O as tai konkreciai apsiverkiau, skaitydama kelis kartsluosciau akis, nes nebemaciau, ka skaitau...
o dieve mano, atėjau trumpai pasiskaityt, bo kaimyno kalė apsivaikavo ant plyno lauko
bet kad tokių siaubo filmų prisikaitysiu tai...

na čia tiesiog buvo tokia nekasdienė manipuliacija tarp mirties ir gyvenimo...išgyvenimų daug buvo. Manau kiekviena pamačius ir radus šunį tokioje būsenoje būtų elgusis taip pat. Na dabar yra galimybė naktį vetą kviest, yra šunų globos namai. Buvau tada savotiškame tupike-pasiimti kalės negalėjau, tiesa pasakius, jei būtų naktį koks vetas buvęs po to kokią ją radau gal būčiau vežus ir nutraukus tas jos kančias, migdžius ir viskas. Bet nebuvo kito pasirinkimo-arba palikt, arba kažką daryt..kažką ir dariau, mes visi kurie tuo metu buvom darėm.
Papildyta:
Jei kalė gyvena lauke, tai nieko baisaus jei ten pagimdė, jei tik žinoma turi normalią būdą ir bus kam plaikyt ten tvarką, keist paklotus kad šlapia nebūtų, nes kalė pirmą savaitę smarkiai valos, tai labai greit viskas drėksta
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2014 01 04, 10:28)
o dieve mano, atėjau trumpai pasiskaityt, bo kaimyno kalė apsivaikavo ant plyno lauko
bet kad tokių siaubo filmų prisikaitysiu tai...

Jei kalė gyvena lauke, tai nieko baisaus jei ten pagimdė, jei tik žinoma turi normalią būdą ir bus kam plaikyt ten tvarką, keist paklotus kad šlapia nebūtų, nes kalė pirmą savaitę smarkiai valos, tai labai greit viskas drėksta
Jofana, žliumbiau. Tačiau... Kuo daugiau istorijų tokių - tuo gal žmonėms lengviau bus suprasti, kad kalės kergimas yra tik uogytės, lyginant su visu kitu, ką gali tekti patirti.
laukinė kalė, kiek stebėjau, tai dabar tas kaimynas ūkiniam tokiam ją laiko, šilčiau, saugiau, palieka duris pravertas ta pasilaksto kiek jai reikia ir atgal pas vaikus, normalus kaimynas, kiek ten pas jį su švara - nežinau, bet nekankintojas jis toks, supratingas
aš tai irgi nekaip žiūriu į tuos ale kergimus
mano bedradarbė kergia biglius, bedukumentiniai, apie parodas ar patikras pas veterinorius tai nėr kalbos išvis, bet pinigo reikia, kukliai gyvena, šiaip gera moteris, tik va suktis reik nors ir taip, kiek girdėjau susitvarko jin su tais visais gimdymais
aš tai bijočiau
pati su cezariais apsiejau ir tai didelės akys mano buvo, o čia dar pačiai priimt, žiūrėt visą eigą
zay, šaunuolė tu ištikro, istorija tokia graudi graudi, puikiai susitvarkei
kiek dar tokių atvejų yra nežinoma, kai marina badu, pjudo ir palieka likimo valiai
bet taip jau yra
o kas liečia prieglaudas, dar nei viena prieglauda nepateisino mano lūkesčių, visi bando atsimazinti
aš tai irgi nekaip žiūriu į tuos ale kergimus

aš tai bijočiau

zay, šaunuolė tu ištikro, istorija tokia graudi graudi, puikiai susitvarkei
kiek dar tokių atvejų yra nežinoma, kai marina badu, pjudo ir palieka likimo valiai

o kas liečia prieglaudas, dar nei viena prieglauda nepateisino mano lūkesčių, visi bando atsimazinti
jetau,kaip gražu

O jau kokia mamytė
O aš va namuose turiu netikrą mamytę, kalę kuri dabar 17 mėn įsivaizduoja kad yra nėščia
Taip jau maniškei buvo ir 11mėn...
Daugiau nei savaitė bado, papai pilni pieno, baisiai mamyčiukė pasidarius, trinas tik apie mane
Gal kas turi dar tokią mamytę baisią namuose?? Kaip greičiau užbaigti šitas nesamones?? Nes padidintas, dvigubai praktiškai, krūvis nieko nepadeda, vandens gauna mažai...

O aš va namuose turiu netikrą mamytę, kalę kuri dabar 17 mėn įsivaizduoja kad yra nėščia

Daugiau nei savaitė bado, papai pilni pieno, baisiai mamyčiukė pasidarius, trinas tik apie mane

Gal kas turi dar tokią mamytę baisią namuose?? Kaip greičiau užbaigti šitas nesamones?? Nes padidintas, dvigubai praktiškai, krūvis nieko nepadeda, vandens gauna mažai...
QUOTE(Eve... @ 2014 01 14, 23:16)
O jau kokia mamytė
Taip jau maniškei buvo ir 11mėn...

Ačiū

Visai jokio vandens neduokit, visiškas badas ir išeikit su kitais šunims 2-3valandas pasiduot porą dienų. Keista, jei tai nepadeda, daugiau nežinau

Kaip tik atostogos man tai turiu laiko, lauke praleidžiam po 3h kasdien, praktiškai kas antra dieną su šunim išsidūksta, grįžus sminga... Energijos turi milijoną iš nežinia kur, o neėda ji pati turbūt savaitę...
O vandens visai neduoti negaliu, gi tiek laksčius tikrai ištrokšta...
Parodos ant nosies, ot skeletą rodyt galėsiu

Parodos ant nosies, ot skeletą rodyt galėsiu