Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Avijacija @ 2013 04 05, 11:43)
bet carliston mild mano tai toks jau gigantiškas augalas auga........ uje........ mano vazonai kažkur 1.5 l. tai tikrai. Bet žiūriu jau šaknys lenda  doh.gif auginę kas tuos carliston mild? kažin dideli krūmai auga jų?

auginau - pas mane buvo gal 50cm ūgio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rcl123: 05 balandžio 2013 - 12:21
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 05, 13:03)
Pas mane fish pepperiai tokiais lapeliais tai irgi pažiūrinėjau internete- normalu jog tokie lapai  smile.gif

pasidalinsiu aks istu lapeliu isejo ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 12:29)
pasidalinsiu aks istu lapeliu isejo ateityje smile.gif

Manau tiesiog vėliau bus gražus margas krūmas ir tie lapeliai suteiks nemažai dekoratyvumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 04 05, 12:32)
Manau tiesiog vėliau bus gražus margas krūmas ir tie lapeliai suteiks nemažai dekoratyvumo biggrin.gif

As ir taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 05, 12:43)
tipo durpių substratas netinka paprikom? ojetus. O pas mane čiliai ir paprikos jame jau pumpurus krauna  biggrin.gif

cia googlej skaiciau, tai vadovaujuosi tuo blush2.gif Kol ispikiavau, tai augo jie irgi durpiu substrate smile.gif
Atsakyti
o visems augalams tinka biohumusas?
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 16:56)

Manau, kad visiems. Jei norit paprikoms tik, tai yra ir tokio pirkti. Vakar pirkau Zaliajam centre, ten dabar kaip tik akcija Biohumusui - 25%
Atsakyti
Klausimas paprikų auginimo guru - į ką reaguoja augalas, jei jo lapai, pradžioje tobulai žali, po savaitės - kitos ima dengtis šviesesnėmis dėmelėmis, kol galiausiai visas lapas lieka salotinės spalvos, tik su tamsesnės spalvos lyg ir tinkleliu. Pacientas - antrametis Habanero Orange, vasarą gyvenęs šiltnamy, apie lapkričio pradžią perneštas į kambarį (gerokai apkarpius), šiuo metu gausiai žydi ir su šiokia tokia pagalba mezga bei sparčiai augina pipiriukus. Augalas atrodo visokeriopai sveikas, tik va tie lapai... Tiesa, gali būti esminis momentas - persodinant panaudotas toks lyg ir kompostas (žemė iš krūvos, kur kelis metus buvo metamos augalų liekanos), o vasario pabaigoje palaistyta preparatu Baikal.
Vaizdelis maždaug toks.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 04 05, 16:56)

na tik žiūrėt reikia kokią žemę naudoji, gal jau ji ten prikrauta visokių paoildomų gėrių, tai biohumuso labai nedaug reiktų dėt arba išvis negalima. Bet aš va kai paprastą durpę, tai tiesiog makaluoju dar papildomai geresnių žemių - man patiko biohumusas tai ir naudoju. Viskam jį galima naudot. Aš tai ir pomidoram ir paprikom, ir čiliam ir dar belekam smile.gif tik kaina jo nemaža. Bet aš perkuosi didelį maišą 18 litrų to gryno biohumuso ir tada makaluoju. Užtenka daigeliams man jo.
Atsakyti
Man kilo klausimas toks. Pas mane keli krumeliai pradejo pupurus krauti. O keletas tu pumpuru nudziuna ir nukrenta net neprazyde. Kame reikalas galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 04 05, 22:19)
Man kilo klausimas toks. Pas mane keli krumeliai pradejo pupurus krauti. O keletas tu pumpuru nudziuna ir nukrenta net neprazyde. Kame reikalas galetu buti?

[QUOTE]
Na galbut saulės trūkumas ir perdaug dregmes?
Atsakyti
[quote=pauliuzas,2013 04 06, 07:53]
[QUOTE]
Na galbut saulės trūkumas ir perdaug dregmes?
[/quote]
Dregmes pas mane nebent gali buti per mazai, bet ir tai labai ziuriu dregnuma. Nors visko pasitaiko,kai virs 100 daigu, tai butinai koks vienas kitas lieka normaliai nepalietas blush2.gif Vat del saules, tai pilnai tikiu g.gif Bet kad nelabai ka as ten padarysiu. Nebent tuos daigus su pumpurais kisti po lempom g.gif
Atsakyti