Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(madmuazele @ 2013 02 25, 17:13)
bet tu augink-rudeni papasakosi..

nea, neauginsiu, nes sėklų neturiu.. smile.gif aš tik prisiminiau, kad pernai jos labai norėjau, aprašymas patiko, spalva maloni akiai wub.gif bet sėklų taip ir nenusipirkau. Vadinasi apsieisiu ir šiais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 02 25, 15:50)
Gaudvill, papasakok ką nors apie "ryžos uodegos" papriką.. ax.gif

Laaabai sunkus klausimas, nepamenu ar išvis auginau. Kad sėjau, tai tikrai žinau, bet buvo labai daug dalybų ir vėliau keliavo be žymeklių į šiltnamį. Kas jau skyrėsi vizualiai, tai lengvai atskyriau, bet tas Ryžyj chvost su kažkokia kita dubliavosi. Tai 100proc garantuoti ir negaliu. Derėjo tai visos labai gerai.
Vat, kas visai nepatiko dėl skonio, tai Slivki žoltyje ir Apelsin, nors ir vienas ir kitas aplipę mažytėmis paprikėlėmis buvo.

Atsiųsti gal sėklas, nemažai dar likę ir jų šiemet kažkodėl nepasėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 vasario 2013 - 16:31
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 25, 16:29)
Vat, kas visai nepatiko dėl skonio, tai Slivki žoltyje ir Apelsin, nors ir vienas ir kitas aplipę mažytėmis paprikėlėmis buvo.

O man sios labai patiko... ypac Slivki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 25, 17:29)
Laaabai sunkus klausimas..

Atsiųsti gal sėklas, nemažai dar likę ir jų šiemet kažkodėl nepasėjau.

Pagaliau.. pirmą kartą forumo istorijoj Gaudvilė nesugeba atsakyt į klausimą.. bigsmile.gif
Aha, tikrai labai dėkui už pasiūlymą 4u.gif bet jau nebenoriu uodegos.. unsure.gif madmuazelė sugadino apetitą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 25, 17:31)
O man sios labai patiko... ypac Slivki wub.gif

O matot kaip yra, 'navkus nacvet tovarisca net'.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 02 25, 16:36)
Pagaliau.. .nesugeba atsakyt į klausimą..  bigsmile.gif

kalta, prisipažįstu, žinau, atsiprašau biggrin.gif Kodėl nerašei, kad lauki tokios dienos, seniai būčiau prisipažinus, o tai čia galvą nusikasyt baigiu nuo nežinojimo.

Kaip visada, nu gi rašyk kur siųsti ir atsiųsiu. Gal šios paprikos šį sezoną kaip tik truks iki pilnos laimės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 25, 17:51)
Kodėl nerašei, kad lauki tokios dienos.. o tai čia galvą nusikasyt baigiu nuo nežinojimo.

Gal šios paprikos šį sezoną kaip tik truks iki pilnos laimės  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nelaukiau, tiesiog netyčiom labai pasisekė biggrin.gif

žinai, šįmet pagal daigų skaičių netruks, esu apdovanota visokiais Lobiais, kurie jau smagiai sudygo. Ačiū Madmuazelei , Ventai9, Saintlinai už dovanas 4u.gif ir Gaudvilei už gerą dūšią (reikalui esant - kreipsiuosi) 4u.gif
Atsakyti
tos Uodegos kelis egzempliorius ir aš auginau. Bet, analogiškai Gaudvilei, irgi žymekliukai kažkur prašapo.. Tai va, nieko įspūdingo ir panašaus į tą paveiksliuką nebuvo tam mano daržely ax.gif Turbūt augint nemokėjau.

Atsakyti
Kokia mistine veisle lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 25, 17:18)
Turbūt augint nemokėjau.

kad gal greičiau sėklos ne tos parodos buvo, nes dar su madmuazele apkalbėjom, kad kažkuri neatitiko aprašymo. Tai matyt šioji ir buvo.
Atsakyti
Kaži dar ne vėlu paprikas atsėt būtų?Šiandien grįžus ištrenkiau apie trisdešimt sudygusių nuo radiatoriaus maišiukuose-išsiklaipiusių,ištysusių.Prižiūrėjo keturias dienas draugė žuvis ir daigus vadinasi,nesikeikus doh.gif Tai va galvoju,ar nebus jau per vėlu g.gif
Atsakyti
adija, nereikejo versti blink.gif Gal jau vestuves atsokot? bigsmile.gif
Atsakyti