Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(juscike @ 2013 04 04, 20:13)

Labai daili suknute smile.gif thumbup.gif ir nepasakyciau,kad nemoksiskai pasiuta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2013 04 04, 22:05)

Gal kur rasei ax.gif ,bet praleidau blush2.gif
is keliu skliuosknius siutas vokas-miegmaisis? ten dedamas sintefonas? idomu jei su sintefonu tai kaip tas lanstumas g.gif As siuvau aknsciau paprastus su sintefonu tai ten to tokio lankstumu ir nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2013 04 04, 22:36)
http://www.facebook....myfabrics.co.uk

pries uzsakant is mineto psl paskaitykit komentarus ju FB psl  unsure.gif

o tu jau užsisakei pas juos ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 04 05, 00:07)

a man reikia  biggrin.gif 
Sian medziagu pardej prabuvau gal valada, nepatikesit  nieko neissirinkau  unsure.gif

reikia tai reikia, o meilo dar negavau tongue.gif

o kur rinkaisi audinius? bigsmile.gif kaip supratau, ne LT esi , ania? mirksiukas.gif

aš jau kuriu planus savaitgalį vėl per audinius "parsinešti" norisi vėl kažko tokio užkabinančio wub.gif o jei nerasiu, imsiu pati juos marginti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 04 05, 10:01)
o tu jau užsisakei pas juos ?  g.gif
Papildyta:
reikia tai reikia, o meilo dar negavau  tongue.gif 

o kur rinkaisi audinius?  bigsmile.gif  kaip supratau, ne LT esi , ania?  mirksiukas.gif

aš jau kuriu planus savaitgalį vėl per audinius "parsinešti" norisi vėl kažko tokio užkabinančio  wub.gif o jei nerasiu, imsiu pati juos marginti hihihi.gif

Na tai tos kurios gavot brezinius dabar privalot pasirodyti su siuviniais biggrin.gif
na jei sakai kad man reikia ,tai parasysiu ax.gif
Jup as ne Lt, cia as ta kuri norejo dydelio trafareto ant sienos Vilniuje, bet po to as ta sienos kampa nutapiau , jei pameni, o tavo trafaretais ispurskiau balkono plyteles
As vakar uzsimaniau zaislo doh.gif tai va 3 val. ieskojau brezinio ir visa nakti ji siuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2013 04 05, 08:30)

Gal kur rasei  ax.gif ,bet praleidau  blush2.gif 
is keliu skliuosknius siutas vokas-miegmaisis?  ten dedamas sintefonas? idomu jei su sintefonu tai kaip tas lanstumas  g.gif  As siuvau aknsciau paprastus su sintefonu tai ten to tokio lankstumu ir nereik  lotuliukas.gif

nea, štai būtent negavusi to spec. antialerginio sitepono dėjau kitą vidurinį sluoksnį (sudėtis : rodos, 90 % vilnos ) - tik nežinau kaip jis vadinasi, deda į paltus, toks tamsus - jie tada neturėjo baltos/šviesios spalvos ( būčiau griebusi daug negalvodama) doh.gif

user posted image

tai viso mano siūtame vokelyje laukui yra 4 sluoksniai : viršutinis (dekoratyvus su katinais ), tada šis tamsus, po juo- balta medvilnė, ir vidui - jau geltona minkšta flanelė mirksiukas.gif

dabar ieškausi medvilinio ar bambukinio sintepono tokiems siuvinukams ax.gif na, vis tiek norisi kuo daugiau natūresnio pluošto medžiagas naudoti wub.gif

bet vistiek pūkuojasi doh.gif ( tas tamsus kamšalas lenda lauk) , todėl teks imti eilinį stineponą ( arba dėti vilnonį audinuką, kaip kad batukams dėjau)
Atsakyti
as jauciu naudosiu flysa.... ir pasilitinima , mano gims pries ziem. Seniau turejau spec, vokeli i kedute, bet pardaviau rolleyes.gif
Dekui Irmulia 4u.gif
Atsakyti
OJE, 4u.gif kas tas flysas? blush2.gif (mat nežinau tų visų mandrų terminų ...) ir kokį pašiltinimą dėsi? mirksiukas.gif

dėl trafareto žinok nemažai kam raižiau, pagal niką nebeatseku tongue.gif o ten koks jis buvo ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 04 04, 21:05)
panos, kam dar reikia iškarpų (vokelio ar miegmaišiuko) , rašykite man savo meilus į až  biggrin.gif  o batukų iškarpų šiuo metu neturiu, nes pati dariau "ant greitųjų"  pagal išardytą batuką  ax.gif

Imesk ir man vokeliuo iskarpelias. turiu 2 menesiukus kraiteliui tik audinuku neturiu reik i vln lekt.
Atsakyti
lotuliukas.gif taigi dar kartą kartoju, siūskite savo meilus į až mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juscike @ 2013 04 04, 20:13)
Musu pirmoji siuta sventine suknele, dar tokia nemoksiska smile.gif
---

bet kokia puošni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 04 05, 10:37)
OJE,  4u.gif  kas tas flysas?  blush2.gif  (mat nežinau tų visų mandrų terminų ...) ir kokį pašiltinimą dėsi?  mirksiukas.gif

dėl trafareto žinok nemažai kam raižiau, pagal niką nebeatseku  tongue.gif  o ten koks jis buvo ?  mirksiukas.gif

Cia gal as ji taip vadinu blush2.gif , nzn kaip jis vadinas kitaip, kaip jus vadinat ?
Cia nieko jame gero,100% poliesteras, bet lengvas minkstas ir spalvotas. Pasiltinima, gal avies kaili lotuliukas.gif arba ta kuris atlaiko - 20C lotuliukas.gif Reik pamatyt pirma vaizduotej, po to jau labai lengva viskas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
aaa, tada tokių tikrai esu mačiusi bigsmile.gif tik va, vyrui tai neįtiko mat sintetika doh.gif lotuliukas.gif jam reikia daugiau natūralumo biggrin.gif
Atsakyti
oje gausi pasirodyti su žaislu, ar jau pasiuvai? rolleyes.gif

o dėl vaikiuko lyties tai nebajok tongue.gif nieko tau neprikalbėsim, jau kokia susiformavo tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2013 04 05, 12:54)
oje gausi pasirodyti su žaislu, ar jau pasiuvai?  rolleyes.gif

darau staigmena maziui- siunu MC Queena ax.gif ziuresiu kas gausis. Po to jau darysiu brezini, savo issvajoto zaislo rolleyes.gif
Jup, bus kas bus .. kas norit galit lazintis , atsiusiu po saldaini uz teisinga spejima lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2013 04 05, 12:33)
aaa, tada tokių tikrai esu mačiusi  bigsmile.gif  tik va, vyrui tai neįtiko mat sintetika  doh.gif  lotuliukas.gif  jam reikia daugiau natūralumo  biggrin.gif

poto jam naturaliai po kiekvieno plovimo lygintuva isiulyk lotuliukas.gif kad naturaliai graziai atrodytu mirksiukas.gif O bet taciau... jei jau zmones kalba apie cesnako ir svoguno kenksminguma, tai patikek kiek visko galima atrasti taip vadinamoj naturalioj medziagoj doh.gif
Atsakyti