Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

Dollzz kokie faini kepuriukai, jaučiu tau kepuriuką pasiūt pusvalandį kokį užtrunka.. biggrin.gif tiek daug pasiuvi per kelias dienas 4u.gif

QUOTE(Serinute @ 2013 04 15, 18:09)

kokia šaunuolė wub.gif taip kruopščiai su detalėm tokiom fainom. Fainiai tos apvalios kišenės atrodo.

O aš ką, dar kartą išardžiau viską, dar padildinau atsargiai tą galiuką, kur nuaštrėjęs buvo, galvojau gal dar kabina, dar sutepiau kitur, kur netepus buvau. Žodžiu rezultatas yra, kad viskas nebenutrūksta siūlas, nebevelia, bet dabar praleidžia dygsnius gan stipriai anr zigzago siūlės. Tiesios siūles nepraleidžia, o zigzago praleidžia. Bandžiau visokius aš tuos tempimus, vistiek, sakau, gal per daug nudildinau tą galiuką. Bet šian atėjo tos užsakytos dalys, tai vakare bandysiu pakeist ir vėl žiūrėsiu. Diena su vaikais niekaip, o ir pradėjau generaline namie su pavasariu, tai parašau ir toliau einu per kampus biggrin.gif
Atsakyti
niu va pasiuvau .. ne kelnes, ne kepure .. bet man zinokit siauriai patinka ax.gif
user posted image
ASVI - nu lauksim tavo isbandymu tesinio ,noretus kad gerai viskas butu mirksiukas.gif
Serinute- tu tai profe auksto lygio 4u.gif
Ieva305- o kam tau tos lenteles reikia, bandei pasieskoti googlej.. as tai tingiu ieskoti ax.gif tikiu kad yra ... O siaip ant siulu dazniausiai raso universalus ... As jei noreciau galiu silko siulais ant dzinso siut.... ir atvirksciai ... priklausomai nuo kokio noriu rezultatos ....
Atsakyti
QUOTE(Ieva305 @ 2013 04 15, 14:18)
Sveikos, siuvėjos.
Aš čia su labai vaikišku nemokšišku klausimu, bet gal atsakysit pradedančiajai smile.gif
Tiesiog - kaip tinkamai prie audinio pasirinkti siūlo numerį? Žinau, kad kuo numeris didesnis, tuo siūlas plonesnis. Bet kaip konkrečiai žinoti kokį numerį imti siuvant dirbtinę odą, storą medvilnę, plonus audiniu? Gal kur kokia špargalkinė lentelė internete klaidžioja? smile.gif

Paprastai siuvama Nr. 120 storio siulais..L. plonus audinius galima siuti ir su plonesniais.
Nr.80 siulais siuvama oda,ir audiniai, kuriems reikia tvirtos siules.Dar siuo Nr. daroma apdaila. Zemesnio Nr. siulais (t.y. storesniais) reta buitine masina siuva .
Manau buityje rubams siuti Nr.120 pilnai pakanka ir siuvimui ir metymui. Svarbiausia yra ju kokybe !
Tikiuos padejau susigaudyti smile.gif
P.S. Metymui tinka ir dar didesnio, nei 120 numerio siuliukai...
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2013 04 16, 11:52)
Dollzz kokie faini kepuriukai, jaučiu tau kepuriuką pasiūt pusvalandį kokį užtrunka..  biggrin.gif tiek daug pasiuvi per kelias dienas  4u.gif

manau ji per puslavalandi pasiutu ju daugiau nei 1o tongue.gif jei reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai, rossi, padėjot susigaudyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva305: 17 balandžio 2013 - 07:43
QUOTE(OJE @ 2013 04 16, 19:19)
niu va pasiuvau .. ne kelnes, ne kepure .. bet man zinokit siauriai patinka  ax.gif

visų galų meistrė tu thumbup.gif tikra auksarankė drinks_cheers.gif
serinutė tai bekalbų, ir taip viskas matosi, siuviniai aukščiausio lygio 4u.gif
Atsakyti
Demonstruojamės, sijonas, persiųtas iš suknelės. Manekenė ką tik po pietų miego smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
o koks idomus sijonukas gavosi , liuks thumbup.gif

as tai siandien prisirankiojau trikotazo, tik nzn dar ka siusiu, gaila nera graziu dryzuotu kokiu ar spalvotu, dauguma vienspalviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Terra* @ 2013 04 17, 17:14)
o koks idomus sijonukas gavosi , liuks thumbup.gif

as tai siandien prisirankiojau trikotazo, tik nzn dar ka siusiu, gaila nera graziu dryzuotu kokiu ar spalvotu, dauguma vienspalviai doh.gif

aciu, galit jei idomu kazka tokio pabandyti, cia matau is skirtingu medziagu padaryta smile.gif
http://us-mg5.mail.y...3cuu4kmecp#mail
Atsakyti
QUOTE(juscike @ 2013 04 17, 17:18)
aciu, galit jei idomu kazka tokio pabandyti, cia matau is skirtingu medziagu padaryta smile.gif
http://us-mg5.mail.y...3cuu4kmecp#mail

neatidaro g.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,

Geriuosi ir zaviuosi jusu siuviniais, bet pati dar kol kas neturiu ko parodyti.
Norejau paklausti gal yra jusu tarpe siuveja is Kauno, kuri galetu mane pamokinti siuti vasaros menesiais vakarais? del kainos susitarsime aisku. Zinau kad yra tokia tema supermamose, bet nelabai randu ka tinkamo, tai norejau pas jus paklausti gal atsirastu kokia siuvejele? Jei ka sudomino rasykit man i asmenine zinute. As noreciau liepos rugpjucio menesiais kokius 2 arba 3 kartus per savaite.

Aciu ir sekmes kuryboj.
Atsakyti
oi, mergaites, nu pasitaisiau savo masina clap.gif nu iki siol negaliu patiketi biggrin.gif taigi, pakeiciau ta metalini shuffle ir ka, veikia vel kuo puikiausiai, tiesa biski virsus mete kilpeles kas kokiu 5cm, bet pakeiciau i kitus vienodus siulus (nes ten keitinejau bandydama viska) ir vsio, viskas puiku. Ot laimes kaip mazam vaikui..... Bet per sitas dvi pagedimo savaites nusprendziau visgi, kad taupysiu pinigelius ir kitais metais pirksiu jau geresne siuvimo-siuvinejimo masina.. Dabar dar galimybes neleidzia, o ir overloka nauja pirkau pries 2 men., tai sakiau po metu gal iseis pasitaupyti..
Aciu OJE, kad paskatinai krapstytis, nu pasikrapsciau pradzioj ir supratau, kad nesuprantu nieko as ten, ir palikau, o tu parasei, kad tau panasiai buvo, kad apziuret viska atidziai ir vel lindau, vel viska apziurejau, nu va ir zingsnis po zingsnio apsejau be meistru smile.gif jau kaip noriu eit greiciau susiut kas sukirpta, nu bet neiseis iki pirmadienio, nes ryt turim sveciu is LT iki pirmadienio, tai kol neisleisiu sveciu, tol siuvinius turiu atideti.
Atsakyti