Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 7

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 02 28, 18:28)
Ne, šitom nesąmonėm neužsiimu.

pritariu,tokiais s*dais neuzsiimu ir as schmoll.gif
Atsakyti
tebunie filmai s...as.o kodel YOU TUBE strigineja.buna vaizdas stovi, o garsas eina.
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2013 02 28, 19:11)
tebunie filmai s...as.o kodel YOU TUBE strigineja.buna vaizdas stovi, o garsas eina.

tai cia del fizikos,vaizdas (sviesa) eina greiciau,garsas leciau...tai vaizdas karts nuo karto sustoja,kad garsas pasivytu,del to stovi vienas,o kitas eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(judev @ 2013 02 28, 19:11)

Arba su internetu problemos, arba su televizoriumi, arba su abiem. Per Samsung televizorių su TEO šviesolaidiniu optimaliu internetu (100 Mbit/s) labai retai stringa standartinės raiškos turinio rodymas online, kiek dažniau pastabčioja tik HD turinys. Žiūrima online per viską: per IPTV widgetus (stabiliausiai rodo online), youtube appsą (irgi gerai), kiek blogiau tik tiesiogiai per internetinę naršyklę, bet tai suprantama, papildomai stabdo visokie flash plejerių "įskiepiai". Galų gale, jeigu ką nors nekomfortiška žiūrėti online, visada galima tai "parsipūsti". Tiesa, televizijos kanalų turinio iš anksto neparsisiųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patyres: 28 vasario 2013 - 18:51
Prireikė ir man patarimo dėl televizoriaus pirkimo. Reikia mamai, todėl svarbi kaina - ~1000 Lt. Reikalavimai tik tokie, kad gerai rodytų ir nesugestų po 2 metų smile.gif. žiūrima bus tik televijos transliacijos, todėl interneto, 3D ir kitokių pribumbasų nereikia, vienu žodžiu, reikia patikimo basic produkto
Žiūrėjimo atstumas kokie 2 metrai, bet ji turi gana kategorišką nuomonę televizoriaus dydžio - jau 80 cm jai atrodo per didelis doh.gif
Labai būsų dėkinga, jei kas rekomenduos tinkamą modelį, arba bent orientaciją kokiu gamintoju pasitikėti 4u.gif
Atsakyti
Na taip, o kai mamai maisto reikia nupirkti, tai galima ir apgraužtų kaulų nupirkti smile.gif
Atsakyti
Kadangi mama pati perkasi, todėl ir kaulai apgraužti lotuliukas.gif
Manęs tik prašo padėti nupirkti - nuvežti, išrinkti ir parvežti cool.gif
Atsakyti
Kaip šitas samsungas, gal yra kas geriau už panašią kainą? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, galit mane pasveikinti sekmingai pasinaudojus vartotojo teise grazinti nepatikusia preke per 7 darbo dienas!
Turiu pasakyti ACIU preke pardavusiai imonei, kuri atliko viska greitai ir teisingai.
Esu tik vienu dalyku nepatenkintas - samsung politika vartotojui brukant nevykusius ir probleminius gaminius. Mano manynu, gamintojas turetu informuoti vartotoja apie galimas gaminio problemas arba pasalinti nevyksi gamini is rinkos, susitaikant su patiriamais nuostoliais.
Na, bet tai jau gamintojo problemos, o mano problema dabar isigyti GERA TV. Nespjausiu ir i samsung, nes nemanau, kad sito gamintojo visi gaminiai yra blogi.
Atsakyti
Šaunu,kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 02, 11:28)
Šaunu,kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif

Taigi, turim zinot savo teises ir naudotis jomis. Beje, jei kas skaito angliskai, tai yra toks britu avforums, tai jame aptarinejamos samsung LED ekranu apsvietimo problemos, angliskai tai skamba taip: clouding, torching, graining, clouding/bleeding problem, backlight uniformity problem. Pasirodo tai daznas reiskinys. Reikia greitai reaguoti ir samsung bus privertas pakeisti defektuotus gaminius. Mano manymu, jei samsung isprestu sias problemas, ju gaminami TV butu be konkurencijos.
Atsakyti
QUOTE(bruonius @ 2013 03 02, 10:22)
Turiu pasakyti ACIU preke pardavusiai imonei, kuri atliko viska greitai ir teisingai.
Tai paviešinkite kas tai per įmonė.
Atsakyti