Sveiki, ooo kokių gražių akvariumų įkelta

man irgi patinka jie, kolkas tik į juos žiūrėti. Esu turėjusi mažiuką su dviem žuvelėm

labai naktim triukšmaudavo, kaip pradėdavo akmenukus dugnu ridenti, net iš miego pabusdavau, neįtikėtina, bet akivaizdu buvo.
santropez šaunu, kad taip greitai išsirinkote projektą, beje, esu mačiusi skelbimuose tarp parduotamų namų, arba identišką, arba labai panašų namą. Matote, vienas duris užvėrėte vakar, šiandien-kitos atsidarė
Svarbu, kad apie NPS niekas nesiskundė dėl terminų, o tik patvirtino, kad padaro viską laiku ir gerai, tai vienas iš pagrindinių įtakojančių veiksnių jūsų brangiam laikui ir emociniam stabilumui
Diskutuojant apie garažus, tai mes irgi pasirinkome garažą, jis bus name

Na, reikia mums jo ir viskas

kaip kas čia rašė "...ir skarbonkei" ir visokiems daiktams, daikteliams.....
Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 11:42)
zodziu pas mus yra kelio servitutas iki sklypo, bet jis yra registruotas pardavejo vardu, o jis sako kai parduosiu visus sklypus, tuos kelius padalinsiu ir leisiu iregistruoti, ar nebus taip kad negausim leidimo del to neiregistruoto kelio, jau nieko neusprantu
kaip ir minėjau jau, nueikite pas vyr. architektę, ten jums viską pagal faktą pažiūrės ir paaiškins. Galva mažiau skaudės ir klausimų neliks