Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 7

QUOTE(semlina @ 2013 02 23, 18:03)
Ar 7 klasės pranašumas tik tuose su kamera susijusiuose pribumbasuose? O tai ką geresnio tuomet turi 8 klasės TV g.gif

pas mane yra es7 klase ir man rodos ten du procesoriai,kamera,visokie sudniekiai kaip valdymas balsu ar gestais...as kai rinkausi tarp 6 ir 7 samsungo tai topo centre nemazai i juos ziurejau,jie buvo salia sustatyti...dabar neatsimenu koks ten buvo,rodos 68,bet jei gerai pamenu,jis buvo matinis,o 7 jau blizgus,as norejau blizgaus,plius dar kazkas tame 6 klases samsonysunge man nepatiko,vaizdas nepatiko,bet kas tiksliai nepamenu.......kaip del broniaus tai as specialiai dabar ikisiu savo chare i 55 ir 70 samsungus ir paziuresiu i ta pasvietima,tik kai as ziuriu tv as nieko ten "blogo" nematau,o kai buna visiskai juodas ekranas (titrai ar pan.) tai lyg ir matosi tokie nelygumai,kaip sviesesni plemai....paziuresiu ir pasakysiu ka matau,bet esmes tai nekeicia-kai leidziu 720p arba 1080p vaizda matau kaip atviruka,jokiu bronisku nesamoniu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.noreciau nuomones apie si televizoriu
lg
aprasymas grazus, bet ar verta pirkti?jei ne,pasiulykite uz panasia kaina kita tv.istrizaine butinai 42'',butu privalumas jei i tv komplektacija ieitu 3d akiniai.
aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 23 vasario 2013 - 22:02
kasko e-robot, o kodel norejot blizgaus ekrano, kuo jie geresni?
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 02 23, 19:03)
Ar 7 klasės pranašumas tik tuose su kamera susijusiuose pribumbasuose? O tai ką geresnio tuomet turi 8 klasės TV g.gif

Gražiai išraitytą "koją" ant kurios stovi televizorius.
Papildyta:
QUOTE(redukee @ 2013 02 23, 23:58)
Labas vakaras.noreciau nuomones apie si televizoriu
lg
aprasymas grazus, bet ar verta pirkti?jei ne,pasiulykite uz panasia kaina kita tv.istrizaine butinai 42'',butu privalumas jei i tv komplektacija ieitu 3d akiniai.
aciu uz pagalba smile.gif

Paieškokite 42lm660s - bus tas pats, tik pigiau.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2013 02 24, 08:17)
kasko e-robot, o kodel norejot blizgaus ekrano, kuo jie geresni?

niekuom negeresni,bet vaizdas man grazesnis...aisku nereikia susikabinti sieniniu lempu uz nugaros ant sienos,nes matysis atspindziai.....kadangi as neisrankus,tai tv visus rinkausi blizgius,o pvz nesiojamaji kompiuteri matini.....as nepamenu,gal ir samsung 6 klase yra blizgus g.gif
Papildyta:
[quote=speedy,2013 02 24, 10:11]
Gražiai išraitytą "koją" ant kurios stovi televizorius.
Papildyta:

as irgi neradau jokiu padoriu skirtumu i geraja puse tai jamiau ir taip brangu 7 klases vietoi 8,o kojos nenaudoju,nes tv kabo ant sienos......kiek ziurejau 2013m samsung tv taip pat neturi kazkokiu apciuopiamu "gerumu"..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 23, 21:43)
pas mane yra es7 klase ir man rodos ten du procesoriai,kamera,visokie sudniekiai kaip valdymas balsu ar gestais...as kai rinkausi tarp 6 ir 7 samsungo tai topo centre nemazai i juos ziurejau,jie buvo salia sustatyti...dabar neatsimenu koks ten buvo,rodos 68,bet jei gerai pamenu,jis buvo matinis,o 7 jau blizgus,as norejau blizgaus,plius dar kazkas tame 6 klases samsonysunge man nepatiko,vaizdas nepatiko,bet kas tiksliai nepamenu.......kaip del broniaus tai as specialiai dabar ikisiu savo chare i 55 ir 70 samsungus ir paziuresiu i ta pasvietima,tik kai as ziuriu tv as nieko ten "blogo" nematau,o kai buna visiskai juodas ekranas (titrai ar pan.) tai lyg ir matosi tokie nelygumai,kaip sviesesni plemai....paziuresiu ir pasakysiu ka matau,bet esmes tai nekeicia-kai leidziu 720p arba 1080p vaizda matau kaip atviruka,jokiu bronisku nesamoniu 4u.gif

tikiuosi, kai man pakeis TV, vaizda irgi matysiu "kaip paveiksliuka"
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2013 02 24, 19:47)
tikiuosi, kai man pakeis TV, vaizda irgi matysiu "kaip paveiksliuka"

butu saunu....bet reikia neuzmirsti,kad as turiu mintyje 720 ir 1080p raiska....nors dabar miegamajame 32es5500 rodo animal planet analogini signala ir nematau jokio siaubo, skaitmenine aisku geriau,bet fullhd tai atvirukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 24, 19:59)
butu saunu....bet reikia neuzmirsti,kad as turiu mintyje 720 ir 1080p raiska....nors dabar miegamajame 32es5500 rodo animal planet analogini signala ir nematau jokio siaubo, skaitmenine aisku geriau,bet fullhd tai atvirukas g.gif

Atvirai sakant, meistrai paziureje vaizdeli mano TV ekrane pareiske, kad jis is esmes yra neypatingas. Nepaaiskino detaliai ka jie turejo galvoje, bet vaizdas tikrai buvo ne paveikslelis. Nejaugi be apsvietimo problemu buna ir bendru vaizdo problemu?
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2013 02 24, 20:50)
Atvirai sakant, meistrai paziureje vaizdeli mano TV ekrane pareiske, kad jis  is esmes yra neypatingas. Nepaaiskino detaliai ka jie turejo galvoje, bet vaizdas tikrai buvo ne paveikslelis. Nejaugi be apsvietimo problemu buna ir bendru vaizdo problemu?

man vis dar klaustukas kas ten pas jus per "brokas",bet butinai prainformuokit kaip seksis ji "taisyti".....as topo centre rinkausi tarp 6,tarp 7 ir tarp 8 klases samsungu,ir man vaizdas buvo patraukliausias 7 ir 8 klases,tas 6 rode kazkoki "muiluota" vaizda,as buvau atsineses fullHD filma Avatar,taip pat jungem viasat ir youtube,vimeo....vaizdas patiko ir emiau 7klases,is tiesu jau pries ateidamas nujauciau,kad bus pasirinkimas 7 klase g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 24, 23:07)
man vis dar klaustukas kas ten pas jus per "brokas",bet butinai prainformuokit kaip seksis ji "taisyti".....as topo centre rinkausi tarp 6,tarp 7 ir tarp 8 klases samsungu,ir man vaizdas buvo patraukliausias 7 ir 8 klases,tas 6 rode kazkoki "muiluota"  vaizda,as buvau atsineses fullHD filma Avatar,taip pat jungem viasat ir youtube,vimeo....vaizdas patiko ir emiau 7klases,is tiesu jau pries ateidamas nujauciau,kad bus pasirinkimas 7 klase g.gif

as irgi linkau link 7klases, bet tas 1000Lt skirtumas nuleme mano sprendima. Skupus moka du kartus.
Atsakyti
Sveiki,

patarkit kitur geriasnis.
1.Philips 39PFL3807H
2.LG 42 42LS5600

ziurejimo atstumas apie 3 metrai.

Ačiū
Atsakyti
Panasu, su mano naujutelio bet defektuoto samsung UE46ES6800 pakeitimu arba remontu bus gerokai daugiau problemu, nei as tikejausi. Klostosi blogiausias scenarijus. Ryt poryt jau turesiu daugiau ir issamesnes informarijos.
Atsakyti