Musu pediatras rekomendavo kaiusini paragauti nuo 11men., taip ir padariau. Dedavau i kukuruzu arba grikiu kosele trecdali kietai virto kiausinio trynio, kol vienasyk sugalvojau visa tryni ideti.Siaubeli, po keliu valandu isbere visa kuneli
raudonomis dememis. Prisiminiau, kad as pati vaikysteje buvau alergiska kiausiniui, tai padarem kelis menesius pertrauka ir dabar vel po trecdali duodu, nes vistik reikia vaikui, o kai tiek mazai gauna, alergijos nebuna.Omleto matyt reikes dar palaukti

o musu mergyte beveik 2 metuku, bet virto kiausinio niekaip negaliu isiulyti. o jame tiek daug maistingu medziagu

Saviškiui tai duodavau gal nuo 1met.(o gal ir pora men.ankščiau) putpelių kiaušinių, patikdavo
Karta į savaite.

Karta į savaite.
,es kiausinius valgom virtus ir keptus zodziu jie mums tinka, pakolkas aisku

Virto trynio pirma akrta pabandziau ideti i tyrele kai vaikui buvo 10 menesiu nieko nebuvo,valge geai,nebere...bet kazkaip ir pamirsau ta reikala
Mama vis bardavo kad jame gausu vit.D ir pan tai jau nuo 11 men valge visa virta kiausineli karta i savaite.Susmulkindavau ji ir duonyte juoda plonai sviesteliu tepiau ir supjaustau mazais trupineliais ir pomidora sutrinu.Va tokia kose
o dabar pora kartu ar karta i savaite omleta kertam su juoda duona
labai megsta vaikis/

Mano mazoji valgo ir virta kiausini ir kiausiniene
Tokiu "kiausinisku" produktu duodu 1-2 kartus per savaite

Maniškis net neima į burną kiaušinių. Ydomu, kodėl jam jie napatinka?
, tai visur jo daug dedu, kad tik kiek nors suvalgytu. Pvz. pyraga,blynus.

kiausinio tryni pradejau maziui deti i darzovienes nuo 8 men., nors rekomenduojama nuo 10 men. Bet mazius kosytes ir darzovienes pradejo valgyti ne nuo 6 men., o nuo 4, tai ir visa kita pradejau duoti anksciau. Virto kiausinio dar ir dabar jis nemegsta ir nevalgo, o kiausiniene, kuria as darau su pienuku, valgo skaniai. Jos mano jaunuolis gauna kazkur karta i savaite, kai ruosiu seimos pusrycius per iseigines.
QUOTE(Jurgiukste @ 2008 09 06, 12:15)
buvau kelis kartus dubenelyje isvirus toki omleta, kiausini su pienu suplakiau, bet kad jis nevalgo
o man taip skanu, pamenu lb megdavau maza ir dabar skanu

QUOTE(Diuna @ 2008 10 19, 00:49)
Virskynant virta arba kepta kiausini,organizmas sunaudoja daugiau energijos,negu is jo gauna.Taigi kiausinai-svelnaia tariant,nereikalingas produktas.O "skanu"-ne priezastis valgyt...
Gal ir ne priežastis, bet retkarčiais jei vaikutis mėgsta tikrai galima