Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušiniai 1,1m vaikui

Neduodu kiaušinio,nes beria g.gif
Atsakyti
Duodu per savaite koki karta ar du (kietai virta). bigsmile.gif
Atsakyti
Virtų kiaušinių nei aš, nei sūnus nevalgome blush2.gif Kai jam buvo 1,5m pirmą katą bandžiau duoti, bet nepatiko schmoll.gif Omletus tai valgome savaitgaliais ir labai patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 28 spalio 2008 - 12:44
valgo pora kart savaitej,kartais virta,kartais omleta smile.gif
Atsakyti
i dvi savaites vienakar kiausini duodu virta arba kiausiniene iskepu
Atsakyti
Mes jau seniai valgom kaisini ir omleta 2-3k per savaite. Manu galiam jei neturit probelmu su alergijom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 29 spalio 2008 - 22:38
o mes kiaušinius valgom 1-2 kartus per savaitę, kietai virtą supjaustau gabalėliais ir ji puikiai ima pati ir valgo, tik jai labiau patinka baltymas biggrin.gif , todėl dėl trynio tai tenka susitarti biggrin.gif
Atsakyti
davėm tik omletą ir atrodo, kad viskas gerai ir valgė skaniai. Pbandžiau išvirtą kiaušinį duoti, tai jos miną visam laikui atsiminsiu lotuliukas.gif visus trupinukus išsirankiojo iš burnos ir kai dėjo man per šaukštą... nuo tada tik omletą retsykiais skanaujam ax.gif
Atsakyti
1,5 metų dvynukai kiaušinių dar neragavę. Spės ir vėliau, jei noras bus. cool.gif
Atsakyti
manieji irgi gana vėlai gryną kaušinį gavo. spės mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes kiaušinio trynio paragavom būdamos 1,1 metų amžiaus, pakartojom po savaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rava: 16 lapkričio 2008 - 16:14
mano virto kiaušinuko dar neragavo,valgom omletuką kokį kartą per dvi savaitėles mirksiukas.gif ,jam jis labai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti