Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 09:49)
kazkada kazkas rase vaidoto gatvej, prie autobusu stovejimo aiksteles, bet tas senai buvo, manau senbuves geriau zinos  blush2.gif

Ten ir tebera. kaina padori ir kokybe gera. Beje,as uz menesio perku is vilniaus impregnuota mediena. 600 litu uz kubini metra. Plius atvezimas. Jei kam reikia galime susimesti,atvezimas pigiau kainuotu. As planuoju kad mediena man atkeliaus balandzio 7.
Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 09:39)
o mes vaziuosim uz poros val, laukiu nesulaukiu, viss nakti praktiskai nemiegojau smile.gif

Privalesite parodyti ka issirinkote. bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad čia tiek daug akvariumų mylėtojų. Labai gražūs akvariumai, veikia raminamai wub.gif
Atsakyti
Astukai,gera ideja del armaturos po akvariumu.,nes svoris gaunasi nevaikiskas.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2013 03 07, 10:16)
Kaip smagu, kad čia tiek daug akvariumų mylėtojų. Labai gražūs akvariumai, veikia raminamai  wub.gif

Aga,ir as nustebes. Galetu visa kluba surinkti smile.gif
Skaiciau pagakl feng shui akvariumas yra labai teigiamas namams. O papugos deja kelia disharmonija.. O taip noretusi zako papugos.. doh.gif
Atsakyti
Name nebedarysiu akvariumo nes įsivaiduoju kad nebus laiko jam. Žolę reiks pjaut, daržą dabot, malkas skaldyt, sniegą kast, triušius dar žadu augit, gal dar avilį bičių pasistatyt, plius dar kitais hobiais užsiimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 07 kovo 2013 - 09:27
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 07, 10:15)
Ten ir tebera. kaina padori ir kokybe gera.    Beje,as uz menesio perku is vilniaus impregnuota mediena. 600 litu uz kubini metra. Plius atvezimas. Jei kam reikia galime susimesti,atvezimas pigiau kainuotu. As planuoju kad mediena man atkeliaus balandzio 7.
Papildyta:
Privalesite parodyti ka issirinkote.  bigsmile.gif

jau db galiu ikelti nes niekas nebesikeicia http://www.namuproje...as-gediminas-85
tik langus kampinius keisim ir terasa kitoj pusej, siaip norejau indus plaudama matyti kiema, o ne kaimyno tvora, gal iseis pakoreguoti smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 07, 10:19)
Astukai,gera ideja del armaturos po akvariumu.,nes svoris gaunasi nevaikiskas.
Papildyta:
Aga,ir as nustebes. Galetu visa kluba surinkti smile.gif 
Skaiciau pagakl feng shui akvariumas yra labai teigiamas namams. O papugos deja kelia disharmonija.. O taip noretusi zako papugos.. doh.gif

mano vyras zinai ka sako apie papugas smile.gif kad man vienos taves jau uztenka lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes tobulinsim sita smile.gif
http://www.namuproje...jektas-aines-64
Naikinam viena kambari - idedam drabuzine ir ko gero pirtele.....

QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 08:32)
jau db galiu ikelti nes niekas nebesikeicia http://www.namuproje...as-gediminas-85
tik langus kampinius keisim ir terasa kitoj pusej, siaip norejau indus plaudama  matyti kiema, o ne kaimyno tvora, gal iseis pakoreguoti smile.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 10:36)

mano vyras zinai ka sako apie papugas smile.gif kad man vienos taves jau uztenka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

man matyt saviskes dar negana.. Dar namuose ir papugiukas begioja,o kai atsiras dar vienas,gal tada jau bus per akis savo faunos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2013 03 07, 09:30)
Na subendravom vakar su NPS architektu, nusiunciau vizijas (1a), ir pasiuliau is 3 projektu sprendimu sulipdyt viena. Pritare, Lauksim eskizu.ir isdestymo sklype  g.gif

gal pasirodysi kai turesi koki varijanta? Jus individualu projekta darote?
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2013 03 07, 10:27)
Name nebedarysiu akvariumo nes įsivaiduoju kad nebus laiko jam. Žolę reiks pjaut, daržą dabot, malkas skaldyt, sniegą kast, triušius dar žadu augit, gal dar avilį bičių pasistatyt, plius dar kitais hobiais užsiimt smile.gif

Gerai kad man malku skaldyti nereikes,ir zoles nedaug bus. O ir triusiu nebeauginsiu tai daugiau laiko hobiams bus..
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 10:36)
tik langus kampinius keisim ir terasa kitoj pusej, siaip norejau indus plaudama  matyti kiema, o ne kaimyno tvora, gal iseis pakoreguoti smile.gif  thumbup.gif

jeigu statyčiau iš naujo namą, garažo nebedaryčiau, tik pastogę.
Atsakyti
As savo versija galesiu parodyt, koki per savaitgali sulipdysiu. Garazo irgi nebus, pavesine/malkine.

Biesas - o kuo kurensi ? g.gif saule, SS, GŠ.

Papildyta:
Gerai kad man malku skaldyti nereikes,ir zoles nedaug bus. O ir triusiu nebeauginsiu tai daugiau laiko hobiams bus..
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 03 07, 10:00)

O aš dabar daryčiau dar didesnį garažą nei turiu smile.gif Trūksta man dar kokių 2m pločio. Dabar yra 4m.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 03 07, 11:00)

O as neisivaizduoju kur reiketu tiek rakandu susidet jei ne garazas. Tuomet reikia sandeliuku, ukiniu patalpu....
Atsakyti
[quote=aulina,2013 03 07, 11:00]jeigu statyčiau iš naujo namą, garažo nebedaryčiau, tik pastogę.
[/quote]

O as garaza vistiek daryciau. Tik namas butu kitoks. Modernesnio stiliaus. smile.gif Bet gerai ir tas.
Papildyta:
[quote=arkava,2013 03 07, 11:09]
As savo versija galesiu parodyt, koki per savaitgali sulipdysiu. Garazo irgi nebus, pavesine/malkine.

Biesas - o kuo kurensi ? g.gif saule, SS, GŠ.
Papildyta:
[/quote]
[/quote]

Geoterminis bus. na gerai,isleisiu dabar 15 000 daugiau negu dujiniam sildymui,bet poto sirdis juoksis saskaitas matydama smile.gif Planas pradziai yra Geo,o poto kai liks pinigu gal ir saulute bus pajungta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 07 kovo 2013 - 10:44