Mes kiaušinio trynį gal nuo 10mėn įmaišau į daržovienę maždaug kas dvi tris savaites vieną kartą . Jam labai patinka ir nieko

mano mazasis nevalgo nei virto kiausinuko ,nei omleto
Kai buvo mazesnis,tai dedavau tryni i darzoviu koses,o dabar niekaip...Pradejau pirkti putpeles kiausinukus,tai kepu blynus su jeis ,varsketukus,tiek ir tegauna kiausinio
Noreciau ,kad valgytu pav virta.

Noreciau ,kad valgytu pav virta.
Į savaitę 1-2 kartus
Mažė 1,8m. nenori valgyti nei virtų nei omleto pavidalo kiaušinių. Todėl dedu jų (aišku kalba eina apie žalius) į mėsytę kotletukams ar į galkutes.
Siandie pirma karta prilekes atsikando virto kiausinio, kai anksciau niekaip jo neidaviau, tiesiog pjausciau misraine, o jis man ateminejo, skaniai valge

Kiek žinau, mums mamos jau nuo kelių mėn, duodavo virto kiaušinio
- - -
Maniškė laaabai mėgsta kiaušinius - ir virtus, ir keptus
Virtų labiausiai baltymą mėgsta (trynys, matyt, per sprangus jai)...

- - -
Maniškė laaabai mėgsta kiaušinius - ir virtus, ir keptus

Virtų labiausiai baltymą mėgsta (trynys, matyt, per sprangus jai)...
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 02 13, 01:43)
Mažė 1,8m. nenori valgyti nei virtų nei omleto pavidalo kiaušinių. Todėl dedu jų (aišku kalba eina apie žalius) į mėsytę kotletukams ar į galkutes.
manoji 1,8 metu irgi nevalgo jokios formos kiausiniu... bent jau ten kur matosi...
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 02 13, 02:43)
Na va, nepraėjus nė mėnesiukui įvyko stebuklas

aš duodu kokies 2 k per savaitę ir tik kaimiškus
Maniskiui siaip patinka kiausiniai. Duodu visaip ir i savaite kelis kartus ir karta ir buna kad kokius tris kartus gauna. Dazniausiai duodu naminius, o jei ne tai drasiai parduotuvinius duodu