QUOTE(biesas66 @ 2013 03 07, 23:28)
Nekreipk demesio i tuos kurie durnina jog moki uz statybu leidima..Tiesiog kiti architektai iskart iraso i projekto kaina,o jusiskiai isdalino atskirai.
Beto,nemenka kieki parasu ir antspaudu reikia surinkt.Tai yra nemazai vietu perbegti..
Beje,grazus bus jusu namukas,kazkada as panasu ziurinejau,bet nusprendziau kad gyvenamas kambarys per mazas. Man reikia 50m2 kad butu.

Beje,grazus bus jusu namukas,kazkada as panasu ziurinejau,bet nusprendziau kad gyvenamas kambarys per mazas. Man reikia 50m2 kad butu.

toks vaizdas kad vieni apie sena tvarka kai reikėjo parašus rinkti. kiti apie nauja gal jau metai galiojenčia pagal kuria net joks arhitektas niekur jokio parašo negaus ir jokios pažintis nepadės, dabar projėktas talpinamas į https://www.planuoju...tatyba_isorine/ ir nesvarbu kas ikels projekta arhitektas ar statitojas. ir ta projekta mato visos institucijos kurios per tam tikra laika turi pritart arba atmest nurodant dėl ko. ir visa procėsa mato aukštesnės institucijos-ministėrijos ir t.t.
dabar net korekturos taip paprastai nepadarisi kaip anksčiau, arhitektas pataisė nunešė savivaldibėn vir. arhitektei paraša užmetė ir vualia. dabar turi atšaukt st. leidima darit korekturas ir kelt į infostatyba kad visos institucijos patvirtintu.
vienu žodžiu pakalbėjau su arhitektu dėl pakeitimų, arhitektas su savivaldibe, ir nusprendžiau kad man jų kaip ir nereikia