QUOTE(Pumpum @ 2013 10 04, 13:21)
Mes ir vėl čia!

tyliai ramiai, per daug nieko nepasakosiu, jei šį kart pasiseks pranešiu su visom fanfarom

aš su klausimu! Darėm bakteriologinį ir rado nedidelį kiekį augančio stafilokoko, sakė nieko baisaus, ir paskyrė antibiotikų leidžiamų savaitei. Nepasveiko, bet tai sužinojau tik šiandien, kai dabar jau 7 rujos diena. Progesteronas dar tik 1,32 ir paskyrė antibiotiko Synulox (leidžiamo vėlgi), kurį gali naudoti nėščios kalės ar laktacijos laikotarpiu. Na aš išsigandau, juk antibiotikas toks brudas, bet mane nuramino, kad nėra ko pergyventi. Na ir aš visgi klausiu, kaip elgtis, kad tie antibiotikai nenuslopintų kokios imuninės sistemos? Šeriu pagal RAW ir stengiuosi duoti daugiau jautienos šiuo metu, žuvų taukų būtinai, folio rūgšties papildomai. Ar to užtenka?
Daugelis veiseju Synelox pries kergima naudoja profilaktikai, apsidraudziant. Kiek zinau jokiu problemu nebuvo. As salia visu antibiotiku duodu LINEX.
Kas niekad neturejo suns, tas nezino ka reiskia but is tikro mylimam (Arturas Sopenhaueris)
Tie, kurie tvirtina, kad laimes nenusipirksi, niekad nepirko suniuko (Džina Hill)
http://www.zwerg-westy.com