Sveikos
Ir aš truputėlį apie perskaitytas knygas, tiesa, paskutiniu metu mažai skaitau, reikalai, reikalai...
Persio Džeksono 5 dalį perskaičiau

Riordan Rick "Persis Džeksonas ir Olimpo dievai. Paskutinis olimpietis." - ir net rašiau atsiliepimą, bet internetas dingo žinutę parašius, supykau ir neberašiau. Šįkart trumpai, patiko, daug įvykių, daug veiksmo, išsiriša mazgeliai, paaiškėja pranašystės, ir viską gadina ta keista nuojauta... drakonas mirė, tegyvuoja drakonas... kažkodėl laukiu tęsinio
Frelseren Jo Nesbo "Gelbėtojas" - nuostabus detektyvas, skandinaviškas

, lyg tai viską apie jį pasakytų. Labai patiko, įtraukė, visai nebuvo nuobodu ar ištęsta. O ir filosofiniai klausimai, apmąstymai... Nuoširdžiai rekomenduoju
Jojo Moyes "Aš prieš tave" - dar viena labai patikusi knyga

jeigu keliais žodžiais, tai liūdna meilės istorija, bet kartu ji ir juokinga, ir ironiška, ir emocionali, ir šilta, ir ašarą nubraukiau. Buvo keli tokie nelabai tikraoviški epizodai, bet iš esmės knyga man labai patiko ir privertė susimąstyti.
Лукьяненко Сергей Васильевич "Новый Дозор" - perskaičiau online. Labai patiko, gaila, kad tiek mažai tos knygos. kaip visada... kas pasakys, ar pasirinkai teisingai...
Tiek šiam kartui