Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 10:07)
Susidūriau su problema. Kažkas atsitiko paprikos daigeliu lapeliams, aiškiau matosi nuotraukoje. Gal del laistymo, gal kad saulės nėra, nes dabar pas mus savaite kaip sninga už lango.. pavasaris smile.gif... Ar dar koks biesas bet nežinau ką daryti.
user posted image

Pabandyk pakeisti substrata g.gif Apziurek saknis ir persodink i kita substrata.
Atsakyti
Pagaliau. Pavyko nufotografuoti kokybiškai daigus savo dekoratyvinių paprikų, galbūt dabar geriau matosi ir galėsite pasakyti kas čia nutikę tiems lapeliams yra... sad.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 05, 11:10)
Pabandyk pakeisti substrata  g.gif Apziurek saknis ir persodink i kita substrata.

Na viskas suseta i universalu viskas auga vienintele paprika kazko kaprizinasi, bet yra dar vienas dalykas, kitos auga tame paciame substrate tik vazonas molinis didesnis ir jame viename du daigai, tai jos jau ir didesnes ir netaip tie lapai suvarge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliuzas: 05 balandžio 2013 - 10:34
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 11:37)
Pagaliau. Pavyko nufotografuoti kokybiškai daigus savo dekoratyvinių paprikų, galbūt dabar geriau matosi ir galėsite pasakyti kas čia nutikę tiems lapeliams yra... sad.gif
user posted image
Papildyta:

cia gal paprika variegata? biggrin.gif
is tiesu tai nezinau kas jai nutiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 04 05, 11:38)
cia gal paprika variegata? biggrin.gif
is tiesu tai nezinau kas jai nutiko unsure.gif

Čia dekoratyvinis pipiras UCHU
Papildyta:
bijau kad del savo pipiro/paprikos keliau bereikalinga panika, tiesiog atsidariau interneta ir susiradau "ornamental pepper uchu, vaizdų. ir prašau, kad jo labai tokie ir yra kiek supratau, bet tada ant pakuotes kas pavaizduota as nesuvokiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Mano dekoratyvines paprikos labai gerai jauciasi darzo zemej masytoj su kompostu 1:1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 05, 11:48)
Mano dekoratyvines paprikos labai gerai jauciasi darzo zemej masytoj su kompostu 1:1  4u.gif

o kur patartumet seip viska kartu paprikas, ir pomidorus žemaugius kuriuos auginsiu balkone, i koki substrata sodinti, ar tinka paprastas universalus vadinamas?
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 11:50)
o kur patartumet seip viska kartu paprikas, ir pomidorus žemaugius kuriuos auginsiu balkone, i koki substrata sodinti, ar tinka paprastas universalus vadinamas?

Siaip tai tinka tikrai 4u.gif Nes paprikoms ir pomidorams substratas toks pats buna galima sakyti. Jei turesit galimybe, tai verdeteros zemes pasieskokite 4u.gif Bet tik ne durpiu substrato. Nes paprikoms nerekomenduoja ten ispikiuotoms augti 4u.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 05, 12:23)
Bet tik ne durpiu substrato. Nes paprikoms nerekomenduoja ten ispikiuotoms augti  4u.gif  Sekmes  4u.gif

Auga pas mane kaip pasiutę jos durpių substrate bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 10:37)

Gal as neprimatau, bet man panasu, kad cia jie tokie ir tur buti... ten kur idejote foto jau suaugusio-man panasus lapeliai i jusiskio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 05, 12:34)
Auga pas mane kaip pasiutę jos durpių substrate bigsmile.gif

tipo durpių substratas netinka paprikom? ojetus. O pas mane čiliai ir paprikos jame jau pumpurus krauna biggrin.gif na tik aš dar pamaišau biohumuso kokio, kad nebūtų maistinių medžiagų trūkumas bais. Tada nė trešt nereikia beveik. Kokį karta perlieju lengvai kuo ir vsio. Jau daugiau nei pusę persodinus į didelius vazonus savo augaliukų. Kitiems jau irgi laikas ateina, bet savaitę dar turės pakentėt, nes kolkas net balkone šalta būtų. O palangės tai ne guminės. bet carliston mild mano tai toks jau gigantiškas augalas auga........ uje........ mano vazonai kažkur 1.5 l. tai tikrai. Bet žiūriu jau šaknys lenda doh.gif auginę kas tuos carliston mild? kažin dideli krūmai auga jų? nes kažkaisp reikia sudėlioti savo čilius kad negožtų vieni kitų. Nes manieji jaloro kurių turiu daugiau nei 10 daigelių - tai tokie mazgiai nors ir labai derlingi.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 05, 12:37)
Gal as neprimatau, bet man panasu, kad cia jie tokie ir tur buti... ten kur idejote foto jau suaugusio-man panasus lapeliai i jusiskio  g.gif

Va as ir jau tokia prielaida pradejau daryti smile.gif ir nusiraminau :)dabar saules saules ir dar kart saules reikia iskazkur sulaukti, nes tos ukanotos dienos vis neveisia tu augalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 11:54)
Va as ir jau tokia prielaida pradejau daryti smile.gif ir nusiraminau :)dabar saules saules ir dar kart saules reikia iskazkur sulaukti, nes tos ukanotos dienos vis neveisia tu augalu smile.gif

Pas mane fish pepperiai tokiais lapeliais tai irgi pažiūrinėjau internete- normalu jog tokie lapai smile.gif
Atsakyti