Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

mes suvalgom kas trecia diena po viena putpeliu kiausinuka. man atrodo jei duociau valgytu ir daugiau
Atsakyti
Musu pediatras rekomendavo kaiusini paragauti nuo 11men., taip ir padariau. Dedavau i kukuruzu arba grikiu kosele trecdali kietai virto kiausinio trynio, kol vienasyk sugalvojau visa tryni ideti.Siaubeli, po keliu valandu isbere visa kuneli verysad.gif raudonomis dememis. Prisiminiau, kad as pati vaikysteje buvau alergiska kiausiniui, tai padarem kelis menesius pertrauka ir dabar vel po trecdali duodu, nes vistik reikia vaikui, o kai tiek mazai gauna, alergijos nebuna.Omleto matyt reikes dar palaukti g.gif
Atsakyti
o musu mergyte beveik 2 metuku, bet virto kiausinio niekaip negaliu isiulyti. o jame tiek daug maistingu medziagu unsure.gif
Atsakyti
Saviškiui tai duodavau gal nuo 1met.(o gal ir pora men.ankščiau) putpelių kiaušinių, patikdavo thumbup.gif
Karta į savaite.
Atsakyti
,es kiausinius valgom virtus ir keptus zodziu jie mums tinka, pakolkas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Virto trynio pirma akrta pabandziau ideti i tyrele kai vaikui buvo 10 menesiu nieko nebuvo,valge geai,nebere...bet kazkaip ir pamirsau ta reikala ax.gif Mama vis bardavo kad jame gausu vit.D ir pan tai jau nuo 11 men valge visa virta kiausineli karta i savaite.Susmulkindavau ji ir duonyte juoda plonai sviesteliu tepiau ir supjaustau mazais trupineliais ir pomidora sutrinu.Va tokia kose thumbup.gif o dabar pora kartu ar karta i savaite omleta kertam su juoda duona thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai megsta vaikis/
Atsakyti
Mano mazoji valgo ir virta kiausini ir kiausiniene smile.gif Tokiu "kiausinisku" produktu duodu 1-2 kartus per savaite smile.gif
Atsakyti
Maniškis net neima į burną kiaušinių. Ydomu, kodėl jam jie napatinka? g.gif , tai visur jo daug dedu, kad tik kiek nors suvalgytu. Pvz. pyraga,blynus. blush2.gif
Atsakyti
kiausinio tryni pradejau maziui deti i darzovienes nuo 8 men., nors rekomenduojama nuo 10 men. Bet mazius kosytes ir darzovienes pradejo valgyti ne nuo 6 men., o nuo 4, tai ir visa kita pradejau duoti anksciau. Virto kiausinio dar ir dabar jis nemegsta ir nevalgo, o kiausiniene, kuria as darau su pienuku, valgo skaniai. Jos mano jaunuolis gauna kazkur karta i savaite, kai ruosiu seimos pusrycius per iseigines.
Atsakyti
QUOTE(Jurgiukste @ 2008 09 06, 12:15)
buvau kelis kartus dubenelyje isvirus toki omleta, kiausini su pienu suplakiau, bet kad jis nevalgo schmoll.gif o man taip skanu, pamenu lb megdavau maza ir dabar skanu

drinks_cheers.gif mums mažoms su sese irgi mama taip darydavo. saviškiam dar nebandžiau, bet jau ragavom kietai virtą trynį su duonyte, labai plonai užtepta sviestuku rolleyes.gif patiko, alerginės reakcijos nėr thumbup.gif mums beveik 11 mėn.
Atsakyti
Virskynant virta arba kepta kiausini,organizmas sunaudoja daugiau energijos,negu is jo gauna.Taigi kiausinai-svelnaia tariant,nereikalingas produktas.O "skanu"-ne priezastis valgyt...
Atsakyti
QUOTE(Diuna @ 2008 10 19, 00:49)
Virskynant virta arba kepta kiausini,organizmas sunaudoja daugiau energijos,negu is jo gauna.Taigi kiausinai-svelnaia tariant,nereikalingas produktas.O "skanu"-ne priezastis valgyt...

Gal ir ne priežastis, bet retkarčiais jei vaikutis mėgsta tikrai galima ax.gif kaip maitint ar pripratint vaiką (o ir suaugusiam tas pats) kas jam neskanu, bet sveika g.gif doh.gif
Atsakyti