Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 04, 22:58)
Zinau tuos pagrindinius dalykus, maniau, gal koki dar negirdeta patarima gausiu. Kazka viena ausim apie coca cola girdejau, bet nelabai tikiu, kad ji stabdo visuriavima, del vemimo nzn. Panasu i nora siaip, nes kol kas neviduriuoja g.gif Jetau, kad tik mazius nebutu apsikretes, tam tai tik ligonine tada sviecias unsure.gif

Dija, as va ta klaida ir dariau, kad daviau po stikline ramuneliu arbatos, tai veme fontanu. Paskui dar viena padariau, irgi tas pats. Dabar nugazavau Vytauta ir per siaudeli dyodu vis patraukt mazais gurksniais.

Pamirsau per tas ligas Jolantuka pagirt, graziai gyja visas thumbup.gif

coca cola tikrai padeda. as pati geriu, kai skrandis neveikia, bet vaikams nesu davusi. ramuneliu neduok, jos dirgina skrandi. tik vandeni, o vytauta gali ir nenugazuoti. jis tinka, tik po gurksniuka ir daznai.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 04, 21:58)
Zinau tuos pagrindinius dalykus, maniau, gal koki dar negirdeta patarima gausiu. Kazka viena ausim apie coca cola girdejau, bet nelabai tikiu, kad ji stabdo visuriavima, del vemimo nzn. Panasu i nora siaip, nes kol kas neviduriuoja g.gif Jetau, kad tik mazius nebutu apsikretes, tam tai tik ligonine tada sviecias unsure.gif

Dija, as va ta klaida ir dariau, kad daviau po stikline ramuneliu arbatos, tai veme fontanu. Paskui dar viena padariau, irgi tas pats. Dabar nugazavau Vytauta ir per siaudeli dyodu vis patraukt mazais gurksniais.

Ramunėlių neduok, jos noru sergant dirgina skranduką. Tikrai negerai, mums kažkaip jos atrodo nekaltos, ale nuo jų dar labaiu vaiką tąsys.
Vytautas neblogai, jei geriasi.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 04, 20:58)
. Kazka viena ausim apie coca cola girdejau, bet nelabai tikiu, kad ji stabdo visuriavima, del vemimo nzn

Zinok tikrai ir as netikejau to bajeriu apie coca-cola,kol savo kailiu nepatyriau,pas mus Anglijoj gydytojai laaabai placiai naudoja,mano vaikas apsinodijo nuejom pas gydytoja jis iskart pasake kad apsinodijes ir reikia duoti coca-colos tai as vos nenugriuvau,bet kas belieka daryti,daktaras sako daktaras zino,na sugirdziau as ta stikline su skaudancia sirdim kad vaikui tokius nuodus kisu ir dar serganciam ir ...ivyko stebuklas,po pusvalandzio nustojo vemti.Tik nezinau ar tinka prie roto arba noro viruso g.gif
Atsakyti
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 03 05, 00:00)
UZJAUCIU !!! Baisu kai vaikas serga,nieko nepadarysi jei tai yra roto arba noro virusas ir tai greiciausia tai yra,tai tik skysciu girdymas padeda,turi savo laika islaukti issivemti ir issividuriuoti.Bandykit isvirti razinu kompoto be cukraus,ir skanus bus ir naudingas ten daug visokiu elementu kad nenusilptu...Laikykites !!!

Sveikos merginos.As isiterpsiu.Kai mano sunus veme, tai gyditoja sake vaistinej paprasyti laidziamu vaistu nuo vemimo (juos naudoja net kai pykina po hemoterapijos).Suleidau viena ampule tai po 10 min. kaip ranka nueme.Pabandykit gal pades.Tiesa pavadinimo jau nebeatsimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajoraite @ 2013 03 04, 19:14)
Eina sau, kaip nemegstu taip miegot  doh.gif

Kai tik išėmė drenus iškart ant šono miegojau 4u.gif
QUOTE(Elvita @ 2013 03 04, 21:34)
cia nerealu  wub.gif Imesiu i fotki kuria diena  smile.gif

Pavydžiu blush2.gif
QUOTE(klmn @ 2013 03 04, 23:11)
Sveikos merginos.As isiterpsiu.Kai mano sunus veme, tai gyditoja sake vaistinej paprasyti laidziamu vaistu nuo vemimo (juos naudoja net kai pykina po hemoterapijos).Suleidau viena ampule tai po 10 min. kaip ranka nueme.Pabandykit gal pades.Tiesa pavadinimo jau nebeatsimenu  g.gif

Kai yra virusas ar bakterija, geriau nestabdyt šalinimo proceso, kad neapnuodyt organizmo. Juk pro kažkur turi tas brudas išeit...
Papildyta:
Jolantukaz, super pokyčiai, (.)(.) thumbup.gif Ar spenelius tavo paliko, jie bus jautrūs?

Pjūvis irgi žemas, tik bamba nelabai, o bendras vaizdas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Extra irgi pjūvis žemas, thumbup.gif Tik ganėtinai tiesus, kad tik nepakiltų centras.
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 03 04, 22:40)
Cia ta dieta, kad rezultatu nesusigadinti ar dar kusti kestini?  ax.gif
Papildyta:

Dar noriu kokius 5kg numest ax.gif , bet labai jau mėgstu skaniai pavalgyt blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Tikiuosi ir jus greit pasveiksit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 03 05, 00:05)

Papildyta:
Jolantukaz, super pokyčiai, (.)(.)  thumbup.gif Ar spenelius tavo paliko, jie bus jautrūs?

Pjūvis irgi žemas, tik bamba nelabai, o bendras vaizdas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Extra irgi pjūvis žemas,  thumbup.gif Tik ganėtinai tiesus, kad tik nepakiltų centras.

Ačiū 4u.gif
speneliai mano ir tikrai jautrūs thumbup.gif mirksiukas.gif , bamba dar pagilės, mano pačios tokia raityta buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 03 05, 00:09)

Ačiū 4u.gif
speneliai mano ir tikrai jautrūs  thumbup.gif  mirksiukas.gif , bamba dar pagilės, mano pačios tokia raityta buvo  ax.gif

Jei gerai supratau iš papaišaliojimo, tai atstumas buvo 25,5 cm? Tai tada taip, palieka savus spenelius, jei didesnis nei 32cm. tai jau daro butaforiją. Žodžiu rezultatas superinis thumbup.gif

Dėl bambos tai abejoju, kad pagylės, nes K tokią formuoja visoms. Tik Elvitai pasisekė, K turbūt akį ant jos padėjęs biggrin.gif
Atsakyti

Kaip judvi?
O del colos ir as isbandziusi zinok, padeda 4u.gif siaubu siaubas , ebt padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 03 05, 10:00)
Kaip judvi?
O del colos ir as isbandziusi zinok, padeda  4u.gif siaubu siaubas , ebt padeda smile.gif

Tikrai gydytojai duoda ta patarima gydytis coca cola, bet tik apsinuodijimo maistu atveju. Jei virusas, nemanau kad pades.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 03 04, 20:23)
negriuk, uzsigausi smile.gif

Tu nepyk blush2.gif Man labai patinka tavo jumoras thumbup.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 03 04, 21:34)
Aciu, Katrix  mirksiukas.gif , cia nerealu  wub.gif Imesiu i fotki kuria diena  smile.gif

Lauksim thumbup.gif Nerealiausiu tau ispudziu thumbup.gif

QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 03 04, 21:43)
vyras už galvos susiėmęs  doh.gif , bijo, kad dabar eisiu meilužio ieškoti  biggrin.gif  juokauju  mirksiukas.gif

Tai gerai, tegu vyrelis palaiko tonusa biggrin.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 03 04, 22:35)
Siandien i pavakare eme manoji vemti fontanais verysad.gif

Laikykites console.gif

QUOTE(**Leila** @ 2013 03 05, 00:17)
Tik Elvitai pasisekė, K turbūt akį ant jos padėjęs  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nu nei su viena taip nesicackino bigsmile.gif
Elvita, tu is veido tikriausiai tokia pat grazi kaip ir is pilvo tongue.gif Uzburei K biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(Katrix @ 2013 03 05, 09:47)
Tu nepyk blush2.gif Man labai patinka tavo jumoras thumbup.gif
Lauksim thumbup.gif Nerealiausiu tau ispudziu thumbup.gif
Tai gerai, tegu vyrelis palaiko tonusa  biggrin.gif
Laikykites console.gif
drinks_cheers.gif Nu nei su viena taip nesicackino bigsmile.gif
Elvita, tu is veido tikriausiai tokia pat grazi kaip ir is pilvo tongue.gif Uzburei K biggrin.gif

Man irgi nerealiai ten Elvitą paturbino ir po to turbinimą dar pataisė. Ir dar už tą patį doh.gif Pavydim jau ne baltai, o juodai laugh.gif
Apie svorio metimą prieš operaciją- kažin, kodėl man K nė žodžiu apie jokį svorio metimą 5kg neužsiminė? g.gif Nes pas mane tikrai būtų dar ką numesti, turiu rezervo doh.gif doh.gif doh.gif Stengiuosi kažkiek numest, ale gal koks puskilogramis ir nukrito, dar iki kitos sav tikiuosi tiek pat nukris. Ale gal mažai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titanium: 05 kovo 2013 - 17:46
mano buvo ketinimai geri del svorio metimo, bet rodos is to streso tik dar daugiau pries op uzsiauginsiu doh.gif
Atsakyti