QUOTE(Forgete @ 2013 03 22, 17:24)
na galite, kai paskelbs vartus, atsistoti kuo greiciau. mes visada kuris nors atsistojam su visais lagaminais ir jokiu problemu su sedimom vietom neturim.
Pagaliau radau iseiti
Papildyta:
QUOTE(whitey @ 2013 03 22, 18:36)
aisku, vieniems is pirmuju lipant i lektuva, visada lengviau savo daiktus salia saves pasidet i daiktadeze
Kadangi as taip pat veziojuosi brangakmenius, tai man svarbu savo daigtus tureti prie saves
Beje, i tema prisiminiau viena nutikima: kazkur skridau ir lagamina pasidejau virs saves i daigtadeze, taciau skrydzio metu vienas vaikinukas vis krapstesi ir krapstesi savo daigtu man virs galvos. Nelabai kreipiau demesio ka jis krapsto, taciau islipant pamaciau israusta savo lagamina. O vaikinukas turejo toki pat lagamina kaip mano ir matomai supainiojo kazko ieskodamas. Nieko nepasigedau, bet vistiek. Taip kad brangakmenius gali iskrapstyti ir tau po nosim. O siaip pasa ir pinigus visada laikau kiseneje, nes man taip ramiau
Papildyta:
QUOTE(darvina @ 2013 03 22, 17:21)
Jeigu turite priority issipirkusi , tai zinoma , stokit, bet kitaip visi vienodi ar vaikas ar suauges.
Dar nevelu man nusipirkti prioriteta ar vietas, bet dar mastau ko labiau man reiktu