Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos 2013

QUOTE(Meda-1 @ 2013 02 24, 16:02)
O pas mane atvirkščiai - neišlindo kol kas nei Trapez, nei  California wonder. Hungarian yellow wax hot, Cayenne išlindę, bet ir ne visi. Ingrid tik vakar pasėjau  - vakar nusipirkau. Kažkaip praeitais metais man jos ne daug derėjo, tai galvojau nesėsiu, bet dar kartą pabandysiu. Man dar visai patiko Cyklon - jie gerai auga lauke, jau ir keli daigeliai išlindę.

o man Trapez ir Hung Yelow islindo, o California - ne g.gif pirma karta gyvenime bandysiu paprikas augint, tai net jaudulys ima kai islindo tie daigeliai bigsmile.gif as sodinau iskarto i durpinius indelius, nes tipo sako, kad paprikai nemegsta persodinimo, tai sakiau paskui i kibiriukus susodinsiu nepazeisdama ju ,,intymumo" laugh.gif
Atsakyti
Aš ir visada sodindavau po vieną sėklą į didelį vazoną. Bet šiemet padariau kitaip, teks pikuoti. Jeigu labai neturiu laiko, tai ir pomidorus taip sodinu, nors jiems ir patinka persodinimai, bet derinuosi prie savo turimo laisvo laiko. Ir labai daug vietos tie vazonai iš karto užima, bet gerai, kai laiko trūkumas - pasėjai vieną kartą ir sekantis rimtas darbas - sodinimas į šiltanamį. smile.gif
Atsakyti
ziuriu ir TELIMENA kisa snapelius. Ka esat tureje lauke gerai derancias geltonas paprikas TELIMENA?
Atsakyti
Pas mane trapez ir cal.wonder tikri spartuoliai. Trapez tai is viso- daigai tokie druti. Skilcialapiai dideli ir tamsus ir jau tikrus lapelius auginasi, nors seti vasario 7 bigsmile.gif Is visu saldziu papriku, tai i siuos daigus galetu lygiuotis nebent tie patys california wonder arba bratec lis. Net Whitney F1 ir BS daigiukai tokie silpnesni, nors ir anksciau seti.
Tai ka, issipikiavau as tuos bratec lis ir hungarian yellow wax hot. Uzkeliau ant stelazo ir apsiziurejau,kad dar Whitney veliau seti lenda, tai dar tiems reiks vietos rasti. O buvau visai jas pamirsusi jau blush2.gif Uch.... Pomidorams reiks atskiro stelazo tikrai tikrai. Tik tiek ramiau,kad dar pora savaiciu ju nesesiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 24 vasario 2013 - 17:19
o pas mane trapez tokie pastype, jalapeno taip pat. O paprikos su pipirais turbut nemegsta, kai joms zemes daberi, kad ta koteli truputi paslepti?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 24, 18:37)
O paprikos su pipirais turbut nemegsta, kai joms zemes daberi, kad ta koteli truputi paslepti?

nežinau, ar mėgsta, bet nėkart nesiskundė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 24, 18:42)
nežinau, ar mėgsta, bet nėkart nesiskundė  smile.gif

taip darei? bigsmile.gif
tai reikes ir man dapilti, labai jau liaunai atrodo
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 24, 17:18)
Pomidorams reiks atskiro stelazo tikrai tikrai. Tik tiek ramiau,kad dar pora savaiciu ju nesesiu  cool.gif

mb siandien sukale stelaza nail.gif: atrodo kiek vietos padaugejo biggrin.gif bet kai pradesiu pikiuot pomidorus, kur db pradziai jau 20 pasisodinau doh.gif o kur dar like pomidorai, geles, arbuzai ir kt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rdk @ 2013 02 24, 19:01)
o kur dar like pomidorai, geles, arbuzai ir kt biggrin.gif

tai iki arbūzų dar du mėnesiai.. pomidorus beveik jau ir išvežt pasodint galima iki to laiko.
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 02 24, 18:46)
taip darei?  bigsmile.gif
tai reikes ir man dapilti, labai jau liaunai atrodo

ir persodindama giliau įsodinu, viskas ten gerai būna smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kiek aštriūjų paprikų sėklos lieka daigios? pasėjau šiandien 2 metų senumo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 24, 20:39)
tai iki arbūzų dar du mėnesiai.. pomidorus beveik jau ir išvežt pasodint galima iki to laiko.

nu kad as pernai kovo gale pasodinau arbuzus ir geguze i siltnami g.gif ir viskas normaliai.. jurginukus ir panasiai g.gif o be to namuose tik dvi palanges ir tos pacios nedideles biggrin.gif reikia ieskoti sprendimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rdk: 24 vasario 2013 - 21:20
QUOTE(drrrr @ 2013 02 24, 21:16)
Gal žinote kiek aštriūjų paprikų sėklos lieka daigios? pasėjau šiandien 2 metų senumo.

senai, kai dar darzo neturejau, sejau 5 metu senumo, isdygo visos 100 %, vietoj geliu augindavau vazoneliuose smile.gif
Atsakyti