QUOTE(zis @ 2013 02 28, 23:51)
Siuo metu tik lietuviskas

Dabar yra atsidare net keturi e-knygu knygynai, tame tarpe ir pegasas ir obuolys turi e-knygynus. Ir, svarbiausia, visos naujos knygos sudetos, o ne kokios nors senienos

Va, kaip tik vakar nusipirkau Tapino "Vilko valanda"

Pas mane Sony skaitykle, o lietuviskos e-knygos pateikiamos e-pub formatu. Mano knyga puikiai su juo sutaria

ir lietuviskos raides visos normalios
Pradžiuginai - tada ir mano turėtų draugauti

O kokie kiti du e-knygu knygynai, be Obuolio ir Pegaso?
QUOTE(zis @ 2013 02 28, 23:51)
Pasakysiu dar viena e-knygos pliusa (sis labiausiai mano vyra zavi), e-knygos neuzima vietos knygu lentynoje

Ir dar, kainuoja pigiau (sis pliusas man aktualus, nes bunant uzsienyje i biblioteka nenueisi)

Ir, dar, jei knyga nepatiko istrynei ir pamirsai
Cielus tris pliusus susakei - ir visiems pritariu

Ypač tas lentynų aspektas man labai aktualus patapo, nes turimos lentynos jau pilnos, naujas statyti gal ir būtų galima, bet nesu tikra, ar noriu. Juolab ir knygų dulkės nėra jau toks sveikas dalykas. Na nebent turėčiau tikrai didelius namus ir galėčiau įsirengti atskirą kambarį bibliotekai...
QUOTE(Forget @ 2013 03 01, 00:47)
Mano jau skaitosi sena, tai va čia matau minusą. Nes naujos technologijos, kas puse metų išeina nauja smodelis, vis patogesnis, su daugiau pliusų. O man tokį daiktą tiesiog norisi naudoti kol sunaudosiu, nesu technologijų maniakė.
Na taip, su naujom technologijom taip jau būna - pradžioj labai sparčiai ir dažnai keičiasi, paskui jau nebe taip. Skaityklės dar toj pirmojoj fazėj. Aš turiu prieš du metus pirktą Sony, o gruodžio mėnesį MB nusipirko naują modelį - skirtumas didžiulis. Nors man irgi nesinori kas pusę metų vis naują modelį pirkti, labai konservatyvi esu šia prasme, bet va už tos MB skaityklės užsikabinau, ir dabar ji jau mano
QUOTE(Gemma @ 2013 03 01, 18:27)
blankus įspūdžiai. atsimenu tik, kad ten apie jos tremti, laukimą kažkokioj mažoj pilaitėj, begalinį josios susireikšminimą: kokia aš graži, kokia aš svarbi, kodėl niekam tai nerupi??? šiaip man gal jau atsibodus šita karalienių serija, tai dėl to nebegaliu objektyviai vertint
pirkčiau ir aš lietuviškas, bet kainos kandžiojas. be to, kindle nevalgo e-pub ir dėlto iš principo neperku daikto, su kuriuo dar teks papildomai pasiterlioti (net nepaisant to, kad čia tik kelios minutės tos terlionės)
Dėl karalienių serijos sutinku, man irgi buvo labai nusibodusi. Dar laukia viena knyga iš tos serijos, bet manau, kad dar pamarinuosiu ją porą metelių
O tai lietuviškos e-knygos tik e-pub formatu parduodamos?

Nors pervertimas iš vieno formato į kitą yra tokia smulkmena... bent jau su Calibre - viens du ir gatava. Kai perkėlinėju naujas e-knygas iš kompo į skaityklę, tai tuo pačiu ir formatą pakeičiu, jei ne e-pub. Vat ko nemėgstu, tai PDF