Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(irmulia @ 2013 04 03, 16:53)

oi ne dar nepamatuosiu savo kukuliui hihihi.gif dar tik pakeliui  pas mus wub.gif bet ruošiuos, skubu assa.gif

OOO tai sveikinimai user posted image
Stai kodel tokios universalios spalvos mirksiukas.gif
As ir megstu medziagas, bet sian pusdieni galvojau ka noreciau pasiuti ir nesumasciau. Sau tunika susikirpau ir dziugu ax.gif
Ojojoi- imesk sita geri ir sia tema
Labai liuksiskas-tik nebegundykit manes zaislais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 03, 17:50)
OOO tai sveikinimai user posted image
Stai kodel tokios universalios spalvos  mirksiukas.gif
As ir megstu medziagas, bet sian pusdieni galvojau ka noreciau pasiuti ir

ačiū, ačiū biggrin.gif irgi nuo manęs sveikinimai 4u.gif

tai kad aš nemėgstu tų visų išskiriančių atspalvių brrr... ( nei grynos žydros, nei rožinės ) hihihi.gif man mielesnės tokios įvairios pastelinės spavos, jos žymiai išraiškingesnės man wub.gif

esu nusižiurėjusi tildinį zuikučio doudou pasiūti, tai irgi į tą patį komplektuką ( kūnelis: geltona flanelė , o ausytės iš katiniskos medvilnės ) wub.gif jaučiu, penktadieniui jau turėsiu ką dar parodyti hihihi.gif
Atsakyti
Mamytes auksarankytes, patarkit man zaliai... kaip kitaip dar vadiniasi elastine juostele (guma)? as niekur nerandu graziu vienspalviu, dekoratyviniu gumu... noriu tokios, kad pridejus kaspineli prie jos, gautusi galvos papuosalas. Zaliu, raudonu, geltonu gumu apie 2-2.5 cm ieskau smile.gif gal kokiu nuorodu internetu siustis turit? arba kur Kaune ieskot? smile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 04 03, 16:34)
tai man į až savo meilą persiūsk  mirksiukas.gif

Parasiau, aciu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(galaktika123 @ 2013 04 03, 20:06)
Mamytes auksarankytes, patarkit man zaliai... kaip kitaip dar vadiniasi elastine juostele (guma)? as niekur nerandu graziu vienspalviu, dekoratyviniu gumu... noriu tokios, kad pridejus kaspineli prie jos, gautusi galvos papuosalas. Zaliu, raudonu, geltonu gumu apie 2-2.5 cm ieskau smile.gif gal kokiu nuorodu internetu siustis turit? arba kur Kaune ieskot? smile.gif ax.gif  4u.gif

kazko tokio ieskai ax.gif
http://www.etsy.com/...%...Z&ref=auto6
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2013 04 03, 20:03)
ačiū, ačiū  biggrin.gif  irgi nuo manęs sveikinimai  4u.gif

tai kad aš nemėgstu tų visų išskiriančių atspalvių brrr... ( nei grynos žydros, nei rožinės ) hihihi.gif man mielesnės tokios įvairios pastelinės spavos, jos žymiai išraiškingesnės man  wub.gif 

esu nusižiurėjusi tildinį zuikučio doudou pasiūti, tai irgi į tą patį komplektuką ( kūnelis: geltona flanelė , o ausytės iš katiniskos medvilnės )  wub.gif  jaučiu,  penktadieniui jau turėsiu ką dar parodyti hihihi.gif

acius , as tai siaip jokiu spalvu nebrokiju ax.gif bet, kuo toliau tuo labiau patinka spalvos kurios tinka abiems lytims . Nes mano maziui grazi yra rozine, salotine ir zydra, tai va, patalyne su rozinem peledom jam siuvau pati, nes nemaciau niekur tokios kuri tiktu abiem lytim. Bet kai vaikai paauga, jiem spalvu neparinksi mirksiukas.gif
Lauksim ir zuikio .. as megstu siutus zaislus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

sakykit ar esat kada pirke medziagas is cia http://www.myfabrics.co.uk/

Paziurejau, graziu medziagu yra, ir kainos neblogos.

Atsakyti
OJE, na nebrokiju ir aš biggrin.gif iš ties būna dailių tonų ir pustonių arba derinukų su kitomis spalvytėmis thumbup.gif bet pvz. kai teko ieškoti rūbelių kukuliukui, tai vien rožiniai arba žydri... arba iš vis kažkokie "marmaliukai" o normalių spalvų suderintų - ninini labai skurdus LT pasirinkimas doh.gif

Zozefina, puiku nuoroda ir audinių pasirinkimas platus thumbup.gif ten kaip suprantu, 1 m kaina nurodyta ar kaip ? g.gif

taigi, siuvu dar vieną etiketinį kamuoliuką, anas buvo padovanotas bernužėliui fainuoliam wub.gif labai jau jam patiko thumbup.gif
Atsakyti
Irmulia, na ir nuostabus komplektukas wub.gif nerealiai gražu
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 04 04, 09:38)

Zozefina, puiku nuoroda ir audinių pasirinkimas platus  thumbup.gif  ten kaip suprantu,  1 m kaina nurodyta ar kaip ?  g.gif

as manau uz 1 m arba jarda, dar reik pasinagrinet

uzsakinesit bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=OJE,2013 04 03, 21:34]
kazko tokio ieskai ax.gif
http://www.etsy.com/...%...Z&ref=auto6
Papildyta:

Taip, butent tokiu.. gal kas prisisiune turit daug ir galetumet pasidalinti keliomis spalvomis? arba kur rasti LT nusipirkti? nes tarptautiniu internetiniu mokejimu korteles neturiu siuntimuisi...
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 04 04, 08:38)
Zozefina, puiku nuoroda ir audinių pasirinkimas platus  thumbup.gif  ten kaip suprantu,  1 m kaina nurodyta ar kaip ?  g.gif

Kiek ziurejau raso uz metra.
Siuntimas geras, DHL'u ir ne taip daug kainuoja... jei susimetus pirkt isvis gerai.
(As pati Austrijoj, man siuntimas dar pigesnis blush2.gif )

Ziurinejau internetines parduotuves, nes ten vis tiek pigiau gaunasi nei normalioj pirkt. Kazkada cia Vienoj nusipirkau grazios medziagos uzuolaidom, po to paziurejau kad siustis is Anglijos butu buve bene pusantro karto pigiau.

Bet kol kas tai as zadu dukrytei siut is savo senu rubu. Bus nors toks panaudojimas, o tai MB jau niurzga kad net ir jo spinta okupuota mano bliuzkemis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zozefina @ 2013 04 04, 11:55)

Ziurinejau internetines parduotuves, nes ten vis tiek pigiau gaunasi nei normalioj pirkt. Kazkada cia Vienoj nusipirkau grazios medziagos uzuolaidom, po to paziurejau kad siustis is Anglijos butu buve bene pusantro karto pigiau.

o ka mokeciu neuzdeda ? as apie visa ta makalyne kai pagalvoju, tai man geriau permoket vietinej rinkoj ir laukti nieko nereikia ir gali siut iskarto ax.gif
Atsakyti