Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 85 laida

Sveikos,
aš su šeima vakar knygų mugėje buvau. 5 valandos vaikščiojimo 4u.gif Jokių renginių, kaip bebūtų keista, o taip programą studijavau. Užtat daug knygų, na, kaip daug: aš atėjau su planu nusipirkti Dalai Lamos "Menas būti laimingam", nes skaičiau bibliotekinę, man ji patiko ir noriu ją vis paskaitinėti, pavartinėti, turėti ax.gif (net 16 Lt kainavo - akcija biggrin.gif ) ir K. Schnaubelto „Naujoji aromaterapija“ - kitas mano domėjimosi šaltinis ir dar prigriebiau "Aš ir psichologija" metinę prenumeratą ax.gif ir dar bonus animus leidykla suviliojo mane Orson Scott Card „Enderio žaidimas“ - iš man ypač patinkančios serijos "Z-7- geriausios fantastinės knygos visiems iki 18 metų" lotuliukas.gif O dukra įsigijo Neil Gaiman "Kapinių knygą" ir dar įkalbėjo mane nupirkti Veronicos Roth "Insurgentę", kurią vakar vakare ir perskaičiau ir... man ji patiko labiau negu "Divergentė" - visko daugiau: neaiškumo, meilės, baimės, paslapčių, veiksmo, įtampos. Ir dar, vėl įkalbėta dukros, nusipirkau Nicholas Sparks "Paskutinė daina" - tikrai nuoširdžiai prisipažįstu, kad nežinau, kodėl taip padariau, na, ir paskutinis pasispardymas Julie Kagawa "Geležies karalius" - atspėjot, kas mane įkalbėjo šią knygą nusipirkti? biggrin.gif - daugiau vaiko į knygų mugę nesivesiu ax.gif
Grįžę buvom taip nusivaikščioję, kad visi sukritę žiūrėjome Šreką ir buvo sunku net vartytis nuo šono ant šono, o paskui, aišku, visi skaitėme biggrin.gif Šaunus buvo šeštadienis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 24 vasario 2013 - 18:51
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 02 24, 18:45)
Šaunus buvo šeštadienis.

na išties šaunus thumbup.gif
Atsakyti
Draugė padarė rimtą darbą - išvertė rimtą knygą. http://www.lulu.com/...t-20695554.html.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo are: 24 vasario 2013 - 20:57
QUOTE(saintlina @ 2013 02 24, 21:40)
na išties šaunus  thumbup.gif

O tu buvai? O dar kas nors daugiau buvote knygų mugėje? Kur įspūdžiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(are @ 2013 02 24, 20:56)
Draugė padarė rimtą darbą - išvertė rimtą knygą. http://www.lulu.com/...t-20695554.html.
Čia kas? Virusas? Ar reklama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 02 24, 21:21)
Čia kas? Virusas? Ar reklama?  g.gif

Bandau reklamuoti drauges isversta Mishelio Montenio "Ese" elektronine knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 02 24, 21:17)
O dar kas nors daugiau buvote knygų mugėje? Kur įspūdžiai?  4u.gif

Buvom, buvom smile.gif
Tiek žmonių dar nebuvau mačiusi rolleyes.gif .
Bandymai patekti į susitikimus nebuvo labai sėkmingi - ir Plazos , ir J. Melniko knygų pristatymai vyko toje pačioje salėje (5,5), visiškai nepritaikytoje nors kiek didesniam žmonių būriui. Jau net nepamenu, ar nors kada teko stovėti tiek ankštoje, beorėje žmonių mišrainėje. Neišbuvau, pabėgau.

Šiaip tik smalsu: ar Jaroslavas Melnikas yra Leonido Melniko brolis? Nepanašūs lyg.

A. Golay knygos pristatyme nebuvau, bet autografą ir rankos paspaudimą gavau smile.gif Bandysim biggrin.gif

Dukrai visada taip pat parvežu nors vieną autografą - šį kartą - dvigubą Čekuolių. Graži ir spalvinga, švyturys, burtininkas, Šiaurės Ašigalis... Vaikui patinka.

Atsakyti
Apsilankiau savo metiniuose atlaiduose ir as smile.gif
vaziavome su Dolitle penktadieni is pat ryto. zmoniu nebuvo labai daug, todel viska galejome labai gerai apziuret. diena nusiseke, nes ir knygu isisgijome ir lrt studijos laida ziurejome, o joje interviu su L.Varanavi2iene, "Gilybiu"autoriumi ir leideju, A. Tapinu, A.Šlepiku isgirdome. thumbup.gif
pasimateme maloniai su marakeš ir Pajauta thumbup.gif

siemet mano laimikis gausus smile.gif
knygeles mazajam is Nieko rimto : dvi apie Petsona, ir "Tekst ,tekst, Juodi" , dar siaip spalvinimo knygeliu nugriebiau, nes kaip kuriuos stenduose buvo uz juokinga 2 lt kaina. savo neskaitanciai paauglei puodeli iš Nieko rimto igijau smile.gif

o pati save palepinau A.Tapino "Vilko valanda" - su autografu ( kaip mes ji su Dolitle gaudem, cia jau kita istorija lotuliukas.gif ), specialybine knyga apie A.Alekseicika, Josifo Brodskio ryšiai su Lietuva, Dž. Londono fantastinius apsakymus.

diena buvo puiki, atlaidai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 02 23, 17:52)
Malonu, kad nors kartais pasirodai.  mirksiukas.gif

Khe, khe ir man malonu, kad prisimenat... 4u.gif

Cia, va, dar keli pamastymai Knygu muges tema... Smagiai suskaiciau apsilankiusiuju atsiliepimus ir Lryto reportazus, o paciai, kas belieka, seile nutyso i Knyguklubo.lt puse paziureti naujoviu... Net nepatikejau savo akimis - pamenat, pries kelis metus, muges proga "ismesdavo" geru romanu po 10, veliau po 12 litu... Bet sikart beveik nieko maziau 20, o dauguma 25-35lt! blink.gif Net issiziojau del anonsuojamu 77% nuolaidu, nors geriau panagrinejus, pamaciau, jog pradines kainos 46-60lt!!! Jooo, senai bepirkau ir, matyt, greitai dar nepirksiu... ax.gif
Atsakyti
Aš atlaiduose nebuvau, pakako virtualaus ryšio. hihihi.gif Nusipirkau
Lietuvių tautinį kostiumą 31,49 Lt (Šitos labai norėjau, bet knygynuose tik seilę pavarvindavau, vis būdavo per brangu doh.gif )
Jūrą 9,90 Lt ir
Neeiliuotą Kalėdų giesmę 19,60 Lt

Gera mugė pasitaikė. assa.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 02 24, 21:17)
O tu buvai?

nea, šiemet taip jau išėjo, kad mano mugė liko..

Perskaičiau S. Gruen "Žirgyno pamokas". Net ir nežinau, ką pasakyt mastau.gif Knyga apie buvusią pasaulinio lygio jojikę, kuri po traumos visiškai pakeičia gyvenimą. Deja, po dvidešimties metų aplinkybės susiklosto taip, kad jai tenka grįžti į žirgyną. Aprašomi santykiai su tėvais, su paaugle dukra, su buvusia meile bei, žinoma, žirgais.
Parašyta gražiai, skaitėsi lengvai. Man ši knyga turi panašumo su M. Stewart 'Šuoliai virš žemės' ax.gif
Bet va ankstesniam šios autorės romanui 'Vanduo drambliams' ši knyga neprilygsta.. Bent jau man anoji buvo kažkas tokio wub.gif O ši didesnio įspūdžio nepaliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 vasario 2013 - 18:00
SOFIJA5, prieplauka ir kitoms ačiū už pasidalinimą už laimikius iš Knygų mugės. 4u.gif Aš taip dar ir nesu joje buvusi, nors šiemet visai ir norėjosi, bet, deja, susirgau ir niekur nenuvažiavau.
Atsakyti