QUOTE(Eve... @ 2014 01 14, 23:16)
O jau kokia mamytė
O aš va namuose turiu netikrą mamytę, kalę kuri dabar 17 mėn įsivaizduoja kad yra nėščia

Taip jau maniškei buvo ir 11mėn...
Daugiau nei savaitė bado, papai pilni pieno, baisiai mamyčiukė pasidarius, trinas tik apie mane
Gal kas turi dar tokią mamytę baisią namuose?? Kaip greičiau užbaigti šitas nesamones?? Nes padidintas, dvigubai praktiškai, krūvis nieko nepadeda, vandens gauna mažai...
As turejau toke kalyte rotveilere .pas ja buvo taip po pirmos rujos(10 men).,po 2men mano nekalta mergele pradejo ringti minkstus zaislus,ilindo i savo suregsta guoli, ir tris dienas nelabai norejo kur is namu eiti---tik reikaliukus atlikti.Pienas tekejo upeliais..As jai daviau ramybe,sumazinau maista ,bet ne vandeni,kruviu jokiu,po 2 savaciu viskas sunormalizavos.Pas ja buvo 2vados ,pirmoj buvo 12 suniuku,visus maitino iki 35 dienu,antra vada buvo 8 suniukai maitino irgi ilgai.Buvau pasilikus sau jos dukryte,ja maitino iki 2 men.Netikras nestumas pas ja buvo dar 2 kartus .Pieno pas toke mamyte busimiem vaikelem netruks,bet jai reike pataisot sirdele.As iki sios dienos gailiuos kad kergiau ja du kartus,nors tarp kergimu buvo 2 metai.Kruvio as skaitau tokioj busenoj duot negalima.Deja,netekau jos nuo sirdies ligos.....