QUOTE(patyres @ 2013 03 20, 11:01)
Na, tokiems dalykams reikia dar ir kokią kartina.tv užsisakyti, ten yra keliolika sporto kanalų, pusė iš jų HD, tavo išvardintus dalykus tikrai rodys. Joks priedėlis nereikalingas, ir kartina.tv televizijai yra sukurtų programų-widgetų Samsung televizoriams su Smart TV. Tiesa, ten HD kanalai truputį spausti (~ 3 Mbit/s), bet kokybė (labai nesikabinėjant) yra labai gera.
Na, pabandžiau tą kartina.tv
Rusofilams tikrai geras dalykas, už visas mūsų kabelines ir Via$at tikrai geriau.
Neprijaučiantiems rusų kalbai - ne kas, nes net filmų nesugeba dviem garso takeliais leisti - tik vienas rusiškas garso takelis.
Filmams ir šiaip laidoms - geresnė nei tikėjausi. Tik trupučiuką blogiau, nei SAT, reikia gerai įsižiūrėti. Garsas - jei per SAT eina AC3 5.1, tai per kartina.tv buvo tik AAC stereo... Man tai netrukdo (pas mane garsas per stereo stiprintuvą eina), bet turintiems namų kino sistemas, šitas dalykas gali nepatikti.
Sportas - ne kas... Kažkaip jie keistai transliuoja, panašu, kad siunčia 25p, rezultate dingsta visas judesio tolygumas, kurio aš tikiuosi iš sporto transliacijų, sporto varžybos atrodo kaip filmas... Prie tokio filmų rodymo mes pripratę, o vat per sporto varžybas labai krenta į akį.
Papildyta:QUOTE(Retta @ 2013 03 21, 09:36)
Laba diena,
Gal galit pagelbet, patarti ka pasirinkti - bandom rinktis televizoriu didelei svetainei.
Norim LED, smart tv, 3D gali ir nebuti, zaidimu nezaisim.
Pagrinde bus ziurima tokiu atstumu - max atstumas - 3,8 metro, min apie 1.8 metro - tiesiog taip isdestyti baldai. Kartais tkriausiai ziuresim ir nuo valgomojo stalo, tai matyt ir geri 6 metrai susidarys. Apie kokia istrizaine galvoti - 107 cm, 117cm???
Samsung PS51E6500