Įdomu padiskutuoti
Man tai atrodo tokioj ištraukiamoj lovoj tikrai kils bėdų daugiau, nei dviaukštėj
Vienas jau norės miegot, kitas dar ne, tai kažkuriam teks lipt vos ne per galvą, ar naktį į tualetą užsimanys, vėl tas pats... Vasarą karšta bus, apatiniam miegotojui pastoviai nuspardoma antklodė bus...Nu nežinau
Kažkada ir mes sprendėm dviejų vaikų apgyvendinimo problemą vienam kambary, tai šitokios lovos nenorėjom. Rinkomės dviaukštę, kur viena virš kitos kampu, o ne lygiagrečiai. Ten po ta lova dar galima ir rašomą stalą dėt, nors mes dėjom komodą.
O šiaip mano nuomone, geriausia atskiros lovos, kad ir išskleidžiamo fotelio tipo