Kabejome neseniai apie vartus. Na,turiu du pasiulymus. Kreipiausi i Horman tai jie nusiunte i dextera ( kaip suprantu ju atstovas) tai vartai kuriu matmenys 595 ant 240 kainuoja 4600. O kiti kosmonautai paprase 5500 litu
Dar vienas pasiulymas buvo uz 4300 litu. Silales imone siule.

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 20, 19:40)
Kabejome neseniai apie vartus. Na,turiu du pasiulymus. Kreipiausi i Horman tai jie nusiunte i dextera ( kaip suprantu ju atstovas) tai vartai kuriu matmenys 595 ant 240 kainuoja 4600. O kiti kosmonautai paprase 5500 litu

čia apie garažo vartus?
mums darė "Durų centras" nežinau prasti ar,bet mums tinka

ant dokumentų matau kaip ir Sabonio perpardavinėtojai

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 20, 21:08)
čia apie garažo vartus?

Taip,apie garazo vartus.
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 20, 18:11)
Ja nieko nesuprantu, gal ir baterijos

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 20, 20:40)

MB ant dexteros baisiai supykes tai nepriversiu jo nueit ten kad paskaiciuotu

Cia vartai be automatikos?
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 20, 21:08)
O ten tai fainas vyrukas dirba (savininkas), patinka jie man

Laba vakara,
Dekui uz nauja tema.
O pas mane situacija tokia, kad iki geguzes pirmos turiu isikelti i nama arba prie konteinerio
Laimei jau sildymas paleistas. Katiline plytelem isklijuota. Antro auksto vonia irgi pradeta klijuot.
Tikejau pabaigt viska ir isikelt, ale dabar matau taip neiseis
Dekui uz nauja tema.
O pas mane situacija tokia, kad iki geguzes pirmos turiu isikelti i nama arba prie konteinerio

Laimei jau sildymas paleistas. Katiline plytelem isklijuota. Antro auksto vonia irgi pradeta klijuot.

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 02 20, 22:12)
Ja nieko nesuprantu, gal ir baterijos
Pries keleta metu dejom garaze vartus, pridirbo jie ten.. ne iki galo sumontavo, teisingiau puse detaliu nedamontavo ir net nepaliko, paskui kai buvo jau blogai tai atveze
nuvaziavom saskaitos issirasyt pradejo issiknisinet kad kitas menuo ir nebegalima
kitu nesamoniu jau nebepamenu.. Dar pernai roletus uzsakinejau is ju nes tu diena-naktis ne visur radau, tai irgi nesusikalbejau su tuo kuris matavo, sakiau kad prie pat lango butu, padare ant lango bet be sonu, nu visai ne tokius
bet cia gal pati kalta kad gerai neisaiskinau 
Duris viduj is ju sakemes, paskui roletus svetainej, super viskas 

Aciu uz info. Turesiu tai mintyje pries apsispresdamas. seip tai labai blogai jei taip grybauja...
Vartai su automatika.
O man prasideda niuansai su langu konstrukcijom. Ten tai irgi geras parazitas,vis bando apgauti.. Reikia kiekviena smulkmena tikrinti... Nezinau ar as su juo susitarsiu nes norisi i akis jam prispjauti uz tuos niuansus...
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 02 20, 21:12)
Duris viduj is ju sakemes, paskui roletus svetainej, super viskas 

nors aš kai skaitau jūs visi tokius kitokius langus dedates,o mes paprastus dviem stiklais ir ttt

mums irgi apie vidaus duris pripasakojo,atvažiavęs langus matuot,net pavaizdavo kaip staktos dengsis ir ttt

QUOTE(Ručike @ 2013 02 20, 21:53)
matytumei kokiomis sąlygomis mes dabar gyvename,jau priprato akys ir gyvenam,o ką daryt jei pinigais nelyja

gal turit patikrintų - na baisu ant be užsirauti

ir gal žinot maždaug kokios kainos šiai dienai

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 21, 07:39)
O man prasideda niuansai su langu konstrukcijom. Ten tai irgi geras parazitas,vis bando apgauti.. Reikia kiekviena smulkmena tikrinti... Nezinau ar as su juo susitarsiu nes norisi i akis jam prispjauti uz tuos niuansus...
Patariu bėgti nuo jo kuo toliau ir neprasidėti. Jei jau dabar taip,tai garantuoju bus problemų didelių. Jei dar nieko neužsakei,nesumokėjai, tai eik pas kitus. Vėliau nebebus kito kelio.
QUOTE(Ručike @ 2013 02 20, 22:53)
Laba vakara,
Dekui uz nauja tema.
Dekui uz nauja tema.

nieko kaip isikelsite darbai judes greiciau

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 21, 10:20)
:
mums irgi apie vidaus duris pripasakojo,atvažiavęs langus matuot,net pavaizdavo kaip staktos dengsis ir ttt
tik mums iki vidaus durų dar toli
matytumei kokiomis sąlygomis mes dabar gyvename,jau priprato akys ir gyvenam,o ką daryt jei pinigais nelyja
Gipsinių lubų montuotojų,glaistytojų
Kabinimo,glaistymo 

oi ir mes gyvename ,amzinose remontuose

QUOTE(airise @ 2013 02 21, 10:36)
Patariu bėgti nuo jo kuo toliau ir neprasidėti. Jei jau dabar taip,tai garantuoju bus problemų didelių. Jei dar nieko neužsakei,nesumokėjai, tai eik pas kitus. Vėliau nebebus kito kelio.
kodel cia taip piktai ?
mums dejo pora langu si firma ,evams visame name pakeite ...viskas laiku ir kokybiskai .Aisku tai

QUOTE(airise @ 2013 02 21, 10:36)
'
As jau apie tai ir galvoju,nes kazkaip gaunas kad ko paprasai,to negausi.. Matyt tai susije su tuom kad as noriu gaminiu is S9000 profilio. Slankiojancios sistemos 240 negali padaryti.. Pasiule langiuka virs jos padaryti ir pofig estetinis vaizdas. I pirti paprasiau duris su spyna tai isvis cirkai prasidejo.. Pasiule saltesni profili ir negana to,tai dar virs duru langiuka

Buvau jiem minejes kad noriu sandarinimo juostu aplink langus... Ziuriu pasiulyme nera. taio teko paciam klausti ar juostos ieina i montavima. sako ne. reikes papildomai moketi. Idomu kada jie ruoses pateikti man papildoma 2000 litu saskaita? Po montavimo? Buciau nemokejes.. Tada paklausiau o kas ieina i montavima. Sako putos ir ankeriai. Na,kaip ir viskas tvarkoj. Dabar ziuriu pasiulyme ipaisyta 500 litu papildomai uz ankerius

Paklausiau Dairinos patarimo ir uzklausiau Bodesos,paziuresiu ka jie pasiulys..
Kaip supratau sistema tokia. Pasiulom pigiai,suviliojam,poto darbo eigoje pridedame visokiu papildomu sumu ir uzsidirbame gerus pinigus.. Spyga jiem,ne ant to papuole..

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 21, 10:59)
Tai varijantas detis paciam,bet tada langai butu mersedeso klases.
Tikrai geriau pačiam. Mums įdėjo kreivai, tas kreivumas nepastebimas, aš nelabai supratau, kad kreivai, bet kas supranta, tas mato. Pats sau tikrai kreivai nesudėsi.
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 21, 10:20)

Va butent kad nelyja

QUOTE(Osera @ 2013 02 21, 10:41)
nieko kaip isikelsite darbai judes greiciau
o jei ne ,vistiek gyvensite savo svajoniu name

Tikiuosi taip ir bus