Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 7

QUOTE(Simonele25 @ 2013 03 21, 22:48)
Siandien vel nieko neissirinkom, as norejau LG, bet vyras kaip uzsispyres liko prie plazminio Samsung. Nezinau, man jis atrodo per didelis, nes ziuretume ji is max 3m, manau per didelis ir elektros daug naudoja.

Daugiausia ziuretume filmus ir vyras sporto kanalus, o patys turime interaktyviaja ''Gala'' tv.

Jėzusmarija, Simonele, pripažink pagaliau, kad vyrai apie automobilius, televizorius ir ginklus geriau nusimano už tave, pirkit jūs nedvejodami tą plazminį Samsung PS51E6500 vos už 2849 Lt ir nebekvaršinkit sau ir kitiems galvos. Jeigu perkant prekę už tūkstančius jums dar skauda galvą dėl centų, tegu tas tavo protingas vyras (čia be ironijos) tiesiogiai parašo man čia AŽ, pasakysiu kaip būtent tas televizorius jums net ir tuos centus už papildomą elektrą akimirksniu atpirks. Pats esu Galos IPTV naudotojas jau kone 10 metų (nuo pat jos atsiradimo, dar nuo DSL interneto laikų), viską apie ją žinau.
Tiesa, interaktyvioji Jūsų Gala turi būti šviesolaidinė, jeigu archaiška DSL-inė, tada galite pirkti ir televizinį šlamštą kol įsivesite šviesolaidinį internetą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 22 kovo 2013 - 00:00
QUOTE(modestas584 @ 2013 03 21, 23:09)
o koks tavo manymu šiuo metu yra pats optimaliausias variantas? smile.gif
jei ne paslaptis, kokį televizorių pats dabar pirktum?

jei plazma, tai Samsung PS51E6500 arba PANASONIC TX-P 50ST50E. Pirmas kainuoja apie 2800Lt, antrasis apie 3000Lt.
jei LCD, tai as 100% uz sony, bet kaip yra vienas komentatorius teisingai pastebejes, tai imi testu flash'a ir eini i parduotuve, paprasai isbandyti viena, kita, trecia ir t.t. TV ir perki ta, kuris tau asmeniskai geriausiai rodo.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2013 03 22, 08:06)
jei plazma, tai Samsung PS51E6500 arba PANASONIC TX-P 50ST50E. Pirmas kainuoja apie 2800Lt, antrasis apie 3000Lt.
jei LCD, tai as 100% uz sony, bet kaip yra vienas komentatorius teisingai pastebejes, tai imi testu flash'a ir eini i parduotuve, paprasai isbandyti viena, kita, trecia ir t.t. TV ir perki ta, kuris tau asmeniskai geriausiai rodo.

Zmogus ziures telika is 2m, o jus siulot 51" istrizaine? Stipru.
Atsakyti
QUOTE(vkt @ 2013 03 22, 10:15)

Na, žmogus rašė, kad žiūrės TV 2-3 metrų atstumu. Iš 3 metrų 51" tikrai ne per didelis.
Papildyta:
QUOTE(bruonius @ 2013 03 22, 08:06)
Na, čia irgi toks slidus dalykas. Parduotuvės juk irgi gali "gudrauti", tuos modelius, kuriuos reikia išparduoti sureguliuoja, kad jie padoriai rodytų, kitus pareguliuoja, kad jie kiek grybautų ir prašom - "Šitas akcijinis TV už 2kLt net geriau rodo už štai šitą Sony, kainuojantį 4kLt!".
Jei jau rinktis televizorių parduotuvėje, tai reikia ir pačiam pasireguliuoti nustatymus į daugmaž teisingus.
Vienok pasiūlymas, kad reikia neštis savo turinį (ir geriausia tokį, kokį puikiai žinote), yra labai teisingas. Nes televizija parduotuvėse būna taip "savotiškai" pajungta, pas mane namie tiek kabelinė, tiek DVB-T žymiai geriau rodo. Demo turinį tai ant skirtingų firmų TV leidžia skirtingą, o tai tikrai nepadeda lyginti.
Atsakyti
QUOTE(vkt @ 2013 03 22, 11:15)

sutinku, gal kiek stiproka kaip is 2mtrs, bet 3mtrs jau net mazokas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruonius: 22 kovo 2013 - 10:36
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 03 22, 10:30)
Na, žmogus rašė, kad žiūrės TV 2-3 metrų atstumu. Iš 3 metrų 51" tikrai ne per didelis.
Papildyta:
Na, čia irgi toks slidus dalykas. Parduotuvės juk irgi gali "gudrauti", tuos modelius, kuriuos reikia išparduoti sureguliuoja, kad jie padoriai rodytų, kitus pareguliuoja, kad jie kiek grybautų ir prašom - "Šitas akcijinis TV už 2kLt net geriau rodo už štai šitą Sony, kainuojantį 4kLt!".
Jei jau rinktis televizorių parduotuvėje, tai reikia ir pačiam pasireguliuoti nustatymus į daugmaž teisingus.
Vienok pasiūlymas, kad reikia neštis savo turinį (ir geriausia tokį, kokį puikiai žinote), yra labai teisingas. Nes televizija parduotuvėse būna taip "savotiškai" pajungta, pas mane namie tiek kabelinė, tiek DVB-T žymiai geriau rodo. Demo turinį tai ant skirtingų firmų TV leidžia skirtingą, o tai tikrai nepadeda lyginti.

Nelabai išeis pasireguliuoti, nes net laidais skirtingais būna pajungti televizoriai. Aš vieno konsultanto klausiau, kodėl LED Panasonic pats brangiausias ir geriausias modelis rodo prasčiau už 7 klasės Samsung'ą, tai jis atsakė, kad Panasonic stendai yra seni ir TV pajungti ne per HDMI kabelį, o Samsung per HDMI, todėl ir rodo prasčiau.

Aš norėčiau gyvai palyginti, kaip rodo TX-L55WT50E ir TX-P55VT50 modeliai, tik nežinau kurioje parduotuvėje tai galėčiau padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2013 03 22, 11:44)
Nelabai išeis pasireguliuoti, nes net laidais skirtingais būna pajungti televizoriai. Aš vieno konsultanto klausiau, kodėl LED Panasonic pats brangiausias ir geriausias modelis rodo prasčiau už 7 klasės Samsung'ą, tai jis atsakė, kad Panasonic stendai yra seni ir TV pajungti ne per HDMI kabelį, o Samsung per HDMI, todėl ir rodo prasčiau.

Aš norėčiau gyvai palyginti, kaip rodo TX-L55WT50E ir TX-P55VT50 modeliai, tik nežinau kurioje parduotuvėje tai galėčiau padaryti  g.gif

nezinau ar rasit butent siuos modelius vienoje vietoje, bet Vilniuje didziausia TV asortimenta kol kas esu aptikes akropolio Elektromarkt.
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2013 03 22, 10:44)
Jei į teliką kišite flash ir iš ten žiūrėsite, tai visai neaktualu kaip TV pajungti wink.gif

QUOTE(Blobse @ 2013 03 22, 10:44)
Aš norėčiau gyvai palyginti, kaip rodo TX-L55WT50E ir TX-P55VT50 modeliai, tik nežinau kurioje parduotuvėje tai galėčiau padaryti  g.gif
Tai, kad čia lyginti juos beprasmiška...
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2013 03 22, 12:44)
......

Jei nerasite WT50, bandykite su TX-L55DT50E - tas irgi gerai rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 03 22, 12:19)
Jei nerasite WT50, bandykite su TX-L55DT50E - tas irgi gerai rodo  biggrin.gif

jei jau sita rekomenduoji, tai galiu is savo asmenines patirties rekomenduoti KDL55HX850 tik klausimas ar dar kur Lietuvoje ji gausi.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2013 03 22, 11:29)
jei jau sita rekomenduoji, tai galiu is savo asmenines patirties rekomenduoti KDL55HX850 tik klausimas ar dar kur Lietuvoje ji gausi.

Ne jau, Sony tikrai daugiau nepirksiu (labai jau jie antipiratiniai). Rodo tai gerai, bet daugiau niekur nepajungsi, nepritaikysi, jokių failų nepažįsta. Jau vienas kabo namie nenaudojamas. Samsung'as pagal funkcijas būtų geriausias 7 klasės, bet vaizdas nekoks ir dėl surinkimo kokybės abejoju. Todėl manau, kad Panasonic šiuo atveju optimaliausias variantas. Kiek turime Panasonic technikos, dar nei karto nenusivylėme thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 03 22, 11:01)
Jei į teliką kišite flash ir iš ten žiūrėsite, tai visai neaktualu kaip TV pajungti wink.gif
Tai, kad čia lyginti juos beprasmiška...

Kodėl beprasmiška lygint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blobse: 22 kovo 2013 - 16:16
QUOTE(Blobse @ 2013 03 22, 16:13)
Todėl manau, kad Panasonic šiuo atveju optimaliausias variantas.
Optimaliausių nėra ir negali būti. Būna tik optimalūs.
QUOTE(Blobse @ 2013 03 22, 16:13)
Kodėl beprasmiška lygint?  g.gif
Todėl, kad VT50 yra žymiai geresnis. Aplamai, tai ko gero geriausiai rodantis 2012 metų televizorius - ir čia ne mano, o absoliučios daugumos TV apžvalgininkų/testuotojų nuomonė. Tuo tarpu Panasonic LCD televizoriai, deja, tik vidutiniški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 22 kovo 2013 - 16:36