Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

Sposa, kaip cia pasakius, 15 jau irgi truputi fantastika siaip smile.gif Gal tik Katrix panasaus zemumo yra randas g.gif Va, Dynutes kaip ir zemas randas atrodo, bet 17 kelnaites tik dengia, is po 15 lenda.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 02 21, 13:59)
manyciau ten tos sekretores paskaitineja cia, o paskui kikena su daktareliais prie kavos is musu pokalbiu smile.gif

Na ir teisingai,lai skaitineja ir aptarineja,juk cia ne mela raso merginos,o savo patyrimus,isgyvenimus.Kitos informacija renkasi kadangi per konsultacija isgaruoja viskas is galvos...
Atsakyti
O kuri nors trauketes siulus veliau, pvz ne po 14, o po 18 ar 20 dienu? Nebus kita savaite K., tai mastau, ka daryt.
Atsakyti
EXTRAA, parodyk savo pilvą po op 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 21 vasario 2013 - 16:46
Ne, dar bijau ir pati ziuret, kai jau isidrasinsiu keleta minuciu pabut be korseto stacia, tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 02 21, 17:32)
Sposa, kaip cia pasakius, 15 jau irgi truputi fantastika siaip  smile.gif Gal tik Katrix panasaus zemumo yra randas g.gif Va, Dynutes kaip ir zemas randas atrodo, bet 17 kelnaites tik dengia, is po 15 lenda.

EXTRAA, cia siaip jau buvo jumoras mirksiukas.gif ...nesitikiu, kad ir man teks tokia laime smile.gif

Tiesa, o ismatavimus per konsultacija del korseto nuima? O jei pasikeicia iki operacijos apimtys? Nieko tokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 21 vasario 2013 - 17:07
Negali zinot, gali ir realybe buti, juk pasiseke kai kurioms, tai gal ir tu busi prie tu laiminguju smile.gif
Taip, issimatuoja ir patys uzsako korseta. Na, ziurint kiek tos apimtys gali pasikeisti. O koks tau bus tarpas tarp konsultacijos ir op?
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 21, 16:19)

Del administratoriu skaitymo, lai gi smile.gif jei tik nuo to geriau biggrin.gif ka jie cia naujo suzino-ogi nieko wink.gif

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 02 21, 16:35)
Na ir teisingai,lai skaitineja ir aptarineja,juk cia ne mela raso merginos,o savo patyrimus,isgyvenimus.Kitos informacija renkasi kadangi per konsultacija isgaruoja viskas is galvos...

Na , o aš jau kažkaip galvoju- kaip bebūtų, bet šita temutė forume yra kaip ir jų reklama. Kad skaito administratorės tai faktas, ką ten daugiau gi veiksi tongue.gif - kavą verdi klientėms ir SM skaitai biggrin.gif . Tik jau beveik nuolaidos pas K ir M galėtume prašytis už reklamas, ane? laugh.gif
Paklausia koks nickas- opa 10 procentukų ir numeta. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Del nuolaidos gera mintis biggrin.gif Butu neprastai ka :DDD
Mano pora merginu irgi jau uzsimane plastiku biggrin.gif Sake ir mes norim buti grazios bigsmile.gif
Extra, man siulus trauke veliau, ne po 14d gal po 16, bet sake nieko tokio, galima 4u.gif
Elvita, rodyk savo super duper zema pjuvi bigsmile.gif noriu seile pavarvinti tongue.gif
Jetau man po keliu dienu 4men kaip po op bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 21 vasario 2013 - 18:00
Agne, o kada emei pilva visokiais kremais ir pan tepti?

Tikrai, kaip greitai, atrodo laikas prabego bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 21 vasario 2013 - 18:03
Kur Jolantukaz dingusi, butu idomu kaip jai sekasi, kaip atrodo smile.gif
Dynute, eva, dija, na pjuvius prasom demonstruoti biggrin.gif
Extra, kai K iseme siulus sake jau galiu tepti smile.gif kai nebelieka sasiuku tada galima smile.gif tai vat ir pradejau terliotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 21 vasario 2013 - 18:05
Ziuriu, Ingutes nebeliko albumelyje unsure.gif Gaila, nebepamenu tiksliai jos nicko.
Papildyta:
O nebaisu maigyt ta pilva po dvieju sav? As mastau su sviestmedzio aliejum tepliotis, bet tai reikia gerai imasazuoti g.gif
Atsakyti