QUOTE(pupa-oga @ 2008 03 11, 12:51)
užvirti pieną, imušti kiaušinį ar du ( nuo apetito priklauso
), ir virti ant mažos ugnelės nuolat maišant, kokias dešimt minučių.

Tiek ilgai virinti pieną? Ar gerai? Ar sveika?
Gal tada geriau tą pieną su kiaušiniu suplakti, supilti į karščiui atsparų indelį, dėti į verdantį vandenį arba ant garų ir pavirti. Pati dar taip nebandžiau, nes mano lialka suvalgo visą kiaušinį ir taip. Nesvarbu - kietą ar minkštą.
O duodu kiaušiniuko gal irgi nuo 10 mėnesių. Iš pradžių tik po truputį, nereguliariai (kai parsiveždavau iš tėvų). Dabar tai kokius 2 kartus per savaitę. Jei pirktinis, verdu kietą, jei iš tėvų parsivežu, verdu minkštą arba į košę įplaku žalią (tada tik trynį). Tėvų vištos ir jų dedami kiaušiniai yra patikrinti laboratorijoje. Salmonelių nėra
