Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(aulina @ 2013 02 21, 10:29)
Tikrai geriau pačiam. Mums įdėjo kreivai, tas kreivumas nepastebimas, aš nelabai supratau, kad kreivai, bet kas supranta, tas mato. Pats sau tikrai kreivai nesudėsi.

Na kaip cia pasakius.... jei esate sudeje daug langu, tai gal ir nenukreivinsit, bet jei tai pirmas kartas- visko gali buti. Be to, jei deda ne firma- langams netaikoma garantija ar kazkas panasaus.... g.gif Reikia labai gerai pasidometi, nes betaupydamas gali veliau susimoketi dvigubai.
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 02 21, 16:38)
betaupydamas gali veliau susimoketi dvigubai.

taip, garantija negalioja. Mano atveju, iškvietus dėl varveklio ant rėmo, labai abejoju, kad naują langą įstatys.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2013 02 21, 15:41)
taip, garantija negalioja. Mano atveju, iškvietus dėl varveklio ant rėmo, labai abejoju, kad naują langą įstatys.

Na nezinau kaip del naujo remo, ale buna gi stebuklu bigsmile.gif Uzsakem dukrai lovyte, bet kai pagamino, paaiskejo, kad ne tos puses doh.gif Rezultate leido naudotis sita lova, kol pagamino nauja. Taigi dukra per 2 menesius jau antra lova naudojasi biggrin.gif Rimtos firmos saugo savo gera varda! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2013 02 20, 21:53)
Tikejau pabaigt viska ir isikelt, ale dabar matau taip neiseis sad.gif

Na dar pora geru menesiu turit. Jei sutelkus daugiau darbininku, gal ir galima butu suspeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika... @ 2013 02 21, 16:52)
Na nezinau kaip del naujo remo, ale buna gi stebuklu  bigsmile.gif  Uzsakem dukrai lovyte, bet kai pagamino, paaiskejo, kad ne tos puses  doh.gif  Rezultate leido naudotis sita lova, kol pagamino nauja. Taigi dukra per 2 menesius jau antra lova naudojasi  biggrin.gif Rimtos firmos saugo savo gera varda!  thumbup.gif
Papildyta:

Na dar pora geru menesiu turit. Jei sutelkus daugiau darbininku, gal ir galima butu suspeti  g.gif

Viskas remiasi i pinigus ....
Atsakyti
kazkokia naujiena facebooke uzmaciau tai pasidalinu: http://www_gudru_lt/...r...rt&Itemid=1
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2013 02 21, 17:44)
Viskas remiasi i pinigus ....

Tada jau blogiau... Mus irgi terminai spaude, bet pavelavom issikraustyti tik 1 diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 21, 10:59)
'
As jau apie tai ir galvoju,nes kazkaip gaunas kad ko paprasai,to negausi.. Matyt tai susije su tuom kad as noriu gaminiu is S9000 profilio. Slankiojancios sistemos 240 negali padaryti.. Pasiule langiuka virs jos padaryti ir pofig estetinis vaizdas. I pirti paprasiau duris su spyna tai isvis cirkai prasidejo.. Pasiule saltesni profili ir negana to,tai dar virs duru langiuka  doh.gif ,plius prasiau lugaus,tamsiai pilko pavirsiaus. is pradziu atsiunte,sako va jum pasiulymas,poto kai toliau derinti reikalus pradejom sako sorry,to naujojo profilio su lygium pavirsiu neturime tik medzio imitacija,nors is pradziu minejo kad su lygiu pavirsiumi langu pasiulymas( lygus pavirsius brangesnis) . Toliau.. Pasiulyma pateike uz langus ir montavima. pasiulymas atrodo graziai. Didele nuolaida..
Buvau jiem minejes kad noriu sandarinimo juostu aplink langus... Ziuriu pasiulyme nera. taio teko paciam klausti ar juostos ieina i montavima. sako ne. reikes papildomai moketi. Idomu kada jie ruoses pateikti man papildoma 2000 litu saskaita? Po montavimo? Buciau nemokejes..  Tada paklausiau o kas ieina i montavima. Sako putos ir ankeriai. Na,kaip ir viskas tvarkoj. Dabar ziuriu pasiulyme ipaisyta 500 litu papildomai uz ankerius  lotuliukas.gif  Klausiu kas cia per sudas? Tyli,neatsako..    Zmona dar libnkus is ju pirkti langus nes tikrai manau pigiai siulo,bet as tai noriu atsisakyti.
Paklausiau Dairinos patarimo ir uzklausiau Bodesos,paziuresiu ka jie pasiulys..   
Kaip supratau sistema tokia. Pasiulom pigiai,suviliojam,poto  darbo eigoje pridedame visokiu papildomu sumu ir uzsidirbame gerus pinigus.. Spyga jiem,ne ant to papuole..  biggrin.gif    Yra dar atsarginis varijantas ir be ju.. Tik problema tame kad jie nori  brangiai uz langu istatyma. Tai varijantas detis paciam,bet tada langai butu mersedeso klases.

Labas

Nenoriu reklamuoti, bet uzeik i Fauga, ten toks Robertas dirba, labai protingas zmogus, gal kuom pades smile.gif
O tas S9000 profilis niekuo negeresnis uz Inoutic Eforte 84...
Bodesa gamina tik stiklo paketus, o langus vezasi is lenku, be to ju siulomas Veka Alphaline atseit apsiltintas polistiroliu, bet polistirolis tik per viduri, nes kitaip jiems neisheina suvirinti lango, taip kad atsargiai del tu uzpildu...o dar ir stiklo paketas i ji tik 48mm dedasi.
Zodziu aplekem visus Siaulius ir geriausia ka radom tai Fauga, 32m2 - 14000lt su montavimu, juostelem ir viskuom. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neringiuxxxx @ 2013 02 24, 01:37)
Labas

Nenoriu reklamuoti, bet uzeik i Fauga, ten toks Robertas dirba, labai protingas zmogus, gal kuom pades smile.gif
Bodesa gamina tik stiklo paketus, o langus vezasi is lenku, be to ju siulomas Veka Alphaline atseit apsiltintas polistiroliu, bet polistirolis tik per viduri, nes kitaip jiems neisheina suvirinti lango, taip kad atsargiai del tu uzpildu...o dar ir stiklo paketas i ji tik 48mm dedasi.
Zodziu aplekem visus Siaulius ir geriausia ka radom tai Fauga, 32m2 - 14000lt su montavimu, juostelem ir viskuom.  drinks_cheers.gif

Aciu uz info. Domejausi ir faugoje,ju kaina didesne. I langus daug nesigilinau ziurejau tik i UW verte nes kita teisybe slypi anapus.
I veka profilio uzpilda tai as nekreipiu demesio nes matosi kad jis tiesiog ikistas,o ne uzpildyta ertme,tad realiai jis ten mazas pagalbininkas.
kas liecia Ju paketo stori. As nematau bedos jei ju paketas atitinka UG 0,6 ( ka ir kitu paketu firmos siulo) Tik viena imone siule su UG 0,5 paketus,todel ju langu UW 0,7,o vekos ir kitu UW 0,8. Dar bandau issiaiskinti kokia jie stumdoma sistema siulo. Jei vekaslide 82 tai puiku. Man ji patinka del zemo slenkscio,ko nepasakysi apie gealan profili.. Kaip ten bebutu kita savaite reikia padaryti uzsakyma. Man veka labiau traukia nes jie turi lygu profili,o LK tik su medzio imitacija,plius vitrinos negali 240 padaryti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 24, 10:23)
Aciu uz info. Domejausi ir faugoje,ju kaina didesne. I langus daug nesigilinau ziurejau tik i UW verte nes kita teisybe slypi anapus.
I veka profilio uzpilda tai as nekreipiu demesio nes matosi kad jis tiesiog ikistas,o ne uzpildyta ertme,tad realiai jis ten mazas pagalbininkas.
kas liecia Ju paketo stori. As nematau bedos jei ju paketas atitinka UG 0,6 ( ka ir kitu paketu firmos siulo) Tik viena imone siule su UG 0,5 paketus,todel ju langu UW 0,7,o vekos  ir kitu UW 0,8. Dar bandau issiaiskinti  kokia jie stumdoma sistema siulo. Jei vekaslide 82 tai puiku. Man ji patinka del zemo slenkscio,ko nepasakysi apie gealan profili..  Kaip ten bebutu kita savaite reikia padaryti uzsakyma.  Man veka  labiau traukia nes jie turi lygu profili,o LK tik su medzio imitacija,plius vitrinos negali  240 padaryti.. doh.gif

Dejom Ug = 0.5, 50mm, vietoj stumdomos atidaryma i abi puses, ir dvi vitrinos 2400*2100
Atsakyti
QUOTE(neringiuxxxx @ 2013 02 24, 12:12)
Dejom Ug = 0.5, 50mm, vietoj stumdomos atidaryma i abi puses, ir dvi vitrinos 2400*2100

mano komercinis pasiulymas netoks patrauklus kip jusu. jusu 440 litu uz kvadrata,mano 470. Bet kaip suprantu pas jus stumdomos sistemos nera. Tik paprastos durys kurias galima atidaryti i kaire ir i desine ir atidarius gaunasi didele atvira erdve? Kokia tokios vitrinos kaina?
Atsakyti
QUOTE(neringiuxxxx @ 2013 02 24, 00:37)
Labas

Zodziu aplekem visus Siaulius ir geriausia ka radom tai Fauga, 32m2 - 14000lt su montavimu, juostelem ir viskuom.  drinks_cheers.gif

Nu jo faugos geri, po pusantru metu vejai svilpia, tai ventiliacija gera pliusas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dairina: 24 vasario 2013 - 12:59
QUOTE(dairina @ 2013 02 24, 13:58)
Nu jo faugos geri, po pusantru metu vejai svilpia, tai ventiliacija gera pliusas  lotuliukas.gif

Faugos ir gealan profiliai praktiskai indentiski,tik gealan profilyje nera pora smulkiu pertvaru. O veka uzknisa kad toki plona stiklo paketa siulo.. unsure.gif
Atsakyti