Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(akvilyte @ 2013 03 28, 08:34)
jei tvoros (tinklas) aukstis 1,5m tai kokio min olgio reik stulpiuku??? juos betonuosim... suprantu kad kuo ilgesnis tuo geriau, bet kai tu stulpiuku 100 reikia tai kainu skirtumas neblogas gaunas  doh.gif

kokį tinklą ir ttt renkates g.gif
mes galvojam apie segmentus,nes sklypas neaptvertas,o gražiai tvorai kol kas galimybių nėra doh.gif
o tvoros irgi nemažai gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 28, 09:04)
kokį tinklą ir ttt renkates  g.gif
mes galvojam apie segmentus,nes sklypas neaptvertas,o gražiai tvorai kol kas galimybių nėra  doh.gif
o tvoros irgi nemažai gaunasi  doh.gif

segmentai ne musu kisenei schmoll.gif
o ir grozi suprantam visi skirtingai smile.gif ir nuo aplinkos priklauso... na niekaip pas mus neisivaziduoju vienkiemio kokia galinga tvora aptverto g.gif tvoros reikia tokios kad ji tiresiog isnyktu... tai paprastas tinklas mus tinka pilnai...
ejau per visus tinklus ir spaudziau akute... tą, kuri nesulinko taip lengvai ir emem... aisku kaina rulono atitinkama... 418lt, bet labai gerai nuder4jom... jau rasiau kazkada biggrin.gif pirkom ermitaze... pas mus tos tvoros 250m doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 28 kovo 2013 - 09:15
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 28, 10:04)
kokį tinklą ir ttt renkates  g.gif
mes galvojam apie segmentus,nes sklypas neaptvertas,o gražiai tvorai kol kas galimybių nėra  doh.gif
o tvoros irgi nemažai gaunasi  doh.gif

kaip laikinai tvorai,segmentai neperbrangu? Nors..nieko nera amziniau uz laikina,sakoma.. biggrin.gif
Atsakyti
Tai sitas I-BEAM per savaite pagaminom namu salygom smile.gif
Kieme
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O tai ka tada siulot? Kiek deti vatos ant sienu? Ir ar deti ant senu priesvejine? Ir kiek ant stogo? Beja Biesai sakei kad pagal brezinius geriau antras variantas su difuzine mums, bet ten priesvejines nera g.gif Tai deti ir difuzine ir priesvejine? Nebus sviestas sviestuotas?

Ir siaip seniau esu kazkur skaiciusi, kad siltinimo medziagos efektyvios tik iki tam tikros ribos (plocio) o paskui gali deti nors ir metra vistiek silciau negyvensi g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 28, 09:13)
segmentai ne musu kisenei  schmoll.gif
o ir grozi suprantam visi skirtingai smile.gif  ir nuo aplinkos priklauso... na niekaip pas mus neisivaziduoju vienkiemio kokia galinga tvora aptverto  g.gif  tvoros reikia tokios kad ji tiresiog isnyktu... tai paprastas tinklas mus tinka pilnai...
ejau per visus tinklus ir spaudziau akute... tą, kuri nesulinko taip lengvai ir emem... aisku kaina rulono atitinkama... 418lt, bet labai gerai nuder4jom... jau rasiau kazkada  biggrin.gif  pirkom ermitaze...  pas mus tos tvoros 250m  doh.gif

na mes segmentus galvojam priekį namo 30m ir namo šone 30m,o toliau 80m būtų tinklas.
dabar vis važinėdama atkreipiu dėmesį,kad nemažai ir priekį tvoros daro iš segmentų ir man pradeda patikti blush2.gif

QUOTE(biesas66 @ 2013 03 28, 09:18)
kaip laikinai tvorai,segmentai neperbrangu? Nors..nieko nera amziniau uz laikina,sakoma.. biggrin.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 03 28, 10:19)
Tai sitas I-BEAM per savaite pagaminom namu salygom smile.gif
Kieme

Gerai kai turite laiko. As masciau taippat gamintis,bet..
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 03 28, 10:21)
Labas rytas  4u.gif

O tai ka tada siulot? Kiek deti vatos ant sienu? Ir ar deti ant senu priesvejine? Ir kiek ant stogo? Beja Biesai sakei kad pagal brezinius geriau antras variantas su difuzine mums, bet ten priesvejines nera  g.gif  Tai deti ir difuzine ir priesvejine? Nebus sviestas sviestuotas?

Ir siaip seniau esu kazkur skaiciusi, kad siltinimo medziagos efektyvios tik iki tam tikros ribos (plocio) o paskui gali deti nors ir metra vistiek silciau negyvensi  g.gif

Pirsti as savo nuomones nenoriu. geriausia mano manymu kai zmones patys pasirenka kas jiem reikalinga. As permazai zinau jusu poreikius,jusu galimybes kad siulyti. As asmeniskai storinciau viska bent 10 cm tada gal butu aukso viduriukas. Del siltinimo storiu efektyvumo tai.. Yra daug skirtingu nuomoniu,bet.. mano manymu PHP programa neblogai parodo gad norint tureti silta nama,visgi reikia siltinimo sluoksnius storinti. taippat ir parodo termovizoriaus nuotraukos. Sienos su R=6 bus geltonos fotkeje,o sienos su R10 bus melynos. Vadinasi su storesniu siltinimo sluoksniu jus turesite maziau silumos nuostoliu.
Jei sumastyciau deti vata i stoga,tai deciau ir priesvejine ir difuzine. Ant kiek tai sviestas sviestuotas jum spresti. Zinau tik viena dalyka. jei nedesite priesvejines vatos ir difuzine bus nepakankamai sandariai sudeta,jusu vatoje svilps vejei,isnesiodami siluma. O jei nedesite difuzines,taaaiiiiii sakes jusu vatai bus. Kondensatas vasara,ziema sniegas ja sugadins. Bet geriausia su tokiais klausimais kreiptis i vatos pardavejus,gal jie protingesniu paaiskinimu ras,kodel tai,o ne kitaip. (turiu mintyje brezinius)

Antrame breziniu varijante virs gegniu kalamos lentos(arba plokste),ir irengiama hidroizoliacija,tad priesvejines tikrai nereikia. Cia jau butu pereboras su priesvejine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 28 kovo 2013 - 09:47
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 28, 09:21)
na mes segmentus galvojam priekį namo 30m ir namo šone 30m,o toliau 80m būtų tinklas.
dabar vis važinėdama atkreipiu dėmesį,kad nemažai ir priekį tvoros daro iš segmentų ir man pradeda patikti  blush2.gif
drinks_cheers.gif  blush2.gif

nezinau.. man tai tokie sudurinejimai nepatinka... tipo pritrukom vienos, dadejom kitos... na kiekvienam savo biggrin.gif jei jau daugiau kaip puse sklypo bus tinklas tai koks tikslas det segmenta???
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 28, 10:21)
dabar vis važinėdama atkreipiu dėmesį,kad nemažai ir priekį tvoros daro iš segmentų ir man pradeda patikti  blush2.gif
drinks_cheers.gif  blush2.gif

man taippat patinka segmentai,bet zmonai ne doh.gif ,niekaip neikalbu. jai geriausia butu jei siena butu 2,5 metro ir aklina.. ir dar kulkosvaidziai ant kiekvieno tvoros kampo,kad niekas nesiartintu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 28, 09:39)
nezinau.. man tai tokie sudurinejimai nepatinka...  tipo pritrukom vienos, dadejom kitos... na kiekvienam savo  biggrin.gif jei jau daugiau kaip puse sklypo bus tinklas tai koks tikslas det segmenta???

na pas mus tos tinklinės kaip ir nebesimatytų,nes ji gautųsi ūkinėj dalį ax.gif

QUOTE(biesas66 @ 2013 03 28, 09:49)
man taippat patinka segmentai,bet zmonai ne  doh.gif ,niekaip neikalbu. jai geriausia butu jei siena butu 2,5 metro ir aklina.. ir dar kulkosvaidziai ant kiekvieno tvoros kampo,kad niekas nesiartintu.. lotuliukas.gif

man pradžioj jie nepatiko,durninau Mb,bet kaip geriau neįmanoma,tai visai gražu pasidarė biggrin.gif
oi ne aš taip aklinai nenoriu,jei nepatinku tegul kaimynai nuo manęs slepiasi ax.gif
Atsakyti
Pas mus tai is vis tvoru milijonas biggrin.gif prieky stulpeliai ir metaline tvora. Toliau pusantro sono su ta tokia tvora ireminta tinkline. Tiesa, tame tarpe dar eina kaimyno garazo siena, baltu senu plytu doh.gif Uz garazo pernai atitverem puse sono su tinkline (nesimato ten). Dabar likes dar vienas sonas. Kuris pagal dokumentus, kaimyno tvora. Tai ten tinkline tokia zema sena dabar yra, zodziu baisi ir skardu prikaisiota bei vijokliais apauginta doh.gif kaimynas jau N.. metu zada ja keist, nori i segmentine. Bet itariu taip niekada ir nepakeis (pensininkas). Taigis, belieka keist patiems.. O va i kokia, tai jau galva nenesa.. siaip tai nenoreciau nei segmentines nei tinklo, kur kiaurai viskas matosi, nes neturiu noro i kaimyno siukslyna ziuret biggrin.gif Aisku, teks vistiek kazka uzsodint, kad maziau matytusi.. Uzdaros daryt irgi negalim, nes pietine puse, visa diena kaimynui saule is tos puses. Visai graziai man ziuretusi tos betonines (jei kaimynas sutiktu), ale ir taip primaisyta visokiu tvoru.. nors belenkokia kokia desim vistiek skirsis nuo visu kitu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 28 kovo 2013 - 09:59
sveiki... smile.gif tikrai sauni tema ir labai artima darbui kuri as tiesiogiai dirbu. Esu interjero dizainere. Interjero irengimas yra sudetingas meniniu, techniniu, staybiniu sprendimu delione, todel patirtis leidzia igyvendinti tokias idejas apie kurias statybininkai ar jus patys sakote ...kad taip neisieis ir taip negalima smile.gif
daugelis mastome kaip ir kur galime sutaupyti. Dizaineris daznai pasiulo sprendimus, kurie atrodo brangiai, o pinigine nepalengveja bigsmile.gif
ir dar labai svarbu, kad laimi tie, kurie su dizaineriu susitinka kol neisvedzioti vamzdynai ir elektra, o ne tada, kai nebesutaria seima tarpusavyje g.gif

Atsakyti