Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

Informacija tiems, kas turi priduotus namus: nepriklausomai nuo namo amžiaus renovacija kompensuojama 30 proc.
video reportažas 17 minutė: http://www.lrt.lt/me...s_rytas_lietuva
Papildyta:
*Komilfo* nesnausk mirksiukas.gif
Papildyta:
Garažas turi tik vienintelį pliusą, kad įsėdus į mašiną - šilta. Daugiau pliusų nematau. Daiktams galima įrengti sandėliuką, jis būtų daug mažesnis, nei garažas.
Atsakyti
Skeptikas as geoterminio, investuot daug, po to dar uz kW nemazai moket sad.gif

Neee
Mintyse, siltas namas, SS gal ir malkytes

[quote=biesas66,2013 03 07, 09:44]
O as garaza vistiek daryciau. Tik namas butu kitoks. Modernesnio stiliaus. smile.gif Bet gerai ir tas.
Papildyta:

[/quote]

Geoterminis bus. na gerai,isleisiu dabar 15 000 daugiau negu dujiniam sildymui,bet poto sirdis juoksis saskaitas matydama smile.gif Planas pradziai yra Geo,o poto kai liks pinigu gal ir saulute bus pajungta.
[/quote]
Atsakyti
[quote=arkava,2013 03 07, 11:59]
Skeptikas as geoterminio, investuot daug, po to dar uz kW nemazai moket sad.gif

Neee
Mintyse, siltas namas, SS gal ir malkytes
Geoterminis bus. na gerai,isleisiu dabar 15 000 daugiau negu dujiniam sildymui,bet poto sirdis juoksis saskaitas matydama smile.gif Planas pradziai yra Geo,o poto kai liks pinigu gal ir saulute bus pajungta.
[/quote]
[/quote]

o galvoji pas mane saltas bus? Sienu varza R= 8,4 stogas 10 Malkos gerai tame kad jos pigios,bet as geriau pibnigus uzdirbsiu kitur negu kapodamas malkas (kas beje patinka) ir kurendamas peciu. Kadangi man reikejo pasirinkti tarp duju ir geo,nugalejo antras varijantas,nors ilgokai svarsciau.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2013 03 07, 11:54)
Informacija tiems, kas turi priduotus namus: nepriklausomai nuo namo amžiaus renovacija kompensuojama 30 proc.
Papildyta:
*Komilfo* nesnausk  mirksiukas.gif
Papildyta:
Garažas turi tik vienintelį pliusą, kad įsėdus į mašiną - šilta. Daugiau pliusų nematau. Daiktams galima įrengti sandėliuką, jis būtų daug mažesnis, nei garažas.

Ziema ypatingai smagu langus apsalusius grandyti smile.gif na bet nesvarbu,ki8ekvieno pioreikiai skirtingi. Man garazas netik skarbonkei pasistatyti,bet ir seip,daigtam,yrankiam susideti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 03 07, 10:54)
Papildyta:
*Komilfo* nesnausk  mirksiukas.gif

mūsų dar nepriduotas doh.gif ir nežinia kada bus padarytas iki pridavimo,o apie apšiltinimą iš vis doh.gif blush2.gif
bet ačiū,kad atsimeni 4u.gif
Atsakyti
Na, as kiek beskaiciuociau - nematau geo atsipirkimo, nes mokama daugokai, plius investicija pradine doh.gif . Patogumas - aisku.

Pas mane ir dujos yra, taciau... Vakar atvare 14m3 uosio, dziaugsmas KKK.
Beveik 2 sezonams - 1300. Plius savaite pasimankstint smile.gif

p.s. pavesinej langai neapsala (nes niekas nekrenta is dangaus) .

[quote

=biesas66,2013 03 07, 10:14]
[/quote]
o galvoji pas mane saltas bus? Sienu varza R= 8,4 stogas 10 Malkos gerai tame kad jos pigios,bet as geriau pibnigus uzdirbsiu kitur negu kapodamas malkas (kas beje patinka) ir kurendamas peciu. Kadangi man reikejo pasirinkti tarp duju ir geo,nugalejo antras varijantas,nors ilgokai svarsciau.
Papildyta:
Ziema ypatingai smagu langus apsalusius grandyti smile.gif na bet nesvarbu,ki8ekvieno pioreikiai skirtingi. Man garazas netik skarbonkei pasistatyti,bet ir seip,daigtam,yrankiam susideti ir t.t.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 07 kovo 2013 - 11:27
zodziu pas mus yra kelio servitutas iki sklypo, bet jis yra registruotas pardavejo vardu, o jis sako kai parduosiu visus sklypus, tuos kelius padalinsiu ir leisiu iregistruoti, ar nebus taip kad negausim leidimo del to neiregistruoto kelio, jau nieko neusprantu
Atsakyti
[quote=arkava,2013 03 07, 12:26]
Na, as kiek beskaiciuociau - nematau geo atsipirkimo, nes mokama daugokai, plius investicija pradine doh.gif . Patogumas - aisku.

Pas mane ir dujos yra, taciau... Vakar atvare 14m3 uosio, dziaugsmas KKK.
Beveik 2 sezonams - 1300. Plius savaite pasimankstint smile.gif

p.s. pavesinej langai neapsala (nes niekas nekrenta is dangaus) .
[quote

=biesas66,2013 03 07, 10:14]
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
[/quote]

Uz patogumus reikia moketi cool.gif
Atsakyti
Sveiki, ooo kokių gražių akvariumų įkelta bigsmile.gif man irgi patinka jie, kolkas tik į juos žiūrėti. Esu turėjusi mažiuką su dviem žuvelėm lotuliukas.gif labai naktim triukšmaudavo, kaip pradėdavo akmenukus dugnu ridenti, net iš miego pabusdavau, neįtikėtina, bet akivaizdu buvo.

santropez šaunu, kad taip greitai išsirinkote projektą, beje, esu mačiusi skelbimuose tarp parduotamų namų, arba identišką, arba labai panašų namą. Matote, vienas duris užvėrėte vakar, šiandien-kitos atsidarė drinks_cheers.gif
Svarbu, kad apie NPS niekas nesiskundė dėl terminų, o tik patvirtino, kad padaro viską laiku ir gerai, tai vienas iš pagrindinių įtakojančių veiksnių jūsų brangiam laikui ir emociniam stabilumui biggrin.gif

Diskutuojant apie garažus, tai mes irgi pasirinkome garažą, jis bus name smile.gif Na, reikia mums jo ir viskas lotuliukas.gif kaip kas čia rašė "...ir skarbonkei" ir visokiems daiktams, daikteliams..... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 03 07, 11:42)
zodziu pas mus yra kelio servitutas iki sklypo, bet jis yra registruotas pardavejo vardu, o jis sako kai parduosiu visus sklypus, tuos kelius padalinsiu ir leisiu iregistruoti, ar nebus taip kad negausim leidimo del to neiregistruoto kelio, jau nieko neusprantu

kaip ir minėjau jau, nueikite pas vyr. architektę, ten jums viską pagal faktą pažiūrės ir paaiškins. Galva mažiau skaudės ir klausimų neliks mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildyta:
kaip ir minėjau jau, nueikite pas vyr. architektę, ten jums viską pagal faktą pažiūrės ir paaiškins. Galva mažiau skaudės ir klausimų neliks mirksiukas.gif
[/quote]

taip ir padarysiu neuzilgo, gal nps projektuose ka nors zinos o jei ne eisiu i rajono savivaldybe tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 07 kovo 2013 - 12:17
[quote=santropez,2013 03 07, 12:10]
Papildyta:
[/quote]

taip ir padarysiu neuzilgo, gal nps projektuos eka nors zinos o jie eisiu i rajono savivaldybe tongue.gif
[/quote]

Aš skambindavau, eidavau, domėdavaus, skaitydavau, negalėdavau nurimti dėl kokių iškilusių problemų ir t.t. biggrin.gif Laukimas mane "žudydavo", todėl bandydavau viskam užbėgti už akių, netgi pati sau biggrin.gif

A, jūs rajonui priklausote, tai į rajono sav. nukulniuosite ir be jokių čia tongue.gif biggrin.gif
Mat aš pati, kai ėjau į miesto sav. tai pas Budryte, man ji tikrai padėjo geranoriškai ir viską kartu sudeliojome į vietas, kaip sakoma-taškus ant i
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 03 07, 11:00)
jeigu statyčiau iš naujo namą, garažo nebedaryčiau, tik pastogę.

Na.. tada mums reiktu dydelio sandeliuko kad viska susidet.. Zoliapjove kiek vietos vien uzima.. dviraciai, du dideli, trys maziukai (ateity bus du dideli), vaiku keturratis, dar kruva zaislu vaiku, paspiriamos masinytes, paspirtukai, leliu vezimeliai, ziema ten ir ciuozykla ir batutas (ne visas). Siaip visokie irankiai, kibirai ir pan. Ziema ir ciuosykla inesta. Roges vaiku, dar dviracio priekabele kol mazi vaikai. Nu ir dar begale smulkmenu.. tokie kaip dviraciu laikikliai nuo masinos stogo, ta pati saslykine ziemai ten ivaryta (aisku nebutina). Zodziu, reiktu didelio sandeliuko mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 07, 14:01)
Na.. tada mums reiktu dydelio sandeliuko kad viska susidet.. Zoliapjove kiek vietos vien uzima.. dviraciai, du dideli, trys maziukai (ateity bus du dideli), vaiku keturratis, dar kruva zaislu vaiku, paspiriamos masinytes, paspirtukai, leliu vezimeliai, ziema ten ir ciuozykla ir batutas (ne visas).  Siaip visokie irankiai, kibirai ir pan. Ziema ir ciuosykla inesta. Roges vaiku, dar dviracio priekabele kol mazi vaikai. Nu ir dar begale smulkmenu.. tokie kaip dviraciu laikikliai nuo masinos stogo, ta pati saslykine ziemai ten ivaryta (aisku nebutina). Zodziu, reiktu didelio sandeliuko mums smile.gif

mašinai vietos liks? biggrin.gif
Atsakyti