Nustebinai...
Kur įžvelgi susireikšminimus? Ar amžių tradicijas, kad ir kokios archaiškos bebūtų, vadini "užstrigimu"? Ar maži žmogeliai neturėtų jausti?..
Na, gal ne taip išsireiškiau. Tiesiog man svetimos Indijos tradicijos. Ir Arabiškojo pasaulio. Svetimos ir gana. O dėl mažų žmogelių jausmų - juk ir mes maži. Ir jaučiam. Ir kas iš to
O dabar Dikenso "Pasakojimą apie du miestus" skaitau. Ir suprantu, kad Dikensas - ne mano rašytojas. Dar jo "Didieji lūkesčiai" patiko, bet šiaip... Patinka jo britiškas jumoras, bet man jo knygose kažkaip mažoka
Aš Dikenso tik tris knygas skaičiau (tiksliau klausiausi), ir iš jų labiausiai patiko "Kalėdų giesmė" - net kelis kartus perklausiau
Parduodu puikios būklės knygas: 1. Mor Jokaj Juodoji kaukė 15lt. 2. Žorž Sand Leone Leonis 3lt. 3. Jonas Banys Vaiduoklis stiklainyje 12lt. 4. Sergejus Minclovas Lietuvos giriose 5lt. 5. Tony Parsons Šeimos keliu 14lt. 6. Boileau Narcejac Šaltas prakaitas 2lt 7. Helena Fielding Brigita Džouns Ties proto riba 8lt. 8. Sigitas Parulskis Trys sekundės dangaus 10lt 9. Isabele Miniere Pirmasis laiptelis 7lt 10. Rosamund Bell Joga pradedantiesiems 8lt 11. John Briffa Maistas ir sveikata 8lt 12. Barbara Sichterman 50 žymiausių pasaulio moterų 8lt. 13. Joachim Scholl 50 žymiausių XXa romanų 9lt 14. Kelių eismo taisyklės 2012m. redakcija 5lt. 15. Rosemarie Wrede Manieros ir karjera 15lt 16. Vaiva Eringytė Nuo ančiuko iki gulbės 25lt 17. Eva Wlodarek Neliksiu nepastebėta 8lt 18. Antonio Tabucchi Pereira liudija 7lt 19. Dalia Jezukevičiūtė Anarchistės išpažintis 15lt 20. Edmundas Malūkas Dilgės 15lt 21. Edmundas Malūkas Moters kerštas 15lt 22. Jane Fich Baltasis oleandras 15lt 23. Loraina Pereta Smegenų mityba 10lt 24. Palmira Rudalevičienė Sužeistieji 10lt 25. Ana Gavalda Aš noriu, kad manęs kas nors kur nors lauktų 7lt 26. Ana Gavalda Tiesiog drauge 18lt 27. Samuel Shem Dievo namai 10lt 28. Algimantas Zurba Aritmija 12lt 29. Robert Shneider Oreigė 4lt 30. Stefan Bouchet Mirtis Vilniuje 9lt 31. Kerstin Thornvall Nerimo šešėly 9lt 32. Melvin Bergess Heroinas 5lt 33. Jurga Čekatauskaitė Raganos istorija 12lt 34. Chip Claire Drugelių sodas 5lt 35. Dalia Jezukevičiūtė Dviejų mėnulių baras 10lt 36. Audronė Urbonaitė Posūkyje neišlėk 5lt 37. Patricia Shroder Kalės vaikas 5lt 38. Dalia Jezukevičiūtė Juodas kvadratas 10lt 39. J. Uyterlinde Ovuliacija 5lt 40. Joan Brady Dievas ant harlėjaus 7lt 41. Jurga Baltrukonytė Dž.Butkutė-prarastas rojus 7lt 42. Brolių Grimų pasakos dežutėje. Kaina 15lt. ( tinka dovanai) 43. Bernardas Aleknavičius Vydūnas.Monografija. 25lt. 44. Istorija vaikams 2-3d. Kaina 15lt/vnt 45. Idėjų knyga tėvams.Kaina 13lt. 46. Indigo vaikai. Kaina 15lt
Tai pat visa serija A.Golon ir S. Golon Andželikos ( 12 knygų) po 10lt/kn A. Diuma raštai. ( 15knygų) po 12lt /kn. D.Browno 5 tomai po 15lt /kn. Irvingas ( Našlė vieneriems metams, Sidro namų taisyklės, Kol Tave rasiu, Pasaulis pagal Garpą) 55lt.
Pastaba: Siųsiu į kitus miestus, dėl siuntimo išlaidų tarsimės individualiai per AŽ. Kaunas.