Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(dairina @ 2013 03 13, 14:51)
Kad nelabai supratau tai 100 lt/kv cia jau su struktura visa?  blush2.gif

Cia zmones patys pasiskaiciavo tik uz siltinima ir armavima(medziagos,darbas).O po to Jus tinkuosit ar klinkerio plytas desit ar dar kt.tai bus papildomai medziagos +darbas.
Atsakyti
ar yra tokiu, kurie statesi is keramzito nama?temoje blokeliai uzvire diskusija, kad jie blogiausi, nu kazkaip ir taip mastau ir taip nu gal bus gerai fibo 20 vieno auksto namas, ar visi cia tik stato is arko arba keraminiu?
Atsakyti
Mano pazistamas pasistates, pries 2 m. gal. Radvil. Patenkintas

tiesa, jo 1a ir mansarda

QUOTE(santropez @ 2013 03 15, 13:27)
ar yra tokiu, kurie statesi is keramzito nama?temoje blokeliai uzvire diskusija, kad jie blogiausi, nu kazkaip ir taip mastau ir taip nu gal bus gerai fibo 20 vieno auksto namas, ar visi cia tik stato is arko arba keraminiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 15 kovo 2013 - 14:40
QUOTE(arkava @ 2013 03 15, 15:32)
Mano pazistamas pasistates, pries 2 m. gal. Radvil. Patenkintas

mes irgi turim pora draugu, tai negirdejom blogu atsiliepimu smile.gif cia kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
kas liečia Fibo, tikrai jie nėra blogiausi ( šituo klausimu galima ilgai diskutuoti ).
O kodėl Jūs nesvarstote liktinių klojinių varijanto (bus tvirta ir šilta)? Visos staybinės sistemos (blokeliai) yra geros, tik reikia laikytis statybiniu normu, konstruktyvo. Kokybiškai pastatytame name iš silikato, keramikos, ar akytbetonio ir t.t.... Jūs nepajusite jokių neigiamų savybių... smile.gif
Aš drįstu teigti, kad silikatas viena iš geriausių medžiagų statyti individualų namą...
Atsakyti
QUOTE(sausas @ 2013 03 15, 16:15)
Sveiki,
kas liečia Fibo, tikrai jie nėra blogiausi ( šituo klausimu galima ilgai diskutuoti ).
O kodėl Jūs nesvarstote liktinių klojinių varijanto (bus tvirta ir šilta)? Visos staybinės sistemos (blokeliai) yra geros, tik reikia laikytis statybiniu normu, konstruktyvo. Kokybiškai pastatytame name iš silikato, keramikos, ar akytbetonio ir t.t.... Jūs nepajusite jokių neigiamų savybių... smile.gif
Aš drįstu teigti, kad silikatas viena iš geriausių medžiagų statyti individualų namą...

na mes buvom pirma prie arko, bet paskui beskaitinejant emem dvejoti, dar plius ta nelaime su arko blokais, architekte ir nelabai apie tuos arko atsiliepe gerai, tai apsiklausinejom visu ir likom prie fibo, bet sakau kuo daugiau skaitai, tuo daugiau nieko nebesupranti is ko statyti, mane tai fibo labiausiai gasdina del savo gniuzdymo, nors kita vertus vieno auksto namas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 15 kovo 2013 - 15:44
Na kas liečia ARKO, tai kolkas jokių neigiamų savybių negaliu paminėti... O per sezona tikrai ne vienas šimtas kubų praeina smile.gif
Na bet už gamintoją negaliu aš garantuoti smile.gif
Va akytbetonio blokelių, tai daug atvažiuoja jau suskilusiu ar nuskilinejusiu...
Mažiau sau varginkite galvą ir rinkitės Fibo, nieko nenutiks dėl gniuždymo. Išsiliekite G/B žiedą ir viskas bus gerai smile.gif ...
Atsakyti
Sveiki, skaitinėju jūsų temutę, bet esu iš Kauno. Užmačiau įdomią diskusiją apie projektus ir statybų leidimus smile.gif Mūsų situacija tokia architektas daro individualų projektą (tiksliau 3 kartotinių miksas smile.gif) - už jį mokam 6000 lt, į kainą įeina visų sąlygų išėmimas (įskaitant ir detalaus plano ištraukimą iš archyvo), projekto parengimas (architektūrinė ir konstrukcinė dalys, namo pririšimas sklype, komunikacijų įvadai, vietinės kanalizacijos ir vandentiekio projektas) ir statybų leidimo išėmimas. Mes nurodėm tik norus, pateikėm topo nuotrauką (400 lt), įgaliojimą tvarkyti reikalus susijusius su statybų leidimu (50 Lt), registro pažymas ir sklypo planus, dar turėsim pateikti geologinį tyrimą ir susimokėti valstybės rinkliavą už statybų leidimą (250 lt). Statybų leidimo atidavimo terminas - liepos 20 d. Nežinau ar čia daug, ar ne...Kaina mums pasirodė priimtina, nes gaila laiko susirinkti visiems popieriams, kurie reikalingi projektavimo pradžiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zabukas: 15 kovo 2013 - 16:30
QUOTE(zabukas @ 2013 03 15, 17:22)
Sveiki, skaitinėju jūsų temutę, bet esu iš Kauno. Užmačiau įdomią diskusiją apie projektus ir statybų leidimus smile.gif Mūsų situacija tokia architektas daro individualų projektą (tiksliau 3 kartotinių miksas smile.gif) - už jį mokam 6000 lt, į kainą įeina visų sąlygų išėmimas (įskaitant ir detalaus plano ištraukimą iš archyvo), projekto parengimas (architektūrinė ir konstrukcinė dalys, namo pririšimas sklype, komunikacijų įvadai, vietinės kanalizacijos ir vandentiekio projektas) ir statybų leidimo išėmimas. Mes nurodėm tik norus, pateikėm topo nuotrauką (400 lt), įgaliojimą tvarkyti reikalus susijusius su statybų leidimu (50 Lt), registro pažymas ir sklypo planus, dar turėsim pateikti geologinį tyrimą ir susimokėti valstybės rinkliavą už statybų leidimą (250 lt). Statybų leidimo atidavimo terminas - liepos 20 d. Nežinau ar čia daug, ar ne...Kaina mums pasirodė priimtina, nes gaila laiko susirinkti visiems popieriams, kurie reikalingi projektavimo pradžiai...

na ziurint kaip sutarete, bet siaip individualaus projekto darymas uztrunka apie tris men,kartais ir daugiau, jei ten daug ka reikia perdaryti, musu atveju tai mes keitem pora langu, zidini i kita vieta ir truputeli praplatino, bet mes ememe kartotini viena, tai per 15dienu visa tai padarys, ir 20d uztruks savivaldybeje leidimo gavimas, kadangi mes dvi architektes buvom susirade, ir sutarciu nepasirasem del terminu, tai s... ir isejo, niekur neksubejo, reikejo judinti, skambineti kiekv miela diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 15 kovo 2013 - 16:57
QUOTE(santropez @ 2013 03 15, 16:54)
na ziurint kaip sutarete, bet siaip  individualaus projekto darymas uztrunka apie tris men,kartais ir daugiau, jei ten daug ka reikia perdaryti, musu atveju tai mes keitem pora langu, zidini i kita vieta ir truputeli praplatino, bet mes ememe kartotini viena, tai per 15dienu visa tai padarys, ir 20d uztruks savivaldybeje leidimo gavimas, kadangi mes dvi architektes buvom susirade, ir sutarciu nepasirasem del terminu, tai s... ir isejo, niekur neksubejo, reikejo judinti, skambineti kiekv miela diena smile.gif

na mes turime sutartį, kurioje nurodyta, jog pagamintą projektą atiduoda 05.20, o statybos leidimą - iki 07.20, nes derinimas iki 2 mėn. gali užtrukti. Kol kas architektu patenkinti, bendraujam gana dažnai, el. paštu ir telefonu, susitinkam biure ir t.t., tikrai klauso mūsų norų, siūlo kaip ką daryti. Tik man nepatinka, kad jis nepasako tiesiai šviesiai į kai kuriuos mūsų nusipezėjimus, kad tai nesąmonė smile.gif bando užuolankom sakydamas, kad viskas įmanoma smile.gif Na, bent kol kas nenusivylėm juo, tik kaina gal ir didoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 14, 21:20)
mane tas pats domina smile.gif girdejau jei techninis prižiuretojas tikrai tikrinti vaz tai apie 2000, jei tik parasai apie 500, del darbo vadovo ir pildymo esu macius net skebima kad pildo, 500 buvo. Patys kai jau turesim leidima rankose reikes pradeti ieskoti smile.gif 4u.gif

Musiskis ir knyga pilde ir priziurejo tai kainos buvo 500 pamatas, 500 sienos, 500 perdanga, 500 stogas.
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 15, 14:27)

Kai mes statem, na pats sttybu ir nekilnojamo turto pikas buvo, tai tiwk statybininkai, tiek architektas, tiek medz pardavejai sake jok fibo geriausi... pamenu dar kazkokiam zurnale palyginima visu esanciu prekyboje blokeliu ivairiu savybiu, fibo tikrai buvo vienas is geresniu variantu. Aisku per tuos keleta metu kazkas gal ir keitesi. Dauguma, kurie pradejo statytis tuo metu kaip mes statesi is fibo.
Atsakyti