Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(OJE @ 2013 04 16, 19:19)
niu va pasiuvau .. ne kelnes, ne kepure .. bet man zinokit siauriai patinka  ax.gif

Oho! Kaip fainai, ir gali kokia tik nori medziaga uzsimest kai taip moki! smile.gif Super

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
dar viena kepsa, siandien tokia keistoka man nuotaika biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kepuriukai kokie grazus bigsmile.gif
O as vyro prasysiu gimtadieniui kad nupirktu "serger machine", nu lietuviskai gal cia ploksciasiule vadinasi... g.gif Kur labai tinka siuti visokiems tampriems audiniams, bei pjauna medziagos krasta, palenktdama, daro raukinius. Na turbut zinot apie ka as blush2.gif gal galit patarti koki masinos modeli geriausia pirkti??? As va sita nusiziurejusi http://www.walmart.c...e-1034D/1723621 , bet labai labai buciau dekinga uz patarimus kokia masina ir modeli pirkti. Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 20, 20:29)
Kepuriukai kokie grazus  bigsmile.gif
O as vyro prasysiu gimtadieniui kad nupirktu "serger machine", nu lietuviskai gal cia ploksciasiule vadinasi...  g.gif Kur labai tinka siuti visokiems tampriems audiniams, bei pjauna medziagos krasta, palenktdama, daro raukinius. Na turbut zinot apie ka as  blush2.gif  gal galit patarti koki masinos modeli geriausia pirkti??? As va sita nusiziurejusi http://www.walmart.c...e-1034D/1723621 , bet labai labai buciau dekinga uz patarimus kokia masina ir modeli pirkti. Aciu  blush2.gif

Jusu norima masina vadinama ,,overlock,, ( siuliu apmetymo masina ) smile.gif
Ploksciai siulei susiuti reikia penkiasiulio overlock,o , kuris vadinasi ,, coverlock,,
user posted image.
Ploksciasiule siuvimo masina atrodo panasiai taip:
user posted image
Sunku patarti kokios firmos masina pirkti. Buitines Pfaff,Janome, Elna,Bernina mano isbandytos - nenuvyle. Modeliai kiekvienais metais keiciasi, tobuleja kaip ir visa buitine technika.
Vienas patarimas - nepirkti pigios , kad ir kiek mazai siutumete rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosssi: 20 balandžio 2013 - 19:48
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 20, 19:29)

kiek teke matyt amerikietes, tai daznai jos ji naudoja , bet cia pacios reikalavimo reikalas .. Man pfaff pvz nepatiko su ploksciasiule schmoll.gif
turiu Juki ir ta nelabai ir ji turi funkcija ploksciasiules ... Vat mastau apie Baby lock vien ploksciasiule - bet bijau kad vel bus nieko gero .... mat lyginu su gamyklinem.. vat jos tai nepalyginimas dalykas.
user posted image
Atsakyti
Aciu labai uz nuomones blush2.gif blush2.gif Gamyklines profesionalios as tikrai neipirksiu, kisene neleis, bet norejau megejiskos. Aisku jos neprilygs profesionalioms, bet gal visgi gerai bus... Vat ir nezinau kaip pasirinkt.
Atsakyti
kadangi dabar esu paieskose overloku su ploksciasiules funkcija, tai keletas meistru ir pardaveju jau pasake kad ploksciasiule su overluku nelabai graziai daro ploksciasiules siules. todel dabar jau beveik apsisprendus pikrti atskirai overloka ir atskirai ploksciasiule. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2013 04 21, 09:24)
kadangi dabar esu paieskose overloku su ploksciasiules funkcija, tai keletas meistru ir pardaveju jau pasake kad ploksciasiule su overluku nelabai graziai daro ploksciasiules siules. todel dabar jau beveik apsisprendus pikrti atskirai overloka ir atskirai ploksciasiule.  g.gif

na netame reikalas ar graziai daro... gerai nureguliuota siule gaunas gera ir grazi, bet su profesanaliom napalyginti ir tiek ... bent jei dirbi kazkam, kam reikia daug ir greitai.

O siaip kam jum ta ploksciasiule , kam ja naudosit, gamybai kazkokiai ?
Aisku gerai kai gali sau leisti dvi masinas.... na, pardaveju darbas tau parduoti dvi biggrin.gif

As sau dvisiules siunu su paprasta siuvimo masina,dviem adatom, buitinem salygom geresnes siules neradau.. net jei turiu ir ploksciasiule.... Pirma labai patogu, antra akys neisbega taip lengvai kaip ant ploksciasiules ... ir nereikia pastoviai pervedineti programos doh.gif kas mane labiausiai pjauna ....Zodziu, jei jum siule reikalinga ne komercijos tikslais, siulau pinigus pataupyti kazkam kitam mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 20, 22:29)
Aciu labai uz nuomones  blush2.gif  blush2.gif  Gamyklines profesionalios as tikrai neipirksiu, kisene neleis, bet norejau megejiskos. Aisku jos neprilygs profesionalioms, bet gal visgi gerai bus... Vat ir nezinau kaip pasirinkt.

klausimas yra paprastas , kokiem tikslam tau reikia masinos ? butiniam siuvimui namuose, sau, vaikams ir artimiems, o ar tu planuoji siuti profesionaliai ir pardavineti savo gamintus rubus ?
Jei randi atsakyma, kad tau reikia tik paprastam buitiniam naudojimui, tai paprasto overloko ir siuvimo masinos pilnai uztenka.
Net jei nusprestum siuti pardavimui, yra daug modeliu varijantu kuriems nereikia jokiu ploksciasiuliu ....
Atsakyti
OJE drinks_cheers.gif sutinku su tavo nuomone. siaip siuvu gaminius ir pardavimui todel greitis ir kokybe man aktualu. bet vel artimiausioj ateity negaliu apsistatyti tik pramoninem masinom, nes vietos stoka. kolkas apsistojau prie baby lock overloko, o ploksciasiule planuoju kazka ateity pirkti pramonine,kad ir deveta (pusbrolis meistras,tai suveiks gera blush2.gif ) o su dviguba adata siuvimo masinos dar neisbandzius blush2.gif kaip ten su ja reik?idedi dviguba adata ir siuni tiesia siule ar kokia siule reik pasirinkt? kokia pedele tokiam siuvimui tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 21, 02:00)

klausimas yra paprastas , kokiem tikslam tau reikia masinos ? butiniam siuvimui namuose, sau, vaikams ir artimiems, o ar tu planuoji siuti profesionaliai ir pardavineti savo gamintus rubus  ? 
Jei randi atsakyma, kad tau reikia tik paprastam buitiniam naudojimui, tai paprasto overloko ir siuvimo masinos pilnai uztenka. 
Net jei nusprestum  siuti pardavimui, yra daug modeliu varijantu kuriems nereikia jokiu ploksciasiuliu ....

Oi ne, tik sau, jokiems pardavimams nesiusiu blush2.gif Ploksciasiules man nereikia, noriu overloko (aciu uz pavadinimo isaiskinima smile.gif ) Labiausiai noriu del krasto pjovimo ir palenkimo funkcijos, tai jau zinau kuria isigysiu smile.gif smile.gif

Issikeliau sunui bermudu iskarpu schemas is Burdos, bet kazin ar gausis persiuti is savo dzinsu i vaiko dydi... g.gif Parodysiu, kai bus rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(rimimita @ 2013 04 21, 13:35)
OJE  drinks_cheers.gif sutinku su tavo nuomone. siaip siuvu gaminius ir pardavimui todel greitis ir kokybe man aktualu. bet vel artimiausioj ateity negaliu apsistatyti tik pramoninem masinom, nes vietos stoka. kolkas apsistojau prie baby lock overloko, o ploksciasiule planuoju kazka ateity pirkti pramonine,kad ir deveta (pusbrolis meistras,tai suveiks gera  blush2.gif  ) o su dviguba adata siuvimo masinos dar neisbandzius  blush2.gif  kaip ten su ja reik?idedi dviguba adata ir siuni tiesia siule ar kokia siule reik pasirinkt? kokia pedele tokiam siuvimui tinka?  g.gif

paskolink ir man savo pusbroli mirksiukas.gif
Matytum mano namus doh.gif as salione neturiu vietos sveciam....pas mane trys siuvimo masinos is ju vienas overlokas pramoninis, turejau 5 masinas - dvi pardaviau.... rolleyes.gif
As tai svajoju apie tokia user posted image
...atrodo galinga ir baisi mano mintims... gamykloj tai pamokintu,o va namie kas mokins .... Tai jauciu kol ja turesiu, isbandysiu visas buitines lotuliukas.gif
O siuti su dviguba adata man pasaka... istatai stai tokia user posted image
Mano vadinas twin- stretch nes siunu daugiausia trikotaza. Suveri du siulus, vietoj vieno ir paprasta siuvimo siule siuni , pedele lieka paprasta, bent jau pas mane , uztenka vietos dviem adatom . Apacioje tik gausis toks zigzagas
Va cia visai graziai parodyta ax.gif
http://makezine.com/...sewing101_hems/
Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 21, 14:31)
Oi ne, tik sau, jokiems pardavimams nesiusiu  blush2.gif  Ploksciasiules man nereikia, noriu overloko (aciu uz pavadinimo isaiskinima smile.gif ) Labiausiai noriu del krasto pjovimo ir palenkimo funkcijos, tai jau zinau kuria isigysiu  smile.gif  smile.gif

Issikeliau sunui bermudu iskarpu schemas is Burdos, bet kazin ar gausis persiuti is savo dzinsu i vaiko dydi...  g.gif  Parodysiu, kai bus rezultatas.

kaip dziugu kad tau padejom apsispresti , lauksim taves su overloku mirksiukas.gif
Kas cia per bermudu prijektas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 04 21, 06:08)

kaip dziugu kad tau padejom apsispresti , lauksim taves su overloku  mirksiukas.gif
Kas cia per bermudu prijektas  bigsmile.gif

Buvau uzsiprenumeravusi Burda pries kokius 5 metus, tai perverciau zurnalus, bet vaikisku modeliu ypac berniukams labai mazai doh.gif Tai aptikau grazu modeli bermudu, nu kaip bridzu, ir noriu persiuti is savo arba vyro senesniu dzinsu, kur guli kampe nenesiojami. Bet gali tekti kombinuoti is abieju, nes nelabai gaunasi visos detales, o medziagos pirkti nenoriu tongue.gif
Atsakyti