Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(lettaa* @ 2013 03 28, 17:11)
Sveiki,

gal kas zinot gerų,patikimų apdailininkų ? sudėtingas reikalas dabar rast...

As irgi jau ieskau. Kazkaip net albume nelabai yra pas mus kontaktuose.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 28, 15:35)

drinks_cheers.gif tik jos nepatinka doh.gif

QUOTE(JEma @ 2013 03 28, 15:52)
Man tos zaliuzines fainos, bet va nepatinka kad as vistiek kaimynus matysiu, nors jie manes ne.  biggrin.gif

doh.gif ale kokia antipatija kaimynams biggrin.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2013 03 28, 16:51)
Grazu ir man tokios  thumbup.gif  Pas mus prieky tokia tik ne su mediena o metalu.  Ale sone nenoriu tokios, nes brangu, o dokumentaliai priklausys ji kaimynui. Abejoju ar eisim tiek mes tiek kaimynas persiformint dokus del tvoros  doh.gif  O kitas dalykas, platus stulpeliai, ten vietos ne prudai, dar senos tujos, zodziu reik siauro varianto.
Bet kad grazu tai faktas, tokio tipo tvoros man graziausios  thumbup.gif

na taip pas mus kaimynų nėra kitam šone,o nuosavo pusės jie tinkline atsitvėrę,o priekį panaši kaip įdėjau,tai man gražu ax.gif
na kada nors gal išlošim ir tokiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 28, 17:57)
Man purskiama ekovata yra naujiena,nesu net ciupinejes,tiesiog girdejau Kaunieciu temoje kad termovizorius ja parode puikiai. Giedruole lygtai siltino palepe.

Mes purksim su ja jauciu salione kur esam dabar isgriove, kur vitrininiai langai.. zodziu su ta kazkokia purksim balandzio pabaigoj. Nezinau eko ne eko vata, bet purskiama biggrin.gif Nes pas mus s... padarytas, islupom viska lauk (kai nuo balkono subego). Tai ten laukas praktiskai. Virsum to priestatuko balkonas. Tai lubos buvo: 10 cm vata, perdengimas betoninis ir virsum plyteles balkone doh.gif doh.gif Tai islupom virsuj plyteles balkone, dejom polistirola kiek leido iki balkono duru aukstis, N.. sluoksniu hidroizoliacijos kad nebesubegtu biggrin.gif ir plyteles. O is vidaus dabar ta vata purskiama bus, nes lubu zemint niekaip nebegalim, pazemintos ir taip ten. Zodziu, gerai zmones gyveno ir lauka silde doh.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 28, 19:43)
na taip pas mus kaimynų nėra kitam šone,o nuosavo pusės jie tinkline atsitvėrę,o priekį panaši kaip įdėjau,tai man gražu  ax.gif
na kada nors gal išlošim ir tokiai  cool.gif

Gerai kai kaimynu nera daug, pvz musu sklypas ribojasi net su 4 kaimynais bigsmile.gif tik paradine puse su niekuom biggrin.gif
Ale po truputi ziuriu kaita vyksta kaimynu, naujinasi vis smile.gif Visai neseniai vieni pardave nama, nauji nusipirko, nupjove lazdyna pagaliau kuris be galo didelis buvo ir mums saule uzstodavo biggrin.gif Salia kaimynas kartu su mumis nusipirkes nama.. Dar viena bobulyte kur gyvena, ten didelis sklypas, lygtai vaikai padalino ir pardavines ta sklypa kuris su mumis ribojasi.. nors jau metai laiko taip kalba biggrin.gif Praeita savaite viena priesais gyvenantii senole pasimire, dabar laukiam nauju kaimynu, ar tai vaikai apsigyvens, ar parduos, tikiuos jaunu sulauksim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 28 kovo 2013 - 21:39
Gal kas galite uzsakyti siltesnius orus nuo antradienio? Labai reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 03 29, 09:14)
Gal kas galite uzsakyti siltesnius orus nuo antradienio? Labai reikia  bigsmile.gif

jau tikrai ta ziema kaip atsibodo, sako, kad kita penktad turetu atsilti smile.gif nieko nuostabaus butu, jei is karto isoktume i vasara smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 29 kovo 2013 - 08:29
QUOTE(santropez @ 2013 03 29, 09:28)
jau tikrai ta ziema kaip atsibodo, sako, kad kita penktad turetu atsilti smile.gif nieko nuostabaus butu, jei is karto isoktume i vasara smile.gif

Kad tik jūsų žodžiai....nu žinote,kam į ausį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2013 03 29, 09:43)
Kad tik jūsų žodžiai....nu žinote,kam į ausį  lotuliukas.gif

bet ka tik paziurejau orus - vakarop prades snigti doh.gif o jus issrinkote is kokiu blokeiu statysit? itariu keraminiu bigsmile.gif mes taip pat skaiciavom kita met tik iseis is blokeliu pamuryt, su stogu sunkiai, teks dengti su kazkuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2013 03 29, 08:28)

drinks_cheers.gif pernai kovo 15 jau kėlėm ukinio karkasą.. snieko gebuvo nei gramo... o laukuose ziemkenciai jau zaliavo.... ech.... nors ir dabar jau visai smagu... nuvaziuoju darbuotis viduj... iseinu i lauka ant saulytes tai visai nebesinori i vidu grizt... ale lauke tik diedui darbai like.... tai man teks vasara viduj pratupet....

bet kai jus visi kaimynu bijot blink.gif mes kai gyvenom bute tai irgi buvo tai mazdaug kad uzdarau duris ir nieko negirdziu nieko nematau.. o kai issikraustem i nama tai pasijutau bendruomenej gyvenanti.... visi savi patapo.. tvora buvo atvira, ir be jokiu skrupulu net su naktiniais ryte gerdavau kavute ant supyniu.... pasilabindavom paplepedavom visi...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 03 29, 08:50)
bet kai jus visi kaimynu bijot  blink.gif  mes kai gyvenom bute tai irgi buvo tai mazdaug kad uzdarau duris ir nieko negirdziu nieko nematau.. o kai issikraustem i nama tai pasijutau bendruomenej gyvenanti.... visi savi patapo.. tvora buvo atvira, ir be jokiu skrupulu net su naktiniais ryte gerdavau kavute ant supyniu.... pasilabindavom paplepedavom visi...

aš irgi kaimynų nebijau schmoll.gif išeinu ir su chalatu ir su pižama ryte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 29, 10:02)
aš irgi kaimynų nebijau  schmoll.gif išeinu ir su chalatu ir su pižama ryte  ax.gif

mes dar namo neturedami, jau su sklypo kaimynais esam ne viena buteli ir isgere smile.gif
Atsakyti
Gal kas patys ruošet Ia. grindis betonavimui? Reikia protingo patarimo kaip išlygint smėliuką. Suvarysiu porą šulinių vandens ant smėlio, lyginsiu ir vibruosiu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 28, 18:43)
doh.gif ale kokia antipatija kaimynams  biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 03 29, 08:50)
bet kai jus visi kaimynu bijot  blink.gif  mes kai gyvenom bute tai irgi buvo tai mazdaug kad uzdarau duris ir nieko negirdziu nieko nematau.. o kai issikraustem i nama tai pasijutau bendruomenej gyvenanti.... visi savi patapo.. tvora buvo atvira, ir be jokiu skrupulu net su naktiniais ryte gerdavau kavute ant supyniu.... pasilabindavom paplepedavom visi...

Nebijau as kaimynu, bet kaimynai kaimynams nelygus. As jau nuo paauglystes gyvenu nuosavame name ir jokios baimes kaimynams. Pas tevus du sonai uztverti nepermatoma tvora, o vienas tinklu. Tai kazkaip nesijauciau niekad blogai (nors dabar daznai pasnekam, kad reikejo visur aklina tvora deti). Su kitais kaimynais isvis draugiskai bendraujam.
O va kur mes nusipirkom tai doh.gif Ribojames su 4 sklypais (vieno sklypo savininke isvykusi i uzsieni tai ten tuscia), priesais pagrindini pleciu labai faini kaimynai tai ten gali ir nebuti tvoros. O va soniniai kaimynai tai doh.gif Abejuose soniniuose sklypuose po 2 savininkus ir visi gerokai metuose Negana to dar ir cekaunos zoses visos ir visi doh.gif Nesugeba jie pareiti i savo namus neapzvelge ka mes veikiam. Buna kad deginuosi ant gulto, snaudziu o kaimynas prieina prie tvoros ir jauciu kaip ziuri... paskui sako kaimynka miega doh.gif As tyliu... o jis apsimeta kad miega doh.gif Nu tu pyyyp galvoju. Eini savo keliu i troba tai ir eik, nafik tau spoksot ir dar kalbint pastoviai. Aiskina kokius medzius kirsti kokius ne ir siaip aiskina, ko pirti nugriovet ir parduodat, ko darzo nebeturit o vien zolynas pas jus doh.gif doh.gif Tai patikekit labai norisi aklinos tvoros, kad galeciau savo teritorijoje jaustis ir daryt ka noriu. Kitas senukas irgi atsistoja prie tvoros ir bedavojasi. O geriausia, kad jie mielai ir i musu sklypa eina (nes vartai nerakinami). Jau ne karta buvo kai vyras isvaziuodavo su mano masiniuku tai kaimynai galvodavo kad manes nera. Guliu svetainej prie TV ir matau seselius. Ziuriu kaimynas vaiksto po sklypa, obuolius nuo zemes renka atsikanda, nepatinka meta ant zemes... O kita karta atvare lygiai tokiu paciu principu su ragatke i varnenus ar kaip ten tie kur uogas lesa su ragatke pasaudyt. Tai zinokit kad pakrikau. Sakau lai lesa tas uogas blyn blink.gif Mano veido spalva tai tikriausiai per tas akimirkas keitesi kokius 15 kartu biggrin.gif
Atsakyti