Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 85 laida

Pusė bėdos dar tas oras... irnesakyk.gif

Vargstu su "Mano vardas Raudona" unsure.gif Įstrigau ties 100-ju puslapiu. Ir mesti nesinori, ir skaityti netraukia. unsure.gif Jau sakiau, kad tekstas gražus, bet kažkaip man "per daug žodžių". unsure.gif Arba nelaiku ta knyga man papuolė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 03 03, 20:06)
Pusė bėdos dar tas oras... irnesakyk.gif

Vargstu su "Mano vardas Raudona"  unsure.gif  Įstrigau ties 100-ju puslapiu. Ir mesti nesinori, ir skaityti netraukia.  unsure.gif  Jau sakiau, kad tekstas gražus, bet kažkaip man "per daug žodžių".  unsure.gif  Arba nelaiku ta knyga man papuolė.  unsure.gif

nelaiku..atidek
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 03 01, 19:19)
Dėmesio !!!

kaunietės ir ne tik smile.gif   kovo  4 d. (pirmadienį) renkamės Drakone (Ožeškienės g.) po 16 val..
yra neatideliotinų knyginių reikalų ir šiaip noras paplepėti smile.gif

Būsiu. Ateisiu maždaug 16.45. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2013 03 03, 19:18)
E. Haynes "Į tamsiausią kampą" - labai rekomenduoju visoms detektyvų mylėtojoms.

Ir aš norėčiau. Gal galima būtų pasiskolinti? blush2.gif
Papildyta:
Atrodo, jau "uždariau" knygų mugę. lotuliukas.gif Vakar buvau Kauno Akropolio Pegase vykusiuose susitikimuose su A. Tapinu ir A. Čekuoliu. Su Tapinu labai smagiai praėjo pora valandų, o su Čekuoliu gana vangiai vyko susitikimas.Diskusijos, klausimų beveik nebuvo. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 03 kovo 2013 - 21:02
QUOTE(zis @ 2013 03 03, 17:57)
Esu bandzius ir galiu pasakyti, kad dauguma pykosi su mano skaitykle. Nemato lietuvisku raidziu arba neimanoma teksto pasidydint arba, apskritai, tuscius puslapius rodo doh.gif zodziu vienas vargas. As jau geriau sumokesiu pinigus, bet nors normaliai skaitysiu.

drinks_cheers.gif Dėkui už info, tada aš nei nebandysiu tokiu būdu siųstis.... ax.gif

QUOTE(martux @ 2013 03 03, 18:18)
Ir iš vis, ar galima tokia detektyvinė istorija, kurioje nesukirbėtų maži įtarimai ar didelės abejonės.  g.gif

Taikliai pastebėta mirksiukas.gif

QUOTE(klopedija @ 2013 03 03, 19:06)
Vargstu su "Mano vardas Raudona"  unsure.gif   Įstrigau ties 100-ju puslapiu. Ir mesti nesinori, ir skaityti netraukia.  unsure.gif  Jau sakiau, kad tekstas gražus, bet kažkaip man "per daug žodžių".  unsure.gif   Arba nelaiku ta knyga man papuolė.  unsure.gif

Man irgi taip buvo su šia knyga - strigau, vėl yriausi pirmyn, tapdavo įdomiau, paskui vėl nuobodu... ir taip iki pabaigos. Taip, tekstas gražus, bet istorija manęs neįtraukė ir knygą vertinčiau tik vidutiniškai. Ir nemanau, kad kitu laiku skaityčiau kitaip... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 03 kovo 2013 - 21:46
Ai, dar šiek tiek grįšiu prie autografų (ypač A. Tapino) medžioklės Vilniuje. biggrin.gif
Buvau pasižymėjusi, kad A. Tapinas autografus dalins penktadienį, vasario 22 val. 15 val. Su Prieplauka nusiteikėme, kad 15 val. tikrai dar būsime mugėje ir bandysim gauti parašiukus. Ketvirtadienį vakare paaiškėjo, kad pasikeitė autografų dalinimo laikas: knyga bus pristatoma 17 val. o autografai bus dalinami 18 val. Tiek ilgai nelabai galime būti. "Ant dūšios" neramu pasidarė biggrin.gif Kaip to Radžio dainoj: "Ką daryt, ką daryt..." lotuliukas.gif Mintyse pradėjau galvoti, kaip pagauti Tapiną mugėje ir sumedžioti jo parašiuką ne tik sau, bet ir Forget (aišku, ir Prieplauka norėjo autografo biggrin.gif ). Ryte važiuodamos į mugę, su Prieplauka pratęsėme planų-chuliganų kūrimą. biggrin.gif
Penktadienis, 10 val. Mes abi jau mugėje ir beveik iš karto lekiame prie Alma littera stendo: gal gausime kokių nors paguodžiančių žinių. Ir čia mums nusišypsojo Fortūna. thumbup.gif Prie leidyklos stendo kaip tik pamatėme ir iškart "užpuolėme"-užkalbinome pačią leidyklos direktorę. thumbup.gif Direktorė pasakė, kad A. Tapinas turi dalyvauti tiesioginėje radijo laidoje, kuri prasidės 12 val. ir bus transliuojama iš Rašytojų kampo/LRT studijos. Po laidos ir galėsime paprašyti autografo. Mus patikino, kad A. Tapinas tikrai nepasididžiuos ir gausime parašiukus.
12 val. su Prieplauka prisistatėme į LRT studiją ir užėmėme stebėjimo postus-laukėme pasirodančio Tapino. Laida prasidėjo. H. Vaitiekūnas kalbino L. Varanavičienę, K. Urbą, o mūsų laukiamas asmuo vis nesirodė. Sunerimome. Šalia pastebėjome laidos koordinatorę. Iš jos ir sužinojome, kad A. Tapinas laidoje dalyvaus 14 val ir kalbės 6 minutes. Lengviau atsikvėpėme. Pasiklausėme LRT studijoje viešėjusių "Gilybių" autoriaus ir leidėjo, A. Šlepiko, R. Kazlo. Pagaliau 14 val. Pasirodė mūsų lauktasis autorius. thumbup.gif Pokalbis pasibaigė ir mes "užpuolėme" A. Tapiną. thumbup.gif O jis labai mielai, šypsodamasis ne tik pasirašė, bet ir keletą linkėjimų paliko Prieplaukos, Forget ir mano turimuose "Vilko valandos" egzemplioriuose. Valioooooo. Misija įvykdyta lotuliukas.gif clap.gif good.gif victory.gif
Ale dar ne viskas Yra ir P.S. biggrin.gif Pirmadienį pasitikrinu darbinį elektroninį paštą, o jame - bendradarbės laiškas...su nuotraukomis, kuriose užfiksuota, kaip Tapinas pasirašinėja mūsų knygas. thumbup.gif O aš net ir nepastebėjau, kad kažkas fotografuoja. biggrin.gif
Tai toks tas mūsų nuotykis. Prieplauka gal papildys, patikslins. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2013 03 03, 22:57)

Tai toks tas mūsų nuotykis. Prieplauka gal papildys, patikslins.  blush2.gif

galiu tik pasakyt, kad Dolitlė- autografu medziotoja-profesionale 4u.gif biggrin.gif
daugiau ner ka ir pridurt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2013 03 01, 18:19)
Dėmesio !!!

kaunietės ir ne tik smile.gif  kovo  4 d. (pirmadienį) renkamės Drakone (Ožeškienės g.) po 16 val..
yra neatideliotinų knyginių reikalų ir šiaip noras paplepėti smile.gif

Nebūsiu - reikalai kaip tik šiandien veja į Alytų verysad.gif Dolitle, atsiprašau, bet knygą atvešiu kitąkart 4u.gif

QUOTE(Dolitlė @ 2013 03 03, 21:57)
Ai, dar šiek tiek grįšiu prie autografų (ypač A. Tapino)  medžioklės Vilniuje. biggrin.gif

lotuliukas.gif Ačiū, buvo įdomu paskaityti thumbup.gif
Atsakyti
man šiandien jau nelabai pavyks į susitikimą, nes 17 val. turėčiau iš jo išeiti, tai... Gero pasisėdėjimo, saulutė kad šviečia wub.gif
Atsakyti
Dėl susitikimo ir aš pasuoju, man 1dienis ir 2dienis labai užimtos dienos išpuolė doh.gif

smagiai pasibūkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
sweikos , gal galite pasakyti kaip užsiregistruoti LIBIS?
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2013 03 04, 17:29)
sweikos , gal galite pasakyti kaip užsiregistruoti LIBIS?

Visų pirma, būtina turėti skaitytojo kortelę. Ją galite įsigyti bet kurioje LT bibliotekoje, kurioje įdiegta ši sistema. Tuomet, atsidarę pagrindinį LIBIS puslapį, renkatės "registruotis" ir į eilutę SKAITYTOJO PAŽYMĖJIMO NUMERIS rašote savo pažymėjimo numerį bigsmile.gif , o į eilutę SLAPTAŽODIS- savo nuosavą pavardę tvarkingomis, lietuviškomis raidėmis.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 03 04, 17:03)
Visų pirma, būtina turėti skaitytojo kortelę. Ją galite įsigyti bet kurioje LT bibliotekoje, kurioje įdiegta ši sistema. Tuomet, atsidarę pagrindinį LIBIS puslapį, renkatės "registruotis" ir į eilutę SKAITYTOJO PAŽYMĖJIMO NUMERIS rašote savo pažymėjimo numerį  bigsmile.gif , o į eilutę SLAPTAŽODIS- savo nuosavą pavardę tvarkingomis, lietuviškomis raidėmis.
  4u.gif

Man neveikia, veikia tik viešojoj, bet joje buvau gyvai, gal dėl to g.gif
Atsakyti