Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 85 laida

QUOTE(groovy @ 2013 03 04, 23:11)
Man neveikia, veikia tik viešojoj, bet joje buvau gyvai, gal dėl to g.gif

o kas neveikia?
jei netinka slaptazodis, pabandyk mergautine pavarde,
o jei tiksliai zinai savo slaptazodi, tai tada pabandyk kita interneto narsykle. pvz, internet explorer siuo atveju daug patikimiau nei koks nors google chrome (bent jau man chrome gana daznai neprijungia prie LIBISo)
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 03 05, 08:33)
o kas neveikia?
jei netinka slaptazodis, pabandyk mergautine pavarde,
o jei tiksliai zinai savo slaptazodi, tai tada pabandyk kita interneto narsykle. pvz, internet explorer siuo atveju daug patikimiau nei koks nors google chrome (bent jau man chrome gana daznai neprijungia prie LIBISo)

Visa tai padariau, nieko, tik viešojoj galiu, gal tikrai kad ten gyvai pas moteris užsiregistravusi esu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 11:32)
Visa tai padariau, nieko, tik viešojoj galiu, gal tikrai kad ten gyvai pas moteris užsiregistravusi esu? g.gif

Gali būti. Nes aš trijose bibliotekose registruota, tai prie tų prisijungiu, kitur pabandžiau - ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 05 kovo 2013 - 13:10
QUOTE(saintlina @ 2013 03 03, 16:56)
ir man taip buvo  smile.gif Bet trečia dalis bent man pasirodė nelabai... Nors mano vaikiui ir trečioji patiko lygiai kaip ir pirmosios dvi  smile.gif

Jau baigiau ir treciaja tongue.gif Sutinku, ji truputi istempta, bet vis tiek labai smalsu buvo kuo baigsis. Dabar kokia savaite darysiu apleistus namu darbus ir i tarpus klausysiuos Cveigo "Marija Stiuart". O paskui vel noreciau ko nors uzkabinancio ax.gif
Dolitle, aciu uz medziokles vaizdeli bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 05 kovo 2013 - 14:01
QUOTE(nihilistė @ 2013 03 05, 13:09)
Gali būti. Nes aš trijose bibliotekose registruota, tai prie tų prisijungiu, kitur pabandžiau - ne ax.gif

Tai va va, reikės pirma užeiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 14:17)
Tai va va, reikės pirma užeiti biggrin.gif

Teks eit susipažint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2013 03 03, 18:18)
T. Gerritsen "Tylioji" - viena iš geresnių (manyčiau),  tęsinys, džiaugiuosi, kad visi vaikai/meilužiai ir pan. savo vietose, vadinasi seka nebemaišoma, knygos leidžiamos tvarkingai. smile.gif

E. Haynes "Į tamsiausią kampą" - labai rekomenduoju visoms detektyvų mylėtojoms.

O man priešingai, "Tylioji" ne prasta, bet ir ne pati geriausia jos knyga. Atrodo kaip ir nieko netrūko, bet manęs nelabai sudomino pati knygos erdvė, aplinka. Tie visi kovos menai ir pan. Vienu metu jau išsigandau, kad bus nusigrybavusi kai pradėjo apie tas beždžiones rašyt doh.gif

Prisidedu prie rekomendacijų "Į tamsiausią kampą". Man žiauriai, žiauriai patiko bigsmile.gif Iki šiol ją prisimenu, dovanojau draugei ir kitoms dovanosiu. Nesitikėjau, kad taip nustebins, įtrauks, tiesiog ... nuostabi ir įtikinant knyga. Tiesa, pati tematika tikrai skaudi.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 05, 11:32)

QUOTE(nihilistė @ 2013 03 05, 13:09)

na, kaip idomiai, as bandziau jungtis prie kauno viesosios, prie v.kudirkos, prie kauno r. viesosios ir prie m.mazvydo. prie visu prijunge g.gif nors "gyvai" esu buvus tik viesojoj ir kudirkos
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 03 06, 08:50)
na, kaip idomiai, as bandziau jungtis prie kauno viesosios, prie v.kudirkos, prie kauno r. viesosios ir prie m.mazvydo. prie visu prijunge  g.gif nors "gyvai" esu buvus tik viesojoj ir kudirkos

Aš Mažvydo net nerandu "Mano sritis" g.gif Dabar bandžiau ir prie Vilniaus m. centrinės, ir prie Kudirkos - nejungia. Net Explorerį įsijungiau schmoll.gif Tavo skaitytojo pažymėjimas, matyt, "pašūstrintas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2013 03 06, 09:32)
Aš Mažvydo net nerandu "Mano sritis" g.gif Dabar bandžiau ir prie Vilniaus m. centrinės, ir prie Kudirkos - nejungia. Net Explorerį įsijungiau schmoll.gif  Tavo skaitytojo pažymėjimas, matyt, "pašūstrintas" biggrin.gif

Mažvydo radau google „LIBIS registracija įvedusi“. Jo, gal pašūstrintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(are @ 2013 03 02, 01:21)
Pajauta, aciu, atsiunciau asmenine zinute su savo el.pastu smile.gifsmile.gif

naneradau tavo žinutės. 4u.gif Tau parašiau į as savo el. pašto adresą. Anas jau seniai nenaudojamas.
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2013 03 06, 09:32)
Aš Mažvydo net nerandu "Mano sritis" g.gif Dabar bandžiau ir prie Vilniaus m. centrinės, ir prie Kudirkos - nejungia. Net Explorerį įsijungiau schmoll.gif  Tavo skaitytojo pažymėjimas, matyt, "pašūstrintas" biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2013 03 06, 12:39)
Mažvydo radau google „LIBIS registracija įvedusi“. Jo, gal pašūstrintas g.gif

na ka, belieka nosi uzriest lotuliukas.gif
Atsakyti